mynam3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα Σε ποια τραπεζα μπορω να ανοιξω μια καρτα visa για να την χρησιμοποιω αποκλειστικα για συνναλαγες μεσω ιντερνετ ? Καταθεσεις σε στοιχηματικη εταιρεια, καποιες αγορες ενδεχομενως απο sites που βαζεις την καρτα και paypal. Τι χρειαζονται ? Ταυτοτητα-λογαριασμο και εκκαθαριστικο?
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα Σε ποια τραπεζα μπορω να ανοιξω μια καρτα visa για να την χρησιμοποιω αποκλειστικα για συνναλαγες μεσω ιντερνετ ? Καταθεσεις σε στοιχηματικη εταιρεια, καποιες αγορες ενδεχομενως απο sites που βαζεις την καρτα και paypal. Τι χρειαζονται ? Ταυτοτητα-λογαριασμο και εκκαθαριστικο? Σε ολες Αν δεν εχεις λογαριασμό θελεις τα παντα ταυτότητα, λογαριασμό δεη οτε, εκκαθαριστικό, πρόσφατη μισθοδοσία
gokuthelegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω την Πειραιώς και κάνω μια χαρά τις αγορές μου. Δεν έχει κάποια διαφορά από τις υπόλοιπες τράπεζες, απλώς με βολεύει επειδής υπάρχει υποκατάστημα σχετικά κοντά στο σπίτι μου.
Dare-Devil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ολες Αν δεν εχεις λογαριασμό θελεις τα παντα ταυτότητα, λογαριασμό δεη οτε, εκκαθαριστικό, πρόσφατη μισθοδοσία Οχι σε όλες. Eurobank και TT δίνουν mastercard . Καλησπερα Σε ποια τραπεζα μπορω να ανοιξω μια καρτα visa για να την χρησιμοποιω αποκλειστικα για συνναλαγες μεσω ιντερνετ ? Καταθεσεις σε στοιχηματικη εταιρεια, καποιες αγορες ενδεχομενως απο sites που βαζεις την καρτα και paypal. Τι χρειαζονται ? Ταυτοτητα-λογαριασμο και εκκαθαριστικο? Αν έχεις κοντά Πειραιώς προτίμησε την γιατί έχει σε όλες τις τράπεζες (αν όχι σε όλες) on line ATMs κατι που είναι πολύ συν .
The_Colonel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις σκεφτεί την λύση της χρεωστικής;
mynam3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ειναι η χρεωστικη? Εγω μια καρτα θελω οπωσδηποτε visa. Να πηγαινω να βαζω λεφτα οποτε θελω εγω και να τα χρησιμοποιω καταλληλως. Επισης να μπορω να σηκωσω απο atm. Αν παω στην Πειραιως, θελουν συνδρομη η τιποτα τετοιο? Γενικοτερα, κρατανε χρηματα απο καταθεσεις αναληψεις?
Dare-Devil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις σκεφτεί την λύση της χρεωστικής; Visa mastercard κτλ είναι payment networks μεταξύ των τερματικών πληρωμών και της τράπεζας. Δηλαδή μεσολαβητές. Δεν έχουν καμία σχέση με τις κάρτες. Visa μπορεί να είναι η χρεωστικη ηπιστωτική η προπληρωμένη και οτιδήποτε άλλο Ο φίλος πιο πάνω ζήτησε visa κάρτα που ορθός έκανε γιατί έχει την μεγαλύτερη αποδοχή το σύστημα αυτό παγκοσμίως. Γενικά πολλοί άνθρωποι όταν ακουν visa το μυαλό τους πάει σε πιστωτική και αυτό είναι λάθος. Τι ειναι η χρεωστικη? Εγω μια καρτα θελω οπωσδηποτε visa. Να πηγαινω να βαζω λεφτα οποτε θελω εγω και να τα χρησιμοποιω καταλληλως. Επισης να μπορω να σηκωσω απο atm. Αν παω στην Πειραιως, θελουν συνδρομη η τιποτα τετοιο? Γενικοτερα, κρατανε χρηματα απο καταθεσεις αναληψεις? Χρεωστική είναι αυτό που ακριβώς ζητάς. Κάρτα αναλήψεως και καταθέσεων σε ΑΤΜ και κάρτα αγορών ταυτόχρονα. Καμία χρεωστική κάρτα δεν έχει προμήθειες σε ότι αγορά και αν κάνεις αναληψη κατάθεση εκτός απο ειδικές περιπτώσεις (π.χ ανάληψη απο το εξωτερικό , αναληψη με την κάρτα απο ΑΤΜ διαφορετικής τράπεζας κ.α) Δεν υπάρχει συνδρομή ούτε κάποια χρέωση εκδοσης και να την χάσεις η Πειραιώς τουλάχιστον σου εκδίδει άμεσα καινούρια τσάμπα.
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Tα online atms τι ειναι? Κάνεις κατάθεση και μπαίνουν τα χρήματα απευθείας στο λογαριασμό σου. Δεν περιμένεις να κάνει καταμέτρηση η τράπεζα
mynam3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Γινονται απο ολα τα atm αυτα με τον κλασσικο τροπο φακελος-καταθεση?
mindtrapper Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι, μόνο αυτά που παίρνουν τα χρήματα από σχισμή.
Costakiss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και συγγνώμη που ξανανοίγω το θέμα. Tελικά σε ποια τράπεζα- κάρτα κατέληξες ; Έχω κάνει αναζήτηση σχετικά με αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό γιατί με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ πλέον κάρτα στις online αγορές ( έως τώρα μόνο αντικαταβολή-κατάθεση ) . Μια καλή λύση που βρήκα πρόσφατα είναι οι virtual prepaid κάρτες. Μεγαλύτερη ασφάλεια ειδικά για εμάς που δεν εμπιστευόμαστε τις διαδικτυακές αγορές. Χρησιμοποιεί κάποιος τέτοιου είδους κάρτα και αν ναι ποιας τράπεζας;
Dare-Devil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και συγγνώμη που ξανανοίγω το θέμα. Tελικά σε ποια τράπεζα- κάρτα κατέληξες ; Έχω κάνει αναζήτηση σχετικά με αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό γιατί με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ πλέον κάρτα στις online αγορές ( έως τώρα μόνο αντικαταβολή-κατάθεση ) . Μια καλή λύση που βρήκα πρόσφατα είναι οι virtual prepaid κάρτες. Μεγαλύτερη ασφάλεια ειδικά για εμάς που δεν εμπιστευόμαστε τις διαδικτυακές αγορές. Χρησιμοποιεί κάποιος τέτοιου είδους κάρτα και αν ναι ποιας τράπεζας; Φιλαράκι επειδή ασχολούμαι αρκετά με διαδικτυακές συναλλαγές και πληρώνω σχεδόν τα πάντα έτσι και φυσικά με ανυσηχεί η ασφάλεια των συναλλαγών ένα θα σου πω. Οποιαδήποτε virtual prepaid ή prepaid γενικά δεν έχει καμία διαφορά προς όφελος της ασφάλειας σου σε σχέση με μια κάρτα χρεωστική (λογαριασμός και κάρτα) και εξηγούμαι: Ανοιξε ένα μηδενικό λογαριασμό με μια χρεωστική κάρτα. Όποτε θες να κάνεις αγορά πας και βάζεις τα χρήματα σε ΑΤΜ. So simple και να πάει να γίνει κλοπή δεν θα έχουν τίποτα να τραβήξουν από την κάρτα σου . Για μένα επέλεξε πειραώς αν στην περιοχή σου έχει online ATM γιατί τότε όταν καταθέτεις σε online atm τα λεφτά σου βρίσκονται αυτομάτως για χρήση στον λογαριασμό σου και δεν περιμένεις το επόμενο εργάσιμο μεσημέρι που γίνεται η καταμέτρηση στα συμβατικά ΑΤΜ για να έχεις διαθεσιμα προς αγορά τα χρήματα σου. H prepaid καρτες στην ουσία είναι χρεωστικές που τις βάφτισαν έτσι και η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν σε κάποιες περιπτώσεις περιορισμούς και πληρώνεις κάποιες προμήθειες. Για μένα είναι ενα έξυπνο marketing για να βγάλουν λεφτά απο τις προμήθειες οι τραπεζες.
Costakiss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Φιλαράκι επειδή ασχολούμαι αρκετά με διαδικτυακές συναλλαγές και πληρώνω σχεδόν τα πάντα έτσι και φυσικά με ανυσηχεί η ασφάλεια των συναλλαγών ένα θα σου πω. Οποιαδήποτε virtual prepaid ή prepaid γενικά δεν έχει καμία διαφορά προς όφελος της ασφάλειας σου σε σχέση με μια κάρτα χρεωστική (λογαριασμός και κάρτα) και εξηγούμαι: Ανοιξε ένα μηδενικό λογαριασμό με μια χρεωστική κάρτα. Όποτε θες να κάνεις αγορά πας και βάζεις τα χρήματα σε ΑΤΜ. So simple και να πάει να γίνει κλοπή δεν θα έχουν τίποτα να τραβήξουν από την κάρτα σου . Για μένα επέλεξε πειραώς αν στην περιοχή σου έχει online ATM γιατί τότε όταν καταθέτεις σε online atm τα λεφτά σου βρίσκονται αυτομάτως για χρήση στον λογαριασμό σου και δεν περιμένεις το επόμενο εργάσιμο μεσημέρι που γίνεται η καταμέτρηση στα συμβατικά ΑΤΜ για να έχεις διαθεσιμα προς αγορά τα χρήματα σου. H prepaid καρτες στην ουσία είναι χρεωστικές που τις βάφτισαν έτσι και η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν σε κάποιες περιπτώσεις περιορισμούς και πληρώνεις κάποιες προμήθειες. Για μένα είναι ενα έξυπνο marketing για να βγάλουν λεφτά απο τις προμήθειες οι τραπεζες. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Γνωρίζω σχετικά με τις χρεωστικές αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν δίνουν όλες την δυνατότητα αγοράς μέσω internet. Και θα σου πω πιο συγκεκριμένα τον λόγο που αναφέρομαι στις virtual prepaid. Έχω λογαριασμό στην Εθνική και με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι τη Virtual Prepaid μπορώ να την φορτώνω ανά πάσα στιγμή μέσω internet banking το οποίο είναι αρκετά εύκολο αν κρίνω από την διαδικασία πληρωμών που κάνω για παράδειγμα έως τώρα. Η λογική αυτή δεν είναι πιο εύκολη από το να μπω στην διαδικασία ανοίγματος νέου λογαριασμού; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά είμαι γενικότερα λίγο επιφυλακτικός με τέτοια ζητήματα.
Afroditi29 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Γνωρίζω σχετικά με τις χρεωστικές αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν δίνουν όλες την δυνατότητα αγοράς μέσω internet. Και θα σου πω πιο συγκεκριμένα τον λόγο που αναφέρομαι στις virtual prepaid. Έχω λογαριασμό στην Εθνική και με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι τη Virtual Prepaid μπορώ να την φορτώνω ανά πάσα στιγμή μέσω internet banking το οποίο είναι αρκετά εύκολο αν κρίνω από την διαδικασία πληρωμών που κάνω για παράδειγμα έως τώρα. Η λογική αυτή δεν είναι πιο εύκολη από το να μπω στην διαδικασία ανοίγματος νέου λογαριασμού; Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά είμαι γενικότερα λίγο επιφυλακτικός με τέτοια ζητήματα. Καλησπέρα, Επειδή είμαι σε αναζήτηση κινητού και λογικά θα το αγοράσω online από κάποιο e-shop, μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω για να βγάλω αυτή τη virtual prepaid?? Απ' ότι κατάλαβα είναι ασφαλής για online συναλλαγές, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα