giannakos94 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Παιδια σοσ δεν βρισκω σμρ το κινιτο μου γυριζοντας σπιτι . Παιρνω τηλ χτυπαει δεν το σηκωνει κανεις ειναι και στο αθορυβο. υπαρχει καποιος τροπος να το εντοπισω η να το κανω να χτυπησει? Δεν ειχα βαλει καμια τετοια εφαρμογη γενικα δεν ειχα κανει τπτ σε τετοια περιπτωση .
thanosrx8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μια λυση ειναι να συμαζεψεις το δωματιο σου 11
deesnider Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Παιδια σοσ δεν βρισκω σμρ το κινιτο μου γυριζοντας σπιτι . Παιρνω τηλ χτυπαει δεν το σηκωνει κανεις ειναι και στο αθορυβο. υπαρχει καποιος τροπος να το εντοπισω η να το κανω να χτυπησει? Δεν ειχα βαλει καμια τετοια εφαρμογη γενικα δεν ειχα κανει τπτ σε τετοια περιπτωση . Είναι απολύτως βέβαιο ότι βρίσκεται όντως στο σπίτι και απλά δεν το ακούς; Ελπίζω ότι όντως έτσι είναι, αλλά...
kuzko21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 android device manager λεγεται , google it. 1
giannakos94 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Παιδια το κινητο βρεθηκε. μου ειχε γλιστρησει απο τη τσεπη σε ΑΣΤΙΚΟ και το βρηκε ο οδηγος.και το πηρα απο το σταθμαρχιο.τι να πω .. απλα αγιο ειχε τι να πω.υπαρχει καποιος τροπος να το εντοπισω σε περιπτωση κλοπης κτλ ?η εφαρμογη της samsung χρειαζεται gps και ιντερνετ ανοιχτα για να εντοπιστουν? 1
kage Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ολα αυτα τρωνε μπαταρια γιατι αν ενεργοποιησεις την ευρεση τοποθεσιας ανετα θα χει και αλλα 2-3 προγραμματα που ζητανε το ιδιο... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από kage
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 cerberus the best!!! δοκιμασε το
thanosrx8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 cerberus the best!!! δοκιμασε το δυνατο το cerberus,το ειχα πριν μια 3ετια σε ενα xperia arc s που ειχα.Απλα απ οτι θυμαμαι ειναι trial και το κανονικο πλερωνεις για να το αγορασεις!
giannakos94 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 cerberus the best!!! δοκιμασε το οντως το ειδα πολυ δυνατο... αυτα που λεει τα κανει σε τωρινες adroid εκδοσεις? γτ λεει οτι αυτοματο ανοιγμα gps κτλ γινετε σε χαμηλοτερες απο 2.3.3 or something
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 δυνατο το cerberus,το ειχα πριν μια 3ετια σε ενα xperia arc s που ειχα.Απλα απ οτι θυμαμαι ειναι trial και το κανονικο πλερωνεις για να το αγορασεις! ναι και η αγορα κοστιζει 3€ και μπορεις να το βαλεις μεχρι σε 5 συσκευες! οντως το ειδα πολυ δυνατο... αυτα που λεει τα κανει σε τωρινες adroid εκδοσεις? γτ λεει οτι αυτοματο ανοιγμα gps κτλ γινετε σε χαμηλοτερες απο 2.3.3 or something αυτο που διαβασες λεει οτι δουλευει σε συκευες που εχουν εκδοση ανδροιδ 2.2 και μετα (ειναι σαν να λεμε οτι υποστηριζει οσα τα XP και οσα windows εχουν βγει μετα απο αυτα)
giannakos94 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 αυτο που διαβασες λεει οτι δουλευει σε συκευες που εχουν εκδοση ανδροιδ 2.2 και μετα (ειναι σαν να λεμε οτι υποστηριζει οσα τα XP και οσα windows εχουν βγει μετα απο αυτα) πω αντιστροφα το ειχα ο μ^$@ ας διαβασει.. στ πολυ γρηγορα βεβαια.. Το χρησιμοποιησες στη πραξη ποτε?
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ευτυχως δεν χρειαστηκε ποτε (και ελπιζω να μην χρειαστει κιολας ) αλλα τα εχω δοκιμασει ωστε να δω πως και αν δουλευουν και ολα δουλεψαν ρολοι!
giannakos94 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ευτυχως δεν χρειαστηκε ποτε (και ελπιζω να μην χρειαστει κιολας ) αλλα τα εχω δοκιμασει ωστε να δω πως και αν δουλευουν και ολα δουλεψαν ρολοι! xaxaxa οντως. Μακαρι γτ σε φευγει η ψυχη ειδικα σε ακριβα μοντελα... και σαν μην φτανει αυτο λες τωρα το χαιρεται αλλος το κατεβαζω ηδη.. να σαι καλα
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 εχω κινητο κοντα 12-13 χρονια δεν το εχω ξεχασει και δεν το εχω αναζητησει ουτε μια φορα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα