Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λογικη και πολιτικη της ACS σχετικα με τις αντικαταβολες με ξεπερνα! για να στειλει καποιος ενα δεμα με αντικαταβολη πρεπει να εχει και την αποδειξη αγορας του αντικειμενου που στελνει! αρα αν ενα αντικειμενο ειναι αντικα απο το 1960 θα πρεπει να βρει καποιος την αποδειξη του!!!!! μισο να παρω τον George Clooney και οσους μνημειων αντρες εμειναν ζωντανοι!!!  :shock:

Δημοσ.

ποτε ξεκινησαν αυτο ? εχει να χασουν πελατες για να μαθουν να μην κανουν οτι τους κατεβει , δηλαδη αν αγορασα κατι και δεν εχω αποδειξη πλεον δεν μπορω να το στειλω με acs οκ αυτοι χανουν οχι εγω

Δημοσ.

ποτε ξεκινησαν αυτο ? εχει να χασουν πελατες για να μαθουν να μην κανουν οτι τους κατεβει , δηλαδη αν αγορασα κατι και δεν εχω αποδειξη πλεον δεν μπορω να το στειλω με acs οκ αυτοι χανουν οχι εγω

Από ότι γράφει ο TS .... δε μπορεί να το πουλησεις, όχι απλά να το στείλεις με ACS.

Μπορεί να φάγανε κανα κουλό πρόστιμο ... και μέχρι να το ψάξουν να αλλάξαν πολιτική.

Δημοσ.

Σημερα πηρα τηλεφωνο για να στειλω κατι και μου ανεφεραν δυο διαφορετικοι υπαλληλοι αυτο με την αποδειξη αγορας και οτι οι καταβολες πιστωνονται καθε παρασκευη αλλα αν το στειλω σημερα με αντικαταβολη θα κανει 8 - 10 ημερες να πιστωθουν γιιατι δεν προλαβαινουν να μου τα πιστωσουν μεχρι αυτη την παρασκευη!!!! αντε βγαλτε ακρη!

δεν υπαρχει αυτο με το αν δεν εχεις την αποδειξη δεν μπορεις να το πουλησεις! εαν ηταν τοσο δυσκολο ας εβαζαν υπευθυνη δηλωση του αποστολεα οτι το αντικειμενο του ειναι αγορασμενο νομιμα, αλλα ολα αυτα δεν αφορουν την ACS δι'οτι δεν μεταπωλει αλλα παραδιδει και δεν φερει ευθυνη για το τι εχουν συμφωνησει τα δυο μερη Αποστολεας - Παραληπτης! ολοι οι κουριερ το εχουν αυτα στους γενικους ορους συναλλαγων!

Δημοσ.

Εμείς πάντως σαν εταιρεία που στέλνουμε κάθε μερα με acs δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ τέτοιου είδους πρόβλημα!

Δημοσ.

Η λεξη κλειδι φιλε Leonidas στην απαντηση σου ειναι "εταιρεια", εσεις μαζι με το αντικειμενο εκδιδεται τιμολογιο χονδρικης ή λιανικης οταν το στελνετε με αντικαταβολη! ο ιδιωτης ομως δεν μπορει να εκδωσει τιμολογιο! και αν εχει χασει την αποδειξη απο το αντικειμενο που θελει να στειλει απλα δεν μπορει με την συγκεκριμενη!

Δημοσ.

Μα δε μας ρώτησε κάνεις ποτέ αν έχουμε απόδειξη μέσα. Εμείς την κολλάμε στο προϊόν και κλείνουμε το κουτί. Τι θα ανοίγουμε τα κουτιά και γιατί; Άλλωστε νόμιμα μπορείς να στείλεις κάτι έχοντας ενημερώσει με email ή και να στείλεις απόδειξη με email πλέον. Δεν έχει καμία βάση αυτό που κάνουν ούτε και είναι το ΣΔΟΕ για να επιβάλλουν τον νόμο. Άλλωστε ο νόμος δεν στηρίζει την πράξη τους

Δημοσ.

ρε παιδιά εγώ τις δυο τελευταίες φορές έκανα το εξής για να αγοράσω κάτι απο κάποιον 
πηγα στην γενική ταχυδρομική και ζήτησα να αγοράσω ενα δεμα απο τον Χ στο Υ υποκατάστημα της τάδε πόλης 
πλήρωσα το δέμα και το παιδί περίμενε στο υποκατάστημα, εμφανίστηκε η εντολή αγοράς απο μερους μου και τους έδωσε το δέμα 
τα λεφτά του τα πήρε επι τόπου.

το ανάποδο έκανα για να πουλήσω κάτι, δηλαδή ο αγοραστής έκανε την παραπάνω διαδικασία και εγώ πήγα το έδωσα και πήρα επι τόπου τα λεφτά στο χέρι.

θα μου πείτε ειναι αγορές στα τυφλά? ε οκ τους χρήστες του insomnia με πολλές θετικές ψήφους που ειναι χρόνια μέλη και έχουν κάνει τόσες αγοραπωλησίες τους εμπιστεύομαι, προφανώς και δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή τη μέθοδο αγοράς με κάποιον που έφτιαξε account τον τελευταίο καιρό και δεν έχει επιτυχείς αγοροπωλησίες. 

ομως μου φαίνεται πολυ ευκολη μέθοδος και παίρνεις και τα λεφτά αμέσως.!!

το μόνο αρνητικό αυτής της υπηρεσίας ηταν η αγενέστατη υπάλληλος του υποκαταστήματος στην Πάτρα που συμπεριφερόταν λες και μου έκανε χάρη που χρησιμοποιώ της υπηρεσίες τους και με κοίταζε λες και της ειχα σκοτώσει τη μάνα , κερασάκι στην τούρτα οταν έβαζε το δέμα μου στο κουτί έλεγε "χμμ... τώρα... τι θα εχει αυτό μέσα........."  αλλα δεν τρέχει τίποτα γιατι όταν ξαναχρειαστεί θα παω σε άλλο υποκατάστημα , έχει τουλάχιστον άλλα 2 στην Πάτρα.

αν σας κάνει κόλπα η acs ψάξτε εναλλακτικές και μη σκοτίζεστε , δεν μας κάνουν χάρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...