The_Colonel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Παλιό θέμα μάλλον αλλά τώρα έπεσαι στην δική μου αντίληψη και βασικά με εντυπωσίασε γιατι μιλάμε για την Vodafone που ειναι η τελευταία εταιρία που θα μου πηγαινε στο μυαλό για ενα τέτοιο θέμα..Όπως βλέπετε στο βίντεο η σημαία όντως υπάρχει... έψαξα στο google (γιατι απο μόνος μου δεν ήξερα αν υπάρχει κράτος στον κόσμο με ίδια ή έστω παρόμοια σημαία ) αλλά δεν βρήκα κάτι.... Είναι μοντάζ ή όντως συναιβει;
michael92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 3 years late. Δεν έγινε τίποτα τελικά. 2
The_Colonel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ναι απλά δεν ήξερα ότι η vodafone το στήριζε αυτό και ακόμη δεν ξέρω όντως το έκανε αυτό;
michael92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είμαι σίγουρος, αν η διαφήμιση μιλούσε για διακοπές στην Κρήτη δεν είναι κακό να υπάρχει η σημαία της Κρήτης που είναι και ιστορική. Όταν βάζουμε τοπικές σημαίες δεν μιλάμε για ανεξαρτητοποίηση. Άκυρο, είδα ότι η σημαία της Κρήτης δεν έχει το αστέρι. Δεν ξέρω αν αυτή με το αστέρι χρησιμοποιούταν και πριν το θέμα της ανεξαρτητοποίησης (Μετά το 1912 και πριν το 2000 πχ).
Joshua21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Η διαφήμιση μιλούσε για διακοπές στην Ζάκυνθο:
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μετα το αυτοκινητο που καίει νερό, η ανεξαρτητοποιηση της κρήτης. good work... 1
The_Colonel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μετα το αυτοκινητο που καίει νερό, η ανεξαρτητοποιηση της κρήτης. good work... stfu monkey filipino
dEACTIVATEb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μετα το κραξιμο, ξανα εβγαλαν το βιντεο χωρις την δηθεν σημαια..
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ένας από τους παραγωγούς/σκηνοθέτες ήταν Κρητικός. Το έκανε με δική του πρωτοβουλία, λόγο βλακείας. Τις διαφημίσεις οι μεγάλες εταιρίες τις αναθέτουν σε τρίτους και βλέπουν μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Σαν τις τσόντες παλιά στο σινεμά. 1
Backpacker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχάς αυτή δεν είναι σημαία ανεξάρτητης Κρήτης...το κόκκινο συμβόλιζε την επιστασία που είχε ο Σουλτάνος στο νησί. Η Κρήτη ανεξάρτητη ήταν πολύ πιο παλιά επί ενετοκρατίας που είχε γίνει επενάσταση και για κάναν χρόνο περίπου είχε ανακυρηχθεί ανεξάρτητη ως Δημοκρατία του Αγίου Τίτου (ο προστάτης του νησιού)
Typhoon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί κάλλιστα να τις είχαν στο χώρο που χρησιμοποίησαν για να γυρίσουν τις διαφήσημισεις. Είναι πιο λογικό να είχαν καμιά εξωτική σημαία εκεί για να διαφημίσουν και καλά κάποιον προορισμό σε άλλη γη σε άλλα μέρη παρά ότι βάλαν τη σημαία των Νήσων Marshall εκεί επειδή αυτά απέκτησαν την ανεξαρτησία τους με τη βοήθεια των Αμερικανών (δεδομένου ότι όλα σχεδόν τα εξωτικά κράτη έχουν αποκτήσει την ανεξαρτησία του με την βοήθεια είτε των Αμερικανών, είτε των Βρετανών, είτε των Γάλλων, κλπ. καταλαβαίνουμε ότι μάλλον ήταν ψιλοσίγουρο ότι θα έβρισκε κάτι να πει ο δημιουργός του video εκεί).
Orpheas1992 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τα σημαιακια δεν πιστευω οτι μπηκαν τυχαια παντως αλλα τα περι υποσυνειδητου στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μαλλον π@π@ριες. Απλα ηταν μια πολυ μεγαλη μαγκια του διαφημιστη, που γνωριζοντας καλα την ελληνικη πραγματικοτητα και τα οργια συνομωσιολογιας σε ολους τους τομεις, πονταρε σε αυτο για να ασχοληθει ολος ο κοσμος με τη διαφημιση της vodafone (φανταστειτε ποσα ατομα εψαξαν να την βρουν οπως παιζει στην τηλεοραση ολοκληρη και να την δουν ξανα και ξανα...). 1
DrLo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τα σημαιακια δεν πιστευω οτι μπηκαν τυχαια παντως αλλα τα περι υποσυνειδητου στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μαλλον π@π@ριες. Απλα ηταν μια πολυ μεγαλη μαγκια του διαφημιστη, που γνωριζοντας καλα την ελληνικη πραγματικοτητα και τα οργια συνομωσιολογιας σε ολους τους τομεις, πονταρε σε αυτο για να ασχοληθει ολος ο κοσμος με τη διαφημιση της vodafone (φανταστειτε ποσα ατομα εψαξαν να την βρουν οπως παιζει στην τηλεοραση ολοκληρη και να την δουν ξανα και ξανα...). Στα Marshall islands έπιασε τελικά το κόλπο ?
Orpheas1992 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Στα Marshall islands έπιασε τελικά το κόλπο ? Μα και η σημαια των Marshall islands χρησιμοποιειται στη συνομωσιολογιακη επιχειρηματολογια και ταιριαζει γαντι ετσι κι αλλιως. Αν θες να προκαλεσεις ποιον τουριστικο προορισμο θα βαλεις διπλα, την Ταϋλανδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις