AMD Expert Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ας πούμε πως κάποιος βάζει από ATM Πειραιώς στον λογαριασμό μου χρήματα (πάλι Πειραιώς).Πόση ώρα θα περάσει μέχρι να γίνει το ποσό διαθέσιμο; Ευχαριστώ
Athens44 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 δεν εχεις piraeus banking? να το βλεπεις απο το site... 1
AMD Expert Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 δεν εχεις piraeus banking? να το βλεπεις απο το site... Εννοείς e-banking? Νομίζω όχι
Tsino Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 θεωρητικά στην ίδια τράπεζα πρέπει να παίρνει λίγα λεπτά 1
terry308 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Από ΑΤΜ έξω από την τράπεζα (κοινό ΑΤΜ) όταν θα το ανοίξουν και θα επιβεβαιώσουν το ποσό (συνήθως 3 το μεσημέρι ή το πρωί που θα ανοίξουν ) Από το "ΑΤΜ" μέσα στο κατάστημα κατευθείαν μιας και τα χρήματα τα βλέπει απευθείας το μηχάνημα . 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ας πούμε πως κάποιος βάζει από ATM Πειραιώς στον λογαριασμό μου χρήματα (πάλι Πειραιώς). Πόση ώρα θα περάσει μέχρι να γίνει το ποσό διαθέσιμο; Ευχαριστώ Υπάρχουν δυο ειδων ατμς ένα ειναι αυτο που κάνεις την κατάθεση με φάκελο, σε αυτό μπορεί να πάρει και 24 ωρες η αν παίσεις σε σ/κ τοτε πας δευτέρα για την κατάθεση της παρασκευης Το άλλο μηχάνημα ατμ ειναι αυτο που βάζεις τα χρήματα χύμα και στα μετράει επι τόπου σε αυτο η κατάθεση ειναι ακαριαία 1
AMD Expert Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
gokuthelegend Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Κατάθεση χρημάτων σε ATM, είτε είναι online το ATM είτε με φάκελο, τα χρήματα νομίζω πάνε μόνο στον λογαριασμό του καταθέτη, δεν γίνεται να καταθέσεις άμεσα χρήματα σε λογαριασμού άλλου. Μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο, χωρίς κατάθεση χρημάτων στο μηχάνημα, νομίζω γίνεται άμεσα. Εσύ τι θες να κάνεις ακριβώς; Μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε έναν άλλο, ή να καταθέσεις χρήματα που έχεις πάνω σου στο ΑΤΜ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα