johnieXoX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εδω υπαρχει η "αιωνια" παλη μεταξυ του κοινου καλου και του αυομικου οφελους/ατομικων δικαιωματων. Αναλογα απο ποια μερια βλεπει κανεις το θεμα αυτη η πραξη ειναι πολυ καλη/πολυ κακη. Και δεν μπορει να υπαρχει αντικιμενικη ετυμηγορια διοτι ακομα ως κονωνια δεν εχουμε αποφασισει αν καποιος που εν γνωςη του ειναι φορεας του συγκεκριμενου ιου και κανει σεξ χωρις να το δηλωνει στους συντροφους του ειναι εγκληματιας... Αν θεωρειται εφκληματιας τοτε η κινηση αυτη των λεσβιων δικαιολογειται απο την προσπαθεια τους να αποτρεψουν απο τον κινδυνο αλλα μελη της κοινωνιας τους Αν δεν θεωρειται εγκληματιας τοτε μπορει ελευθρερα να δοκιμαζει να κολησει τον οποιονδηποτε . . ,γενικα παντως μη κρινουμε εξ ιδιων τα αλοτρια διοτι υπαρχουν και ανθρωποι που σκεφτονται "αφου την πατησα εγω σταρχιδια μου για ολους- μου την εφερε καποιος θα την φερω και εγω σε οποιον μπορω" Δεν ειναι και λιγοι - ξερω περιπτωση προσωπικα... Δηλαδη σε μια τετοια περιπτωση τι πρεπει να κανω εγω, να το βουλοσω και να αφησω το ατομο δυνητικα να διασπειρει κατι τετοιο η να το κανω αφισες και να το κολησω παντου μηπως και σωσω κανεναν? λεπτη η γραμμη του σωστου και του λαθους και εσύ έχεις πέος και θα μπορούσες να αποτελέσεις κίνδυνο για τις κοπέλες της κοινωνίας να βγάλουμε φυλλάδια πως είσαι εν δυνάμει βιαστής?
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέχρι χτες το πρωί, περίοικοι και εργαζόμενοι στην περιοχή μάζευαν τις πεταμένες φωτοτυπίες που είχαν «μοιραστεί» κατά δεκάδες σε διάφορα σημεία, προκαλώντας σοκ και οργή στους περαστικούς που τις αντίκριζαν. νομιζω το δίκαιο πλέον ειναι όταν βρεθεί ο βλάκας που το έκανε, δεν νομιζω να ειναι τόσο δύσκολο, να μοιραστει το ονομα του και η φωτογραφία του στους δρόμους της Μυτιλήνης...
Gtr34 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κοινωνικος ρατσισμος στην Ελλαδα. Τι πρωτοτυπο! 5
Orpheas1992 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορουμε να βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα χωρις να ξερουμε.... Αν η συγκεκριμενη εχει δωσει δικαιωματα με το να πηγαινει με τον εναν και με τον αλλον χωρις προφυλαξεις, πώς αλλιως περιμενατε να αντιδρασει μια κλειστη κοινωνια?Αν οχι τοτε ισχυουν τα υπολοιπα που λετε για το επιπεδο των δραστων.
kabouras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 και εσύ έχεις πέος και θα μπορούσες να αποτελέσεις κίνδυνο για τις κοπέλες της κοινωνίας να βγάλουμε φυλλάδια πως είσαι εν δυνάμει βιαστής? Με τη διαφορα οτι το δικο μου πεος ειναι γλυκο σα λακτα και το μονο προβλημα που μπορει να προκαλεσει ειναι συνδρομο της στερησης Σταυρωστε με τι να πω
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Άρχισε νωρίς το trolling της Παρασκευής. Επειδή είμαι καχύποπτος γιατί έχω πέσει σε τρολοπαγίδα αρκετές φορές, το σκέφτηκα πολύ αν η είδηση είναι προϊόν trolling κι αν θα έπρεπε να την βάλω. Εδώ είναι από οτι φαίνεται το original site της εφημερίδας http://www.emprosnet.gr/article/65221-kanivalismos-sto-kentro-tis-mytilinis
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παπάρια μέντολες. Κάποιο από τα ντόπια μαλακιστηρια που δουλεύει στις καφετέριες της προκυμαίας, έφαγε χυλόπιτα ή κέρατο και δείχνει τη μαγκιά του. Ειναι πολυ πιθανό πως η κυρία δεν έχει οποιοδήποτε ιο στον οργανισμό της, εκτός από ότι έλκεται από και έλκει μαλάκες. Στα 4 χρόνια που πέρασα στην όμορφη γκασμαδία, ανά 6 μήνες έβγαινε η ίδια φήμη, ότι ειναι φορέας, για κάποια.
Tenshi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Είναι δέν είναι φήμη,μιλάμε για uber σκατανθρωπιά. 1
Valerie_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εγώ υποψιάζομαι πως κάποιον κόλλησε και θέλησε να την εκδικηθεί έτσι.
The_Judas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορουμε να βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα χωρις να ξερουμε.... Αν η συγκεκριμενη εχει δωσει δικαιωματα με το να πηγαινει με τον εναν και με τον αλλον χωρις προφυλαξεις, πώς αλλιως περιμενατε να αντιδρασει μια κλειστη κοινωνια? Αν οχι τοτε ισχυουν τα υπολοιπα που λετε για το επιπεδο των δραστων. Ο άντρας παίρνει προφυλάξεις... όχι η γυναίκα. Εκτός αν τους βίαζε η κοπέλα. Οποιος πηγαίνει με άγνωστες χωρίς προφυλάξεις είναι ανεγκέφαλος. Εικασίες κάνουμε. Όπως και να έχει η μια απεχθής πράξη δεν αναιρεί την άλλη. Το να είναι μικρή κοινωνία δεν σημαίνει ότι θα παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.
Silverage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κάποιον κόλλησε. Στη θέση του και εγω το ίδιο θα έκανα.
Anorymous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Και Aids να κολλησε καποιος απο αυτην δεν φταει μονο αυτη αλλα και ο αλλος που παει με μια αγνωστη χωρις προφυλαξεις!!!
Silverage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κυρίως αυτή φταίει γιατί πάει να πει οτι έγινε με δόλο αφού δεν του το είπε. Νομίζω υπάρχει και νόμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα