iordanis77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Και πάλι πολλά μου φαίνονται! 10€ τουλάχιστον/ήμερα το άτομο, οικογένεια ταΐζεις με τόσα! για υπολογισε τα δικα σου εξοδα... και τις οδοντοπαστες.
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 για υπολογισε τα δικα σου εξοδα... και τις οδοντοπαστες. Ναι όντως είπες όλα τα είδη όχι μόνο τρόφιμα. Αλλά και πάλι, κάθε βδομάδα θα πάρεις οδοντόπαστα ή σαμπουάν ή απορρυπαντικό? Αυτά κρατάνε πιο πολύ καιρό 1
iordanis77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Oδοντοπαστα μια φορα το μηνα(λακαλουτ, 5+€) αλλα βαζοντας τα ολα ανεβαινει το ποσο. Απορρυπαντικο ευτυχως δεν το πληρωνω εγω. Σαμπουαν παντεν, επισης 5€. Καποιος που τρωει ολο πατατες θα τη βγαζει φτηνα. Καποιος που τρωει καθε μερα φρουτα(ροδια, αβοκαντο, μηλα, κερασια κλπ) και λαχανικα βγαινουν πιο ακριβα. Ασε και το κρεας που ειναι επισης ακριβο(προτιμητεο ειναι το βοδινο αντι του χοιρινου, και φυσικα κοτοπουλο), επισης υπαρχουν τα ψαρια, τσιπουρες, σολωμος κλπ. Που να καπνιζα κιολας. Βαλτε κατω τα εξοδα σας και μη μου πειτε οτι βγαινουν μονο 10€ την ημερα... Εκτος αν σας ταϊζουν/πληρωνουν αλλοι.
iordanis77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 ^Ασύμφορος είσαι φίλε μου Συγνωμη Απο αυριο αρχιζω διαιτα με τηγανητες πατατες 3
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Συγνωμη Απο αυριο αρχιζω διαιτα με τηγανητες πατατες Εννοείται πλάκα έκανα. Δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς τα έξοδα σούπερ μάρκετ στο μήνα. Με πρόχειρους υπολογισμούς δεν πρέπει να ξεπερνάω τα 200€ πάντως
iordanis77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 το μηνα? Θα βαλεις ολα τα εξοδα, οχι μονο οτι αγοραζεις απ το σουπερ μαρκετ. Εγω πχ. και ψωμι και φρουτα συνηθως απο το σουπερ μαρκετ θα τα παρω.
Ison_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τόσο βγαίνουν όσο τα λέει ο Iordanis77, δυστυχώς. Όχι μόνο για φαΐ, αλλά για ό,τι χρειαστεί το σπίτι και εσείς μέσα στο μήνα. Τώρα δεν ξέρω, ή ψωνίζουν άλλοι για σας ή όντως κάνετε το σκατό παξιμάδι
black_rabBiT Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ιορδάνη, τα 100 ευρώ στη χειρότερη που χαλάς την εβδομάδα, είναι για την αφεντιά σου μόνο ή έχεις οικογένεια;
Joshua21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Oδοντοπαστα μια φορα το μηνα(λακαλουτ, 5+€) Εγώ αγοράζω κάθε δίμηνο colgate απλή 100ml με 1€ από αποθήκη... άλλος λόγω προβλήματος πληρώνει οδοντόκρεμα 10€ τα 50ml, κάθε μήνα άλλη οδοντόβουρτσα, στοματικά διαλύματα, οδοντικό νήμα κτλπ. Άντε βγάλε μηνιαίο κοστολόγιο στοματικής υγιεινής...
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 για ένα άτομο ,70 ευρώ μίνιμουμ στο σούπερ μάρκετ, την εβδομάδα??πολλά δεν είναι?? Πολλα ειναι, εγω που αγοραζω και μαλακιουλες χρειαζομαι 30-40 ευρω το δεκαημερο.
NickTG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 σολωμος κλπ. Αυτό δηλαδή είναι στα απαραίτητα? Ή πλέον το γυρίσαμε στη συζήτηση πόσα χαλάει ο καθένας χωρίς να τον νοιάζει και τόσο? Επειδή και εγώ κυκλοφορώ δίλιτρο, τετρακίνητο SUV αλλά αν δεν ήταν του πατέρα μου θα είχα παπί ή ποδήλατο!
daPro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ήρθε η ασφάλεια αυτοκινήτου +180 ευρώ αυτό τον μήνα..
iordanis77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ιορδάνη, τα 100 ευρώ στη χειρότερη που χαλάς την εβδομάδα, είναι για την αφεντιά σου μόνο ή έχεις οικογένεια; Για ενα ατομο μιλαμε φιλε μου, την αφεντια μας... Εσυ ποσα χαλας? Εγώ αγοράζω κάθε δίμηνο colgate απλή 100ml με 1€ από αποθήκη... άλλος λόγω προβλήματος πληρώνει οδοντόκρεμα 10€ τα 50ml, κάθε μήνα άλλη οδοντόβουρτσα, στοματικά διαλύματα, οδοντικό νήμα κτλπ. Άντε βγάλε μηνιαίο κοστολόγιο στοματικής υγιεινής... Σαφως. Υπαρχει η φτηνιαρα κολγκειτ, υπαρχει και η ακριβοτερη λακαλουτ. Επειδη ομως δε θελουμε να γινουμε φαφουτηδες καλο ειναι να παιρνουμε τη καλη οδοντοπαστα, οχι τη φτηνη του σουπερμαρκετ. Καθε διμηνο, σημαινει οτι βουρτσιζεις τα δοντια σου μονο 1 φορα την ημερα. Οδοντοβουρτσα αλλαζεις καθε 3 μηνες, τωρα αν ειναι της πλακας θα χαλασει νωριτερα. Στοματικο νημα και διαλυμα ειναι και αυτα εξοδα και δε χρειαζεται να εχεις προβλημα για να τα παρεις. Μετα το γευμα με τι καθαριζεις αναμεσα τα δοντια σου, οδοντογλυφιδες? Μηνιαιο κοστολογιο γενικα εγω εβγαλα φιλε μου, τα δικα σας περιμενω. Πολλα ειναι, εγω που αγοραζω και μαλακιουλες χρειαζομαι 30-40 ευρω το δεκαημερο. Σου καλυπτει αλλος το γευμα? Αυτό δηλαδή(σολωμος) είναι στα απαραίτητα? Ή πλέον το γυρίσαμε στη συζήτηση πόσα χαλάει ο καθένας χωρίς να τον νοιάζει και τόσο? Επειδή και εγώ κυκλοφορώ δίλιτρο, τετρακίνητο SUV αλλά αν δεν ήταν του πατέρα μου θα είχα παπί ή ποδήλατο! Δε σε καταλαβα φιλε μου, το ψαρι δεν ειναι απαραιτητη τροφη? Βασικα δε μιλαμε για τα απαραιτητα, γιατι αλλα απαραιτητα εχεις εσυ, αλλα εγω. Μιλαμε τι χαλαει ο καθενας. Τη βενζινη στη πληρωνει ο πατερας σου?
Peleus17 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εγώ και αλλά 2 άτομα (αδερφός και μάνα) για φαγητά ξοδεύουμε γύρω στα 200-250. Μετά πάει το νοίκι 350 και έξτρα έξοδα για κινητό ίντερνετ και ότι άλλο προκύψει! Περιοχή όχι κέντρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα