Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Τι ειναι η ζωη χωρις τις καταχρησεις αλλωστε ?

Αληθινη,ποιοτικη,μεγαλυτερη και καλυτερη! :)

ζιο εγω δεν το βλεπω ακριβως ετσι! να εξηγησω τι εννοω! 

πολλα απο τα πραγματα που κανουμε καθημερινα καφες,χυμος,τρεξιμο,διαβασμα ενος βιβλιου και οτι αλλο μπορεις να σκεφτεις τα κανουμε γιατι μας αρεσον και μας ευχαριστουν! Καποια απο αυτα εχουν και καποιες θετικες παρενεργειες (το διαβασμα σου ανοιγει το μυαλο,το τρεξιμο σε κανει να εισαι πιο υγιεις ενω καποια αλλα κανουν κακο πχ αν τρως πολλα ετοιματζιδικα παχαινεις και βγαζεις προβληματα υγειας κτλ)

ετσι και με το χορτο καποιοι το κανουν γιατι τους ευχαριστει και απλα εχει και καποιες θετικες παρενεργειες! (ξαναλεω δεν μιλαω για καταχρηση αλλα για λογικη χρηση)

• Like 2
Δημοσ.

Οχι ακριβως καταχρησεις αλλα καταλαβες τι εννοω. Να πινεις που και που , να κολλας κανα τσιγαρο που και που , να τρως σαπιλες απο εξω που και που , να τσακιζεις γλυκα που και που ... Αυτο εννοω καταχρησεις , οχι με την εννοια της υπερκαταναλωσης

Δημοσ.

Αληθινη,ποιοτικη,μεγαλυτερη και καλυτερη! :)

ζιο εγω δεν το βλεπω ακριβως ετσι! να εξηγησω τι εννοω! 

πολλα απο τα πραγματα που κανουμε καθημερινα καφες,χυμος,τρεξιμο,διαβασμα ενος βιβλιου και οτι αλλο μπορεις να σκεφτεις τα κανουμε γιατι μας αρεσον και μας ευχαριστουν! Καποια απο αυτα εχουν και καποιες θετικες παρενεργειες (το διαβασμα σου ανοιγει το μυαλο,το τρεξιμο σε κανει να εισαι πιο υγιεις ενω καποια αλλα κανουν κακο πχ αν τρως πολλα ετοιματζιδικα παχαινεις και βγαζεις προβληματα υγειας κτλ)

ετσι και με το χορτο καποιοι το κανουν γιατι τους ευχαριστει και απλα εχει και καποιες θετικες παρενεργειες! (ξαναλεω δεν μιλαω για καταχρηση αλλα για λογικη χρηση)

Έτσι ναι, αυτό που ας πούμε με ενοχλεί είναι η "αγιοποίηση" :-)

• Moderators
Δημοσ.

κωστα αυτο ομως δεν ειναι καταχρηση! απλα ξερεις ποσο ευκολα το που και που γινετε συνεχεια! (εγω ειμαι 1.5χρονο σχεδον χωρις σταγονα αλκοολ, απεξω δεν τρωω ποτε και αν φαω θα παω σε μεξικανικο,κινεζικο και γενικα σε εστιατοριο οχι φαστ φουντ, δεν καπνιζω και γενικα δεν κανω τιποτα κακο :P )

ζιο δεν θα μπω στη διαδικασια να μιλησω για αγιοποιηση ή οχι αλλα εμενα με ενοχλει οτι προσπαθουν αν το βγαλουν οτι ειναι τοσο κακο ενω ταυτοχρονα εξω κυκλοφορουν αλλα πραγματα νομιμα που ειναι πολυ χειροτερα απο το χορτο

Alcohol-vs-Marijuana-1.jpg

Alcohol-vs-Marijuana.jpg

Δημοσ.

Πάλι;

Η "έρευνα" είναι σαφώς γτπ, ενδεικτικά δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό εξ' αιτίας χρήσης κάνναβης ΜΟΝΟ.

Και γενικά, "διπλάσιος κίνδυνος" είναι από τα πλέον εμετικότερα πράγματα να λέει κανείς. Σήμερα έχει 0 βαθμούς κελσίου, αύριο θα κάνει το διπλάσιο κρύο κτλ.

Κάντε ό,τι θέλετε, αλλά μη βαφτίζετε "έρευνες" τις μαλακίες της κάθε φυλλάδας.

• Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπορείτε να μου λέτε για κατάχρηση χόρτου και να μου το βάζετε δίπλα σε χρήση αλκοόλ ή νικοτίνης. 

Βάλτε χρήση χόρτου δίπλα σε χρήση νικοτίνης ή αλκοόλ ή κατάχρηση και των 2 και ύστερα ελάτε να μου πείτε πιο είναι χειρότερο.

Το αλκοόλ και η νικοτίνη κατατάσονται στα σκληρά ναρκωτικά..το χασίσι και η μαριχουάνα στα μαλακά. Απλά μερικών τα μυαλά έχουν κολλήσει και το θεωρούν χειρότερο επειδή είναι παράνομο...(στην Ελλάδα). Γελάει ο κόσμος.

• Like 4
Δημοσ.

Το αλκοόλ και η νικοτίνη κατατάσονται στα σκληρά ναρκωτικά..

Γελάω πραγματικά. Όχι με εσένα ή με αυτό που έγραψες, αλλά με όσους θα έρθουν να επιχειρηματολογήσουν ότι «αφού είναι νόμιμα, δεν είναι καν ναρκωτικά».

(βάλε και την καφεϊνη μέσα, έστω ανάμεσα στα σκληρά και τα μαλακά)

• Moderators
Δημοσ.

για την καφεινη δεν ξερω γιατι πχ η καταχρηση αλατιου και ζαχαρης ειναι χειροτερα απο την καφεινη

Δημοσ.

Χμ, ίσως, αλλά και πάλι είναι από τα πιο διαδεδομένα ναρκωτικά και τα'χει όλα, εξάρτηση, ανοχή. Και το στερητικό σε σκίζει, ε;

Δημοσ.

Alcohol-vs-Marijuana-1.jpg

Alcohol-vs-Marijuana.jpg

Φανταστική η σύγκριση των φωτογραφιών, συγκρίνει άτομα την στιγμή που είναι λιωμένα από το ποτό με κάποιους που είπαν οτι κάποτε κάπνισαν χασίς κ.τ.λ

Και ο Steven King θα έπρεπε να είναι και στην αριστερή πλευρά αλλά μάλλον δεν βοηθάει αυτόν που έφτιαξε την φώτο.

• Like 1
Δημοσ.

Το κακό είναι ότι υπάρχουν πολλοί που θεωρούν σκληρό ναρκωτικό και εθιστικό το χόρτο και το δαιμονοποιούν τρελά...και το μεταφέρουν και στα παιδιά τους μετά και αυτό...και όταν φτάσουν τα παιδιά τους να δοκιμάσουν τελικά όπως οι άπειροι νέοι...βλέπουν ότι τελικά δεν ήταν τίποτα...αλλά μετά με το ίδιο σκεπτικό πάνε και να δοκιμάσουν και όντως σκληρά ναρκωτικά (κοκαίνη π.χ.) γιατί τα σκέφτονται ότι και για το χασίς τα ίδια μου λέγανε και τελικά δεν ήταν τίποτα..το ίδιο θα είνια και η κόκα.

Αυτός είναι ΑΚΟΜΑ ένας λόγος που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να νομιμοποιηθεί το χασίς και η μαριχουάνα...γιατί αν το νομιμοποιήσεις τότε ο νέος δεν θα χρειάζεται να πάει στο βαποράκι να πάρει χόρτο..ένα βαποράκι που αύριο μπορεί να του δώσει και κόκα ή ηρωίνη. Θα το αγοράζει απ'το καπνοπωλείο όπως κάνει με τον καπνό του ή το πούρο του ή τα τσιγάρα του.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...