Προς το περιεχόμενο

Kantar: Τα Windows Phone κερδίζουν έδαφος στην Ευρώπη


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα τελευταία στοιχεία της εταιρείας ερευνών Kantar Worldpanel αποκαλύπτουν ότι το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows Phone απολαμβάνει μία μικρή αύξηση στα ποσοστά του στην Ευρώπη.Άπο χρόνο σε χρόνο, τα Windows Phone κέρδισαν 0.7 ποσοστιαίες μονάδες, για τη τρίμηνη περίοδο που τελείωσε τον Αύγουστο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε ορισμένες αγορές, τα Windows Phone "κλέβουν" ποσοστό από το iOS. Η Apple χάνει έδαφος στη Γερμανία, στην Ιταλία, στη Γαλλία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μεγαλύτερη πτώση σημειώνεται στην Ιταλία, όπου το iOS κατέχει ποσοστό 10.6%, έναντι 13.8% που είχε ένα χρόνο πριν.

 

Τα καλά νέα για τη Microsoft έρχονται πρώτα από το Ηνωμένο Βασίλειο, μία αγορά κλειδί για την εταιρεία, με τα Windows Phone να ξεπερνούν το 10% (10.3% για την ακρίβεια). Όσο για το Android, σημειώνει σημαντική αύξηση στα ποσοστά χρήσης, με εξαίρεση την Ισπανία, όπου το ποσοστό από 91.2% που κατείχε πέρυσι για την ίδια περίοδο, έπεσε στο 88.1%. Βεβαίως, δεν είναι όλα καλά για το λειτουργικό της Microsoft, Windows Phone αφού το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να αποτελούν ασιατικές χώρες όπως οι Κίνα και Ιαπωνία. Στη Κίνα για παράδειγμα, το ποσοστό είναι μόλις 0.6%, σημειώνοντας πτώση 1.9 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με πέρυσι. Στην Αυστραλία επίσης παρατηρείται μείωση κατά 1.7 ποσοστιαίες μονάδες, αλλά στις ΗΠΑ, το ποσοστό αυξήθηκε κατά 0.8 ποσοστιαίες μονάδες, στο 4.7%.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Συνολικά, το Android προοδεύει διαρκώς. Στην Ιαπωνία, το λειτουργικό σύστημα της Google "έκλεψε" σημαντικό ποσοστό από το iOS, και κατέχει το 70.2% της αγοράς, σημαντική αύξηση αν σκεφτούμε ότι την ίδια εποχή πέρυσι -δηλαδή για το τρίμηνο που τελείωσε τον Αύγουστο- κατείχε ποσοστό 52.3%. Η Apple ενώ κατείχε ποσοστό 44.5%, έπεσε στο 27.1%.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ετσι ελα μωρη micro!!! δωσε πονο μπορεις!!!

 

χαχαχαχα με το που είδα τον τίτλο, αυτό σκέφτηκα να γράψω αλλά μπήκα μέσα και το είδα ήδη γραμμένο.

 

Καλά το 2015, με windows 10 σε κινητα, pc, tablets, laptops, hybrids και ένα κοινό store (ακόμη και για xbox one) είναι χρονιά microsoft.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ καλα νεα. Ειναι σημαντικο να εχουμε και 3ο παιχτη στα smartphones.

 

Τα wp αυτη τη στιγμη ειναι η χρυση τομη στα smartphones γιατι προσφερουν σταθεροτητα, smoothness και αριστη ποιοτητα κατασκευης αναλογη των apple (στις ναυαρχιδες lumia 930/htc one m8 for windows) σε πολυ καλη τιμη αναλογη της πλευρας του android. Ενδεικτικα το 930 βρισκεται στα 430ε στα σκρουτζομαγαζα.

Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι τα low end μοντελα ειναι φθηνα, αξιοπρεπεστατα και απροβληματιστα (lumia 520/530/620/630) και αυτο το λεω εκ πειρας.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικό μου ακούγεται! Εκτός από ωραίο λειτουργικό τα 8.1 έχουμε καλής ποιότητας κινητά (δε λυγίζουν) κινητά με πολυ καλή κάμερα συνεχώς εξελίσσεται το store μπορείς να βρεις κινητό φθηνό με καλη κάμερα μπράβο microsoft

Sent from my RM-1045_1050

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...