simaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 αναγούλα και εμετός για κάθε επιχειρημα που ξεκινά με "φερσου σαν αντρας", κτλ. άσχετα αν ειναι σωστό ή λάθος. Ε τοτε πηγαινε στην τουαλετα σου και ξερνα τι μας τα σκοτιζεις? 1
drake. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να πας να το πληρώσεις και να αφήσεις τα post για τα αυτονόητα,δεν είναι ανάγκη να τα φορτωθούμε εμείς μέσο φόρον επειδή εσύ δεν είσαι νομοταγης Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2014 από drake.
m_louk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σιγά εσύ drake , νομοταγή υπόδουλε πολίτη όπως και όλοι μας που με το ψήφο σου δημιούργησες μια Αθήνα με 6εκ πληθυσμό η οποία δε μπορεί να παρέχει καμία κοινωνική ασφάλεια-διευκόλυνση στους πολίτες της και θέλεις τώρα εσύ να γίνω νομοταγής και να πληρώνω ότι μου θέτουνε (όπωσ διόδια κτλ) και να λέω και ευχαριστώ.Χωρίς κανένα έργο (δρόμους,θέσεις παρκινγκ,κτλ) θέλουνε να επιβάλουνε την τάξη στην κοινωνία.Έτσι δυστυχώς δε γίνεται,ακόμη και εδώ έχει να κάνει με το ''δούναι και λαβείν'' οπότε όταν δώσουν τότε θα πάρουν!
ChimairaX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εμένα ρε παιδιά με είχαν γράψει για παράνομο παρκάρισμα στο Ψυχικό, εκεί με γράψανε από την κανονική τροχαία και το πρόστιμο ίσχυε και το πλήρωσα. Αλλά με γράψαν και στο κέντρο άλλη μια φορά από την δημοτική αστυνομία, εμένα και καμιά 30αριά ακόμα αμάξια στη σειρά (υποτίθεται ότι εκεί ήταν θέσεις για τους κατοίκους) αλλά αυτό δε το πλήρωσα ποτέ, ούτε μου χρεώθηκε στην εφορία, ούτε είχα πρόβλημα όταν μεταβίβασα το αμάξι να το πουλήσω. Δε ξέρω βέβαια εάν έφταιγε που το όργανο πάνω στην κλήση, έγραψε το 8 της πινακίδας μου και το έκανε να μοιάζει με 6.
LiquidTroll Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.... Μέσα απο αυτό το νήμα , έμαθα ότι για να είσαι άντρας , πρέπει να πληρώνεις τα νταβατζιλικια του κάθε δήμου , λες και υπάρχουνε θέσεις πάρκινγκ για τους ΜΗ Αθηναίους , και εγω το έβαλα στο πάρρκινγκ αναπήρων ξερω γω....φτου μου ! Επίσης , για όσους λένε για φόρους , σε όλα μου (ΙΚΑ εργαζομένων , ΤΕΒΕ , εφορία ) είμαι άψογος. Απλά αυτό το θεωρώ μαλακία , ειδικά μετά απο 4,5 χρόνια όλες μαζεμένες.
Valerie_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που ο Έλληνας βρίζει αυτούς που παρκάρουν παράνομα αλλά ψάχνει τρόπο και δικαιολογία να μην πληρώσει τις κλήσεις του με ξεπερνά 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Επίσης , για όσους λένε για φόρους , σε όλα μου (ΙΚΑ εργαζομένων , ΤΕΒΕ , εφορία ) είμαι άψογος.Αν τελικά πάνε στην εφορία όμως και θες να παραμείνεις άψογος θα τα πληρώσεις... Θα προτιμούσες να σου έλεγαν όλοι να μην τα πληρώσεις κι ύστερα αν περάσουν στην εφορία και με προσαυξησεις να τους βρίζεις για τις φοβερές συμβουλές;
LiquidTroll Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αν τελικά πάνε στην εφορία όμως και θες να παραμείνεις άψογος θα τα πληρώσεις... Θα προτιμούσες να σου έλεγαν όλοι να μην τα πληρώσεις κι ύστερα αν περάσουν στην εφορία και με προσαυξησεις να τους βρίζεις για τις φοβερές συμβουλές; Μα αυτό ρωτάω , αν γνωρίζετε......αν όντως πάνε....
makfil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μα αυτό ρωτάω , αν γνωρίζετε......αν όντως πάνε.... Σου απάντησα εγώ και άλλοι ότι οι κλήσεις καταλήγουν στην Εφορία και βεβαιώνονται και εισπράττονται ως δημόσια έσοδα. Το πότε αποφασίζει ο δήμος (Αθηναίων ή άλλος) να τα στείλει στις ΔΟΥ είναι ένα θέμα που κανείς δεν μπορεί να στο βεβαιώσει. Γιατί το κουράζεις τόσο;
leukonas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 @LiquidTroll δώσε μου ένα 50αρικάκι και τις σβήνουμε και δεν πάνε ούτε στην εφορία ούτε πουθενά... και άσε τους άλλους να λένε για αντρίκες απαντήσεις κλπ κλπ
makfil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) @LiquidTroll .......... Επειδή το ποσό των 400 ευρώ είναι αδύνατο να το πληρώσει ο άνεργος φίλος μου, τον συμβούλεψα να εξετάσει την περίπτωση υπαγωγής της περίπτωσης αυτής στη ρύθμιση των χρεών σε πολλές δόσεις που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή. Δεν γνωρίζω περισσότερα, αφού δεν έχει δημοσιευτεί ο νόμος στην ΕΚ και δεν έχει εκδοθεί ερμηνευτική εγκύκλιος, αλλά νομίζω ότι μπορούν να υπαχθούν σ' αυτόν παρόμοιες οφειλές. Με δεδομένο ότι είσαι επαγγελματίας και έχεις δοσοληψίες με την Εφορία, νομίζω ότι πρέπει να εξετάσεις αυτή τη λύση. Ψάχνοντας το θέμα, για λογαριασμό του φίλου μου, βρήκα ότι η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές περιλαμβάνεται στο άρθρο 51 του ν.4305 (ΦΕΚ 237/Α/31.10.2014) αλλά, δυστυχώς, αφορά σε βεβαιωμένες οφειλές στη Φορολογική Διοίκηση, σύμφωνα με τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας και τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, και μάλλον δεν περιλαμβάνει οφειλές σε δήμους κλπ. Περιμένω, όμως, και την απόφαση της ΓΓ Δημοσίων Εσόδων για να δω αν υπάρχει παράθυρο για την περίπτωση αυτή. Edit Φυσικά, δεν μιλάω, στη συγκεκριμένη περίπτωση, για μείωση του συνολικού ποσού των κλήσεων αλλά για διευθέτηση της πληρωμής σε δόσεις, αφού τα 400 ευρώ είναι σημαντικό ποσό για οποιονδήποτε, πολύ περισσότερο τώρα που ο φίλος είναι άνεργος. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2014 από makfil 1
LiquidTroll Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν , για να το ξέρουνε και οι υπόλοιποι , και να ενημερωθούνε ! Μίλησα με λογίστρια , και μου είπε ότι αυτά πηγαίνουνε 100% στην εφορία , και αν δεν το πληρώσεις , φαίνεται στο taxis , στην προσωποποιημένη πληροφόρηση. Φυσικά , όταν σου στείλουνε τις κλήσεις μαζεμένες σου δίνουνε περιθώριο για να το πληρώσεις ! Μετά πηγάινουνε στο Υπ.Οικον. και τοκίζοντε ! Το πότε θα πάνε , είναι ανάλογα την γραφιοκρατεία! Μου έδωσε παράδειγμα , πελάτισσά της που την είχανε γράψει 2-3 φορές στο Μετρό , και απο το 2005 έφτασε στο 2011 , το ποσό είχε πάει στην εφορία , και τοκιζόταν. Κατέληξε να φτάσει στα 800 (!!) Ευρώ και μετα να το πάρουνε χαμπάρι ! Σήμερα , που υποτίθεται υπάρχει μηχανογράφηση , βγαίνει στην Προσωποποιημένη Πληροφόρηση και θεωρείται ως ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Τώρα , όσο αναφορά εμένα , με τσούζει που θα πρέπει να τα πληρώσω , αλλά απο την άλλη χαίρομαι που υπάρχει κράτος καταρχήν , με νόμους και σύστημα (επιτέλους εν έτει 2014.....!!!) ..... Απο την άλλη δεν ξέρω τώρα αυτά τα λεφτά , αν τα παίρνει ο Δημος ή το κράτος , αν τα πάρει το κράτος έχει καλώς , αν τα πάρει ο κάθε μαλακας δήμαρχος , εκει ξενερώνω...... Γενικά έμαθα , σε ότιδήποτε είχατε πρόστιμο , ότι πλέον θα σας "σκασει" μαζεμένο απο κάθε υπηρεσία , και πρέπει να εξοφληθεί . Οπότε να έχετε τον νου σας !!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μου έδωσε παράδειγμα , πελάτισσά της που την είχανε γράψει 2-3 φορές στο Μετρό , και απο το 2005 έφτασε στο 2011 , το ποσό είχε πάει στην εφορία , και τοκιζόταν. Κατέληξε να φτάσει στα 800 (!!) Ευρώ και μετα να το πάρουνε χαμπάρι ! lol, μονο εγω βλέπω κάτι λάθος σε αυτην την πρόταση;
Tiger.7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 <p>Σιγά εσύ drake , νομοταγή υπόδουλε πολίτη όπως και όλοι μας που με το ψήφο σου δημιούργησες μια Αθήνα με 6εκ πληθυσμό η οποία δε μπορεί να παρέχει καμία κοινωνική ασφάλεια-διευκόλυνση στους πολίτες της και θέλεις τώρα εσύ να γίνω νομοταγής και να πληρώνω ότι μου θέτουνε (όπωσ διόδια κτλ) και να λέω και ευχαριστώ.Χωρίς κανένα έργο (δρόμους,θέσεις παρκινγκ,κτλ) θέλουνε να επιβάλουνε την τάξη στην κοινωνία.Έτσι δυστυχώς δε γίνεται,ακόμη και εδώ έχει να κάνει με το ''δούναι και λαβείν'' οπότε όταν δώσουν τότε θα πάρουν!</p> Οταν περάσουν στην εφορία ομως κ έρθει το "όργανο" σπίτι σου να σε περάσει αυτοφωρο, μην ανοίξεις κανένα θέμα εδω για την κακια αστυνομία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα