Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρούχα, μαγειρέματα, σέξ , κεριά κλπ.   μπανάλ πραγματα. Ακόμα εκεί έχετε μείνει; Ρούχα και σέξ  αγοράζεις και κάνεις όποια μέρα θες. Όσο για το φαϊ , κοιλιόδουλοι....... :P

Μια Ferrari όμως ούτε που θα την πλησιάσεις ποτέ σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ρολόγια δε φοράει; Με 90€ παίρνεις πολύ καλό. Όσο για τη Ferrari προσωπικά δε θα με χάλαγε αλλά ένα ρολόι ή κάποιο ρούχο θα μου άρεσε περισσότερο. Και ναι έχω κόλλημα με τις Ferrari.

Δημοσ.

Η Ferrari όπως και τα υπόλοιπα οχήματα της εξωτικής κατηγορίας δεν ευχαριστιούντε με 15'. Χρειάζεσαι βδομάδα ή και μήνα οδήγησης για να τη συνηθίσεις, δε πάνε καλά σε χαμηλές ταχύτητες και θα κουραστεί κιόλας... Αργότερα στη συνέχεια θα μπορείς να το πατάς και λίγο παραπάνω το πεταλάκι. Τώρα στο πρώτο 5 λεπτο αν είναι και λάτρης της ταχύτητας αν θα προσπαθήσει να δει τις δυνατότητες, μυρίζομαι το ατύχημα να είναι πολύ κοντά. Αν ήταν να του πάρεις ολόκληρη τη Ferrari ή το όποιο αυτοκίνητο, χρήζει άλλης συζήτησης περί γουστων και ποιο του αρέσει αλλά αυτό προφανώς είναι σε άλλο παράλληλο σύμπαν.

Εγώ αποφεύγω τα εξαναγκασμένα δώρα στις ημερομηνίες εορτών με δώρα πιο συγκεκριμένα (κάτι χρήσιμο / είδα κάτι και τους θυμήθηκα / μου είχαν πει πως τους αρέσει) αλλά διάσπαρτα ανά τον χρόνο, έτσι τη βγάζω καθαρή με κάτι πιο γενικό εκείνες τις μέρες που θα γιορτάζει κάποιος.

Προσωπικά, άσχετα που δε φοράω ρολόι πιστεύω πως θα φορούσα εάν ήτω δώρο αγαπημένου προσώπου.

Θα μπορούσε να έχει και κάτι σκαλιστό από κάτω είτε σε χαρτάκι: "Δε βλέπω την ώρα να είμαστε μαζί"

Δημοσ.

Το ωραιότερο δώρο? Κάντου στο κρεβάτι κάτι που το θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλά δεν του έκανες το χατήρι μέχρι τώρα. Κάνε μια υποχώρηση και συ :)

• Like 2
Δημοσ.

Το ωραιότερο δώρο? Κάντου στο κρεβάτι κάτι που το θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλά δεν του έκανες το χατήρι μέχρι τώρα. Κάνε μια υποχώρηση και συ :)

αν υπαρχει κατι στο κρεβατι που το θελει ο ενας και δε το θελει ο αλλος , τοτε απλα δεν υπαρχει σχεση !

φινιτο ..

• Like 1
Δημοσ.

553041_613513228676298_772651836_n.jpg

• Like 4
Δημοσ.

αν υπαρχει κατι στο κρεβατι που το θελει ο ενας και δε το θελει ο αλλος , τοτε απλα δεν υπαρχει σχεση !

φινιτο ..

Προσωπική μου άποψη, για να μην σου αρέσει κάτι στο σεξ θα πρέπει να το δοκιμάσεις πρώτα, και όχι να το αρνείσαι επειδή στο λένε οι φίλες σου ή το διαβάζεις σε περιοδικά της πλάκας. Είτε είσαι ανοιχτόμυαλος και δοκιμάζεις πράγματα ώστε να τα απορρίπτεις δικαιολογημένα μετά, είτε είσαι σαν κάτι γνωστές μου που νομίζουν πως - να το πω απλά, η πεολειχία - είναι κάτι σιχαμερό και δεν θα το δοκιμάσουν ποτέ.

Δημοσ.

Δε ξέρω ούτε ένα Γλυφαδιώτη που θα έδινε λεφτά για 15' Ferrari

Εγω ξερω και μαλιστα ειχε παει και τα ειχε σκασει και αλλον εναν που δεν χρειαστηκε να τα σκασει γιατι ειχε δικια του.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη, για να μην σου αρέσει κάτι στο σεξ θα πρέπει να το δοκιμάσεις πρώτα, και όχι να το αρνείσαι επειδή στο λένε οι φίλες σου ή το διαβάζεις σε περιοδικά της πλάκας. Είτε είσαι ανοιχτόμυαλος και δοκιμάζεις πράγματα ώστε να τα απορρίπτεις δικαιολογημένα μετά, είτε είσαι σαν κάτι γνωστές μου που νομίζουν πως - να το πω απλά, η πεολειχία - είναι κάτι σιχαμερό και δεν θα το δοκιμάσουν ποτέ.

σχεση χωρις πεολειχία δεν υπαρχει !!

εγω προσωπικα σχεση χωρις σεξ μπορω να κανω , χωρις πεολειχία ομως οχι :)

Δημοσ.

είτε είσαι σαν κάτι γνωστές μου που νομίζουν πως - να το πω απλά, η πεολειχία - είναι κάτι σιχαμερό και δεν θα το δοκιμάσουν ποτέ.

Υπάρχουν ακόμα τέτοιες? :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...