Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι διαβαζετε στον τιτλο. Παω να στειλω ενα gadgetακι που πουλησα σε μια αγγελια σε ενα καταστημα ACS και της λεω 100€ αντικαταβολη. Και η συζητηση μετα εχει ως εξης:

- Δελτιο αποστολης υπαρχει;

- Ιδιωτης ειμαι, δεν ειμαι καταστημα. Πουλαω το μεταχειρισμενο προϊον μου. Το μονο που εχω ειναι η αποδειξη αγορας του προϊοντος.

- Δεν γινεται να στειλουμε χωρις δελτιο αποστολης. Η εφορια ζηταει πλεον δελτιο αποστολης για ολες τις αντικαταβολες.

Μετα πηγα στην Γενικη Ταχυδρομικη και εκανα την δουλεια μου :Ρ

Αλλα τι ειναι αυτο τωρα; Ισχυει αυτο που λεει αυτη ή ελεγε οτι να ναι;

Δημοσ.

Για να το είπε κάτι θα παίζει, δε μπορεί να το έβγαλε από το μυαλό της. (γιατί να σε χάσει από πελάτη άλλωστε?)

Τι ακριβώς και σε ποιές περιτώσεις ισχύει τι δε ξέρω αλλά ως αρχή δε μου ακούγεται παράλογο.

Δημοσ.

Ε αν ειναι να μας φορολογουν και για αυτα...

Λες και οι περισσοτεροι που θα πουλησουν κατι δεν θα πανε μετα να παρουν κατι αλλο. Στην τελικη τι προσπαθουν να καταφερουν; Να σταματησουν εντελως την κυκλοφορια του χρηματος; Γιατι με τετοια πραγματα, αυτο θα καταφερουν. 

Δημοσ.

Στην τελικη τι προσπαθουν να καταφερουν; 

Υποθέτω το να μη μπορεί να έχει κάποιος "μαυρο" μαγαζί και να κάνει εμπόριο χωρίς παραστατικά.

Δημοσ.

Πες τους ότι το έστειλες μέσω ίντερνετ. Το δελτίο αποστολής έχει καταργηθεί. Πλέον υπάρχει συνοδευτικό αποστολής σε υλική ή ψηφιακή μορφή. Φτάνει να έχει κοινοποιήθει και στον αντισυμβαλλόμενο η αποστολή και ο αριθμός των τεμαχίων. Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρήσεις. Οπότε εμένα μου φαίνεται πολύ ως άπειρα παράξενο αυτό που έγινε.

Υπόψιν αν το δέμα έχει απόδειξη μέσα αυτή λειτουργεί ως συνοδευτικό πλέον. Δελτία αποστολής δεν κόβουμε πλέον πάρα για ελάχιστα πράγματα κι αυτά αθεώρητα.

Δημοσ.

Η εφορία ζητάει δελτίο αποστολής για τις αντικαταβολες;

Έπρεπε να κρατήσεις όνομα και να κάνεις επίσημη ερώτηση στην εταιρεία. Πολύ πιθανό να είναι κανένα γίδι που άλλα να της είπαν κι άλλα να κατάλαβε..

Δημοσ.

μακρια απ τους αμπαλους της acs. εκανα το λαθος να συνεργαστω 4-5 φορες μαζι τους γιατι δεν γινοταν αλλιως και τις μετανιωσα ολες αρχιζοντας απο την αθλια εξυπηρετηση μεχρι σκηνικο που απο δικο τους λαθος περιμενα 2 μηνες λεφτα αντικαταβολης. Παντα στελνω με γενικη ή speedex και δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. Αν βεβαια το δεμα ειναι χαμηλης αξιας το κανεις ενα καλο πακετακι,το στελνεις με ελτα και εχεις τα λεφτα της αντικαταβολης σε 2-3 εργασιμες :)

• Like 2
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...