Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρετε τι χάνετε.

Μπορώ να φάω πολύ, μα πάρα πολύ.

Πλέον  έχω μάθει και καθαρίζω μόνος μου , οπότε δεν ανησυχώ.

• Like 2
Δημοσ.

6 ευρω για λιπος και νερο δεν θα τα εδινα ποτε. εχω δοκιμασει παλιοτερα, ο ψιλοκομμενος με σκορδοστουπι και φρεσκο ψωμι ειναι καλος

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρετε τι χάνετε.

Μπορώ να φάω πολύ, μα πάρα πολύ.

Πλέον  έχω μάθει και καθαρίζω μόνος μου , οπότε δεν ανησυχώ.

Αμε ξερουμε τι χανουμε ενα σπιτι να μοιριζει απαισια και να θες να κανεις εμετο :P

• Like 2
Δημοσ.

Λιμοκτονώντας μόνος μου, στην πιο έρημη ερημιά, χωρίς προοπτική να με βρουν και έχοντας μόνο πατσά για φαγητό, είναι πιθανότερο να φάω τα πόδια μου...

(...το ίδιο ισχύει και για τη μαγειρίτσα - αστοδιάλο, ανακατεύτηκα! - που ανεφέρθη νωρίτερα: Δεν πρέπει να υπάρχει «φαγητό» που να μοιάζει οπτικά περισσότερο με εμετό...)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν πρέπει να υπάρχει «φαγητό» που να μοιάζει οπτικά περισσότερο με εμετό...)

Στραπατσάδα....εύκολα

https://www.google.gr/search?q=%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%B4%CE%B1&biw=1920&bih=982&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5VFdVNroFoyt7AbT0YDgBw&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_

• Like 1
Δημοσ.

Ο πατσας ειναι η μεγαλη μου αδυναμια...

9 στους 10 ανθρωπους τους απωθει η μυρωδια του,οταν ομως δοκιμασουν,ειδικα οι κοπελες,τρωνε δυο δυο τα πιατα.

Αυτο που δεν ξερουν πολλοι ανθρωποι,ειναι οτι μετα απο καταναλωση αλκοολ,αν φαμε πατσα, το ζελε που δημιουργεται οταν κρυωνει βοηθα παρα πολυ το στομαχι να μην τρυπησει απ τα ποτα..Ετσι απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...