Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, μιας και μαζεύτηκαν λίγα φράγκα, ήρθε η ώρα για μια μικρή αναβάθμιση. Μπορώ να διαθέσω το ποσό των 350 ευρώ (άντε μέχρι ένα 20αρι παραπάνω το πολύ).

Το υπάρχον σύστημα αποτελείται από τον Phenom II x3 720 (stock ρολόγια), 4GB DDR2 μνήμης, την μητρική Gigabyte GA 790X UD3P και μια ταπεινή Geforce 650 ti. Διαθέτω επίσης το κουτί Coolermaster Centurion 590, τροφοδοτικό Corsair 650ΤΧ (προφανώς rated στα 650 Watts και με ένα 12βολτο rail στα -αν θυμάμαι- 52 Amperes). Υπάρχει επίσης η ψυκτρούλα TX3 Hyper της Coolermaster.

Προσανατολίζομαι στην αγορά του επεξεργαστή FX 6300, συμβατής μητρικής και σετ μνημών 2x4 GB. Ιδανικά, εάν χωράει στο budget, ενδιαφέρομαι επίσης για την αγορά κάποιου φτηνού SSD.

Το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί κατά βάση για ελαφρύ gaming (αργότερα θα προστεθεί και κάποια ισχυρότερη κάρτα), καθώς και για ερασιτεχνικό audio production (προσομοίωση ενισχυτών κιθάρας, VST drums και synths για όποιον γνωρίζει).

Με λίγα λόγια δεν με ενδιαφέρει το σύστημα να κόβει τρελά fps στο BF4 ή το επόμενο Crysis, αρκούμαι σε αξιοπρεπές gameplay @1920x1080 με τις απαραίτητες θυσίες στα γραφικά.

Ερώτηση 1η:

Ποια μητρική προτείνετε για τον εν λόγω επεξεργαστή; Είμαι ανάμεσα στις εξής δύο (η δεύτερη προφανώς αποτελεί προτιμότερη λύση λόγω χαμηλού κόστους):

http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-990FXA-UD3.html

http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P.html?from=autocomplete&keyphrase=gigabyte+970a-ud3p

Πέτυχα ωστόσο και αυτή:

http://www.skroutz.gr/s/3459519/Gigabyte-970A-DS3P.html?keyphrase=gigabyte+970a-ds3p

Αν εξαιρέσω το 4+1 phase VRM (έναντι του 8+2 της ud3p), υστερεί κάπου αλλού η συγκεκριμένη πρόταση; Να διευκρινίσω εδώ πως δεν θα κάνω overclocking, ενώ ο fx 6300 είναι rated στα 95 Watts TDP. 

Διάβασα αρκετά reviews, καθώς και κάποια παρόμοια με το δικό μου threads στην ενότητα "Επεξεργαστές, μητρικές και RAM", ωστόσο δεν έβγαλα άκρη απόλυτα. Εννοείται πως η 990FXA φαίνεται καλύτερη, ωστόσο αν βάλεις στην άκρη τα επιπλέον features που δεν χρειάζομαι, έχει κάποιο νόημα η αγορά της αντί κάποιας από τις φτηνότερες προτάσεις;

Ερώτηση 2η:

Ποιες μνήμες προτείνετε; 

Ερώτηση 3η:

Ο FX 6300 πόσο ουσιαστική αναβάθμιση μπορεί να θεωρηθεί, κατά τη γνώμη σας, σε σχέση με τον τωρινό μου επεξεργαστή; Αξίζει τελικά τον κόπο; 

Ευχαριστώ (ξανά!) για το χρόνο σας.

Δημοσ.
Θα μπορούσες να δεις τα παρακάτω:
Συνολο: 361,52 €

Μνήμες από 1866MHz και πάνω θα δεις πολύ μικρές διαφορές (αν δεις), αλλά αφού η διαφορά τιμής από ένα σετ στα 1600MHz (το ελάχιστο που θα πρότεινα) είναι πολύ μικρή. Εναλλακτικά, αν πας για SSD στα 120GB και ανέβεις λίγο ακόμα (στα ~388 βγαίνει), θα μπορούσες να δεις τον FX 8320 (θα χρειαστείς και μια καλύτερη ψύκτρα τότε):

• Like 1
Δημοσ.

FX 6300 + Gigabyte DS3P (μπορεί να σηκώσει και ελαφρύ overclock αν θελήσεις μελλοντικα) + 8GB 1866mhz RAM και εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Παίδες, μιας και μαζεύτηκαν λίγα φράγκα, ήρθε η ώρα για μια μικρή αναβάθμιση. Μπορώ να διαθέσω το ποσό των 350 ευρώ (άντε μέχρι ένα 20αρι παραπάνω το πολύ).

Το υπάρχον σύστημα αποτελείται από τον Phenom II x3 720 (stock ρολόγια), 4GB DDR2 μνήμης, την μητρική Gigabyte GA 790X UD3P και μια ταπεινή Geforce 650 ti. Διαθέτω επίσης το κουτί Coolermaster Centurion 590, τροφοδοτικό Corsair 650ΤΧ (προφανώς rated στα 650 Watts και με ένα 12βολτο rail στα -αν θυμάμαι- 52 Amperes). Υπάρχει επίσης η ψυκτρούλα TX3 Hyper της Coolermaster.

Προσανατολίζομαι στην αγορά του επεξεργαστή FX 6300, συμβατής μητρικής και σετ μνημών 2x4 GB. Ιδανικά, εάν χωράει στο budget, ενδιαφέρομαι επίσης για την αγορά κάποιου φτηνού SSD.

Το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί κατά βάση για ελαφρύ gaming (αργότερα θα προστεθεί και κάποια ισχυρότερη κάρτα), καθώς και για ερασιτεχνικό audio production (προσομοίωση ενισχυτών κιθάρας, VST drums και synths για όποιον γνωρίζει).

Με λίγα λόγια δεν με ενδιαφέρει το σύστημα να κόβει τρελά fps στο BF4 ή το επόμενο Crysis, αρκούμαι σε αξιοπρεπές gameplay @1920x1080 με τις απαραίτητες θυσίες στα γραφικά.

Ερώτηση 1η:

Ποια μητρική προτείνετε για τον εν λόγω επεξεργαστή; Είμαι ανάμεσα στις εξής δύο (η δεύτερη προφανώς αποτελεί προτιμότερη λύση λόγω χαμηλού κόστους):

http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-990FXA-UD3.html

http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P.html?from=autocomplete&keyphrase=gigabyte+970a-ud3p

Πέτυχα ωστόσο και αυτή:

http://www.skroutz.gr/s/3459519/Gigabyte-970A-DS3P.html?keyphrase=gigabyte+970a-ds3p

Αν εξαιρέσω το 4+1 phase VRM (έναντι του 8+2 της ud3p), υστερεί κάπου αλλού η συγκεκριμένη πρόταση; Να διευκρινίσω εδώ πως δεν θα κάνω overclocking, ενώ ο fx 6300 είναι rated στα 95 Watts TDP. 

Διάβασα αρκετά reviews, καθώς και κάποια παρόμοια με το δικό μου threads στην ενότητα "Επεξεργαστές, μητρικές και RAM", ωστόσο δεν έβγαλα άκρη απόλυτα. Εννοείται πως η 990FXA φαίνεται καλύτερη, ωστόσο αν βάλεις στην άκρη τα επιπλέον features που δεν χρειάζομαι, έχει κάποιο νόημα η αγορά της αντί κάποιας από τις φτηνότερες προτάσεις;

Ερώτηση 2η:

Ποιες μνήμες προτείνετε; 

Ερώτηση 3η:

Ο FX 6300 πόσο ουσιαστική αναβάθμιση μπορεί να θεωρηθεί, κατά τη γνώμη σας, σε σχέση με τον τωρινό μου επεξεργαστή; Αξίζει τελικά τον κόπο; 

Ευχαριστώ (ξανά!) για το χρόνο σας.

Από την στιγμή που έχεις after market ψύκτρα 

35108_index_g.jpg

θα σου έλεγα να κοιτάξεις

AMD FX 8320 8-CORE 3,5Ghz 16Mb cache

GIGABYTE 970A - UD3P

CRUCIAL MX100 256GB SSD SATA III

KINGSTON 8GB DDR3 1866Mhz

-----------------------------------------------------------------

Είναι ο πιο VFM συνδυασμός για τρελή επεξεργαστική ισχύ, φοβερή ποιότητα , τεράστια πληρότητα και δυνατότητα κλοκαρίσματος στο κόστος του !

Η μητρική με 10φασικό σύστημα , υψηλή ποιότητα.

Ο επεξεργαστής είναι ένα οικονομικό θηρίο , με άπλετη επεξεργαστική ισχύ, πολύ δύναμη σε multitasking .

Ο SSD με 256GB αποτελεί αξιοπρεπέστατη λύση , χωρίς να σε αγχώνει το τι θα πρωτοχωρέσεις μέσα σε αυτόν !

Και οι 8GB RAM σου δίνουν την σχετική ελευθερία να φορτώνεις το σύστημα με εφαρμογές, χωρίς να αρχίζουν τα swap στον δίσκο ...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας!

@booZe, Millenium, 8elwADSL:

Aftermarket ψυκτρούλα υπάρχει (αυτή που λίνκαρε ο adtakhs), δε θα έμενα με της AMD μιας και ο θόρυβος της τελευταίας μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικός.

Η συγκεκριμένη της Raijintek που προτείνετε, απ' όσο βλέπω συγκρίνεται με την EVO 212 της Coolermaster, η οποία είναι καλύτερη απ' τη δικιά μου και σίγουρα αποτελεί ευκαιρία στην τιμή που τη δίνει το e-shop.

Αν τελικά πάω για 8320, πιθανόν θα την τσιμπήσω. Αν μείνω όμως στον "ψυχρότερο" 6300, νομίζω πως θα με καλύψει η υπάρχουσα (με τον Phenom II -επίσης 95W TDP- δεν ξεπέρασα τους 55°C σε load, ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο). Τι λέτε;

@adtakhs:

Η ψύκτρα μου είναι ακριβώς αυτή της φωτογραφίας. Πρόσεξε όμως, παρότι εξωτερικά ομοιάζει με τη μεγαλύτερη CM 212 Evo, στην πραγματικότητα είναι αρκετά μικρότερη και βασίζεται στο κλασσικό mounting σύστημα της AMD με το κλιπ, δεν βιδώνεται στη μητρική όπως τα high end μοντέλα!

Αρχικά πάντως κι εγώ προς τον FX8320 έτεινα. Η ενδεχόμενη ανάγκη όμως αγοράς επιπλέον ψύκτρας με αποτρέπει (συνολικά 70-80 ευρώ εκτός budget).

Δεν ξέρω πως αποδίδει η TX3 σε σχέση με τη stock λύση της AMD, ωστόσο σε αρκετά sites δεν προτείνεται η χρήση της με 125W TDP επεξεργαστές. Έχω διαβάσει για διάφορες περιπτώσεις, άλλοι ισχυρίζονταν πως δουλεύει μια χαρά ακόμα και με κλοκαρισμένους FX8320, άλλοι πως σε load είδαν τις θερμοκρασίες να πλησιάζουν ή να ξεπερνούν τους 70 βαθμούς Κελσίου. 

Η μόνη χειροπιαστή ένδειξη που διαθέτω σχετικά με την απόδοση της ΤΧ3, είναι πως φιλαράκι μου με τον 8350 και αντίστοιχου κόστους cooler της Zalman αντιμετώπισε προβλήματα σε full load. Δεν διαπίστωσε throttling αλλά σίγουρα έπιασε 72 °C σε game. Μετά από εγκατάσταση της 212 Evo, οι θερμοκρασίες έπεσαν σημαντικά.

Βέβαια από την άλλη, το airflow στο κουτί του είναι επιεικώς μέτριο και ο 8350 τρέχει στα 4 Ghz...

Δεν ξέρω, αν πιστεύεις πως η διαθέσιμη ψύκτρα θα την παλέψει με τον 8320, τότε σαφώς θα τον προτιμήσω. :)

@όλους:

Για την παρακάτω μητρική τι λέτε; 

http://www.e-shop.gr/gigabyte-990xa-ud3-retail-p-PER.526085

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι άλλη ψύκτρα για τον 8320 σε στοκ ... η ΤΧ3 θα κάνει δουλειά !

Με κλασική στήριξη , γιατί όχι ? Πάρα πολλές ψύκτρες για ΑΜ3+ παίζουν με κλασική στήριξη.

Καλή η 900XA-UD3 αλλά την έχει ακριβά το e-shop .

Και η 970Α - UD3P το ίδιο καλή είναι και φτηνότερη.

Δημοσ.

μην ανυσηχείς για την κλασσική στήριξη,εχουν backplate οι μητρικές.

Εδω η δική μου Freezer 13 PRO που ζυγίζει 900 γραμμάρια στηρίζεται πάνω στο εργοστασιακό.

Προσωπικά πίστευα ότι θα σπάσει με το που γυρίσω κάθετα τον πύργο αλλά δεν :P

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου N3k21, ειλικρινα..... δεν μπορω να σου πω, αν αξιζει πραγματικα να πας απο  720ΒΕ σε 6300.....!!!  για 8320 δεν το συζητω... αξιζει..!!!

οι περισσοτεροι, ισως θα με περασουν για "τρελο"... αλλα πριν πεις οτιδηποτε, κοιταξε την υπογραφη μου...!  

εγω, πριν αποφασισεις να κανεις το βημα της αναβαθμισης, θα προτεινα 2 πραγματα, μιας και βλεπω οτι εχεις την δυνατοτητα να τα κανεις..!!

1. αγορασε και βαλε στο συστημα σου ενα SSD. ετσι κι αλλιως, μπορεις να τον χρησιμοποιησεις, και μετα την αναβαθμιση, στο καινουριο συστημα...!!

2 αφου διαθετεις μητρικη 790Χ - SB750, και αφου επισης διαθετεις aftermarket ψυκτρα, ξεκλειδωσε τον επεξεργαστη σου και ανεβασε τον πανω απο τα 3-3,2ghz......!!!! μπορεις ανετα να το κανεις..!!!  

δουλεψε τον εκει, κι ΑΝ δεις οτι δεν σε ικανοποιει, κανεις την αναβαθμιση...!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ. δεν λεω οτι ο 720 ειναι καλυτερος του 6300. σαφως ΔΕΝ ειναι. αλλα με την δυνατοτητα που εχεις να ξεκλειδωσεις τον 4ο πυρηνα του 720  και με λιγο OC, ισως καλυψει τις δικες σου αναγκες ακομα λιγο καιρο...!   εξαλλου δοκιμη θα κανεις...!!

για ελαφρυ Gaming, οπως λες, κι ο 720 (κλειδωμενος ή ξεκλειδωτος) θα σε καλυψει. αν αλλαξεις και καρτα αργοτερα θα εχεις καλυτερη αποδοση.

για τα προγραμματα επεξεργασιας Ηχου, αν και δεν γνωριζω τι απαιτησεις εχουν, αυτα που χρησιμοποιεις, δεν νομιζω να ειναι μεγαλυτερες απο τα  προγραμματα επεξεργασιας Video.....!!!!  

• Like 1
Δημοσ.

@XronisR:

Σ' ευχαριστώ για το feedback! Απλά ο 760k έχει TDP στα 100 Watts, είναι κοντά λοιπόν στον δικό μου x3 720 αλλά και τον FX6300. Το θέμα είναι πόσο καλά θα αποδώσει η TX3 με τον 8320, σε περίπτωση που προτιμήσω αυτόν τελικά. 

@adtakhs:

Τι θερμοκρασίες λες να περιμένω με 8320 σε στοκ και την ΤΧ3; Ειδικά σε full load και με turbo core στα 4.0 Ghz; Διαβάζω τέτοια πράγματα και ανησυχώ! :D

@cabdik:

Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ, εξαιρετικά χρήσιμες οι συμβουλές σου! Εφόσον κι εσύ προτείνεις τον 8320, μάλλον προς αυτόν θα κινηθώ.  

Τη λύση του OC την έχω σκεφτεί εφόσον ο επεξεργαστής μου διαθέτει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή. Ωστόσο φοβάμαι να ρισκάρω την ενεργοποίηση του 4ου πυρήνα για να είμαι ειλικρινής.

Σε γενικές γραμμές ακόμα και ο 720 με καλύπτει για την ώρα. Στην πραγματικότητα, έστω και με συμβιβασμούς στα γραφικά, παίζει σχεδόν ότι θέλω. Απλά ξενέρωσα με την απόδοση του FIFA 15, το οποίο απ' ότι φαίνεται απαιτεί quad core επεξεργαστή για να λειτουργήσει σωστά (κακό optimization πιθανότατα). Το ίδιο θα ισχύσει μάλλον και για το επερχόμενο Dragon Age 3 και άλλους τίτλους της ΕΑ.

Όσον αφορά τα προγράμματα επεξεργασίας ήχου που χρησιμοποιώ, το πρόβλημα έγκειται όχι τόσο στο τελικό rendering, όσο στην υψηλή χρήση της cpu κατά την εκτέλεση σε real time. Ο 720 δείχνει πλέον την ηλικία του εκεί παρουσιάζοντας φόρτο μέχρι και 50% π.χ. σε ένα μόνο κανάλι με κάποιο plugin προσομοίωσης. Αν υπολογίσεις πως χρησιμοποιώ πολλά τέτοια κανάλια ταυτόχρονα, καταλαβαίνεις το πρόβλημα. 

Σ' αυτή την περίπτωση ή επιλέγω να παίζω με υψηλό latency (σχεδόν απαγορευτικό για την εκτέλεση μουσικής), ή παρουσιάζονται προβλήματα στον ήχο (φαντάσου κάτι σαν παράσιτα). Για την ώρα εξοικονομώ πόρους μέσω μιας "μεσοβέζικης" λύσης (freeze tracks), ωστόσο αυτή η μέθοδος είναι εντελώς αντιπαραγωγική και μόνο ως προσωρινό workaround την αντιμετωπίζω. 

Αν τώρα λάβεις υπόψιν πως η host εφαρμογή (Cockos Reaper) και τα διάφορα plugins που χρησιμοποιώ ωφελούνται εξαιρετικά από την ύπαρξη αρκετών πυρήνων, σκέφτηκα πως ακόμα και ο 6300 θα μου έλυνε τα χέρια.

Όσον αφορά το gaming τώρα, έχοντας δει αρκετά benchmarks, παρατηρώ πως πλην ελαχίστων περιπτώσεων, ο 6300 και ο 8320 αποδίδουν περίπου το ίδιο, φαντάζομαι λόγω κοινού χρονισμού. Ο 8350 παίρνει συνήθως κεφάλι λόγω των 500 Mhz παραπάνω, όμως η τιμή του είναι δυστυχώς απαγορευτική για μένα.

Τελικά, όπως γράφω και παραπάνω, ίσως προτιμήσω τον 8320. Απλά θα ήθελα να εξοικονομήσω όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και εάν -βάσει των δικών μου αναγκών- κάτι είναι περιττό, να αποφύγω την αγορά του. Γι' αυτό και το ζαλίζω τόσο! :D

Όπως και να 'χει, σ' ευχαριστώ πραγματικά που κοίταξες σε βάθος το θέμα μου!

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες που δείχνει ο τύπος είναι καλές . Ο επεξεργαστής ΔΕΝ πρέπει να περάσει σε load τους 60C στον πυρήνα !!!  Η θερμοκρασία αυτή στο HW MONITOR είναι το package !

Εκει ο τύπος μας δείχνει 42c ! και δουλεύει με ενεργοποιημένο το SILENT MODE !! (Φαίνεται από τις στροφές της ψύκτρας)

Επίσης παίζει ρολο και το κουτί κ.λ.π.

Από εκεί και πέρα εγώ δεν είπα πως η ψύκτρα είναι ικανή για να ανεβάσεις τον 8320 .... Αλλά δεν μπορεί να είναι χειρότερη από την στοκ, η οποία είναι η παρακάτω

stock-hsf.jpg

Μήπως βλέπεις 6 heatpipes στην στοκ , που προτείνουν αυτοί ?

Όσο για την ενεργοποίηση του 4ου πυρήνα του 720  μην ανησυχείς ! Αν δεν πιάσει, με ένα clear cmos στην χειρότερη επανέρχεσαι στα αρχικά !!!

Εναν ATHLON X3  έχω φτιάξει έως τώρα και έναν PHENOM II X4 960T σε X6 και κλοκαρισμένο στα 4,2Ghz .

Και εσύ θα μπορέσεις.

• Like 2
Δημοσ.

@cabdik:

Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ, εξαιρετικά χρήσιμες οι συμβουλές σου! Εφόσον κι εσύ προτείνεις τον 8320, μάλλον προς αυτόν θα κινηθώ.  

Τη λύση του OC την έχω σκεφτεί εφόσον ο επεξεργαστής μου διαθέτει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή. Ωστόσο φοβάμαι να ρισκάρω την ενεργοποίηση του 4ου πυρήνα για να είμαι ειλικρινής.

Σε γενικές γραμμές ακόμα και ο 720 με καλύπτει για την ώρα. Στην πραγματικότητα, έστω και με συμβιβασμούς στα γραφικά, παίζει σχεδόν ότι θέλω. Απλά ξενέρωσα με την απόδοση του FIFA 15, το οποίο απ' ότι φαίνεται απαιτεί quad core επεξεργαστή για να λειτουργήσει σωστά (κακό optimization πιθανότατα). Το ίδιο θα ισχύσει μάλλον και για το επερχόμενο Dragon Age 3 και άλλους τίτλους της ΕΑ.

Όσον αφορά τα προγράμματα επεξεργασίας ήχου που χρησιμοποιώ, το πρόβλημα έγκειται όχι τόσο στο τελικό rendering, όσο στην υψηλή χρήση της cpu κατά την εκτέλεση σε real time. Ο 720 δείχνει πλέον την ηλικία του εκεί παρουσιάζοντας φόρτο μέχρι και 50% π.χ. σε ένα μόνο κανάλι με κάποιο plugin προσομοίωσης. Αν υπολογίσεις πως χρησιμοποιώ πολλά τέτοια κανάλια ταυτόχρονα, καταλαβαίνεις το πρόβλημα. 

Σ' αυτή την περίπτωση ή επιλέγω να παίζω με υψηλό latency (σχεδόν απαγορευτικό για την εκτέλεση μουσικής), ή παρουσιάζονται προβλήματα στον ήχο (φαντάσου κάτι σαν παράσιτα). Για την ώρα εξοικονομώ πόρους μέσω μιας "μεσοβέζικης" λύσης (freeze tracks), ωστόσο αυτή η μέθοδος είναι εντελώς αντιπαραγωγική και μόνο ως προσωρινό workaround την αντιμετωπίζω. 

Αν τώρα λάβεις υπόψιν πως η host εφαρμογή (Cockos Reaper) και τα διάφορα plugins που χρησιμοποιώ ωφελούνται εξαιρετικά από την ύπαρξη αρκετών πυρήνων, σκέφτηκα πως ακόμα και ο 6300 θα μου έλυνε τα χέρια.

Όσον αφορά το gaming τώρα, έχοντας δει αρκετά benchmarks, παρατηρώ πως πλην ελαχίστων περιπτώσεων, ο 6300 και ο 8320 αποδίδουν περίπου το ίδιο, φαντάζομαι λόγω κοινού χρονισμού. Ο 8350 παίρνει συνήθως κεφάλι λόγω των 500 Mhz παραπάνω, όμως η τιμή του είναι δυστυχώς απαγορευτική για μένα.

Τελικά, όπως γράφω και παραπάνω, ίσως προτιμήσω τον 8320. Απλά θα ήθελα να εξοικονομήσω όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και εάν -βάσει των δικών μου αναγκών- κάτι είναι περιττό, να αποφύγω την αγορά του. Γι' αυτό και το ζαλίζω τόσο! :D

Όπως και να 'χει, σ' ευχαριστώ πραγματικά που κοίταξες σε βάθος το θέμα μου!

για την ενεργοποιηση του 4ου πυρηνα, μην το φοβασαι καθολου...!!!  ανοιξε τον αφοβα...!  δεν προκειται να παθει απολυτως τιποτα..! 

ακομα και σε περιπτωση που ο 4ος πυρηνας προκαλεσει καποια προβληματα, οπως π.χ  κολληματα - παγωματα στη λειτουργια του πισι, το μονο που εχεις να κανεις ειναι μια επαννεκινηση και να τον ξανακλεισεις...!!  τοσο απλα..! 

κοιτα την φωτο παρακατω..!!

ο 8320 με τον 8350 δεν εχουν καμια απολυτως διαφορα, περαν των διαφορετικων χρονισμων. οπου κι εσυ πολυ ευκολα μπορεις να τον ανεβασεις...!!!  τον δικο μου 8320 τον εχω μονιμα στα 4,2ghz εντελως χαλαρα...!!!

post-121902-0-54027500-1414854281_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν είχα δει οτι έχεις την ΤΧ3,σου κάνει για FX για stock.Τα TDP των fm2 δεν είναι συγκρίσιμα με των άλλων επεξεργαστών που ανέφερες πάντως.Μπορείς να δοκιμάσεις για ξεκλείδωμα στον 720 αν και σε αυτή τη περίπτωση οι FX είναι καλύτεροι για τη χρήση που θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...