Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο ειναι να υπαρχει ενα ψιλοπλαισιο τουλαχιστον.Γιατι ειναι και το αλλο.Ποιος θα ανοιξει ευκολα το σπιτι του σε ενα αγνωστο ? Και γιατι να το κανεις εσυ ?

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αν κολλήσεις κάποιον ιό στο pc του τζαμπατζή και παρακολουθείς κάθε του κίνηση; Μπορείς να μπεις σε πειρασμό κάποια στιγμή και να αμαρτήσεις.

Δημοσ.

Και αν κολλήσεις κάποιον ιό στο pc του τζαμπατζή και παρακολουθείς κάθε του κίνηση; Μπορείς να μπεις σε πειρασμό κάποια στιγμή και να αμαρτήσεις.

Υπάρχει τέτοιος ιός; :confused:

Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο επίπεδο γνώσης (ούτε έχω τέτοιες βλέψεις!)

Νομίζω αυτή τη δουλειά την κάνει το teamviewer αλλά όχι κρυφά...

Δημοσ.

Πετρούπολη, κοντά στην πλατεία.[..]

Μπορείς να μιλήσεις με τα παιδιά στον βοτανικό κήπο και να σου οργανώσουν κάποιες ώρες κάθε εβδομάδα να βοηθάς σε ότι ξέρεις. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πετρούπολη, κοντά στην πλατεία. Φυσικά και όποιος φίλος του insomnia χρειάζεται βοήθεια είμαι στη διάθεσή του!

και θα σου σκασει ο αλλος με τον 4790k και την R9 και θα ζηταει τσαμπα φορματ :P

• Like 4
Δημοσ.

και αμα γινει καποια ζημια σε καποιο εξαρτημα ενω κανεις την επισκευη (και ας μην φταις εσυ) η αμα ο δισκος εχει προβλημα και την ωρα που κανεις εσυ το φορματ τυχει να ναι η ωρα του και καταστραφει, τι θα κανεις;

για μενα μη μπλεξεις. καλο αυτο που θες να κανεις αλλα αμα γινει καμια ζημια (αθελα κιολας) εσυ θα την πληρωσεις και απο πανω.

εκτος και αν το ξεκαθαρισεις απο πριν.

• Like 3
Δημοσ.

Απο ποτε μπορεις να μπλεξεις προσφεροντας δωρεαν κατι? Ειτε υλικο ειτε υπηρεσια.

Φυσικα θα ξεκαθαρισεις οτι δεν φερεις ευθυνη για τιποτε. Οποιος θελει ας βοηθηθει. Οποιος φοβαται να παει να πληρωσει.

Δικη σου φιλανθρωπικη προσφορα, δικοι σου και οι οροι.

• Like 2
Δημοσ.

<p>Απο ποτε μπορεις να μπλεξεις προσφεροντας δωρεαν κατι? Ειτε υλικο ειτε υπηρεσια.</p>

<p> </p>

<p>Φυσικα θα ξεκαθαρισεις οτι δεν φερεις ευθυνη για τιποτε. Οποιος θελει ας βοηθηθει. Οποιος φοβαται να παει να πληρωσει.</p>

<p> </p>

<p>Δικη σου φιλανθρωπικη προσφορα, δικοι σου και οι οροι.</p>

Δεν ισχυει αυτο για την παροχη υπηρεσιων. Θεωρητικα εκδιδεις μηδενικες ΑΠΥ και κοινοποιεις στη ΔΟΥ τη συγκεκριμενη παροχη.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κολλήσω "χαρτάκια" για format και επισκευές στην περιοχή μου (Δυτική Αττική) που θα κάνω ΔΩΡΕΑΝ

Κατακαημενε κλαδε της πληροφορικης στην Ελλαδα... Καλα να παθουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Απο ποτε μπορεις να μπλεξεις προσφεροντας δωρεαν κατι? Ειτε υλικο ειτε υπηρεσια.

Φορολογικά μιλώντας, από πάντα. Ακόμα και το δωρεάν έχει φορολογικές υποχρεώσεις.

Δημοσ.

Είχε και συνέχεια η πρόταση, κατακαημένε...

Toυς προσωπικους χαρακτηρισμους κρατα τους για τον εαυτο σου.

Κατα τ'αλλα χαιρομαι που επιασες το point μου, ασχετως αν ενοχληθηκες. Αν και δε θα 'πρεπε.

Δημοσ.

Toυς προσωπικους χαρακτηρισμους κρατα τους για τον εαυτο σου.

Κατα τ'αλλα χαιρομαι που επιασες το point μου, ασχετως αν ενοχληθηκες. Αν και δε θα 'πρεπε.

Κανένας προσωπικός χαρακτηρισμός. Απλώς έκανα ότι και εσύ. Χρησιμοποίησα κομμάτι από αυτά που έγραψες:

"κατακαημένε κλάδε της πληροφορικής" στον οποίο φαντάζομαι ανήκεις.  Κράτησα μόνο την πρώτη λέξη, όπως κι εσύ επιμελώς παρέλειψες τις τελευταίες δικές μου. Και θα συμφωνήσω 100% στο "καλά να πάθουμε" ...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα λεγα να το κάνεις απλά σε φίλους και γνωστούς για να τους γλυτώνεις από κάτι αρπαχτικά που κονομάνε κάτι 40άρια για να κάνουν ένα απλό φορμάτ...

Από εκεί και πέρα μπορείς να λες στους φίλους και τους γνωστούς σου ότι αν έχουν κάποιον δικό τους γνωστό ή φίλο και χρειάζεται να κανονίζουν να σας φέρουν σε επαφή και έτσι σιγά σιγά επεκτείνεις το κύκλο σου με άτομα με τα οποία έχεις κάποιον κοινό γνωστό, σε σχέση με το να σε καλούσε ο κάθε άγνωστος που μπορεί να ήταν και ψυχοπαθής ....  :devil:

Γενικά πιστεύω είναι καλή φάση, μπορείς να κάνεις και γνωριμίες και εφόσον τα άτομα είναι σωστά όλο και  κάποιο όφελος μπορείς να έχεις...  Μπορεί πχ να φτιάξεις τον υπολογιστή κανενός υδραυλικού που αντίστοιχα μπορεί να σε βοηθήσει αν σου χαλάσει η βρύση...  (ανταλλαγή υπηρεσιών)

Και κανά γκομενάκι μπορείς να χτυπήσεις έτσι γιατί συνήθως οι κοπέλες είναι πιο άσχετες με το αντικείμενο και τις γδέρνουν κανονικά Πρόσφατα έκανα φορμάτ σε μιά κοπέλα που είχε πάει στο γερμανό και της ζήτησαν 40 ευρώ για το φορμάτ...

Ήταν κοπέλα κολλητού μου οποτέ δεν έπαιζε για κάτι άλλο  :-D  αλλά ήπια καφεδάκι, έφαγα σουβλάκι, σοκολατόπιτα... είχε και OTE tv και έβλεπα και μπαλίτσα ταυτόχρονα... πέρασα ένα ευχάριστο απόγευμα δλδ και γλύτωσα από τη κοπέλα 2 μεροκάματα που θα έδινε...

Δημοσ.

Εγώ θα λεγα να το κάνεις απλά σε φίλους και γνωστούς για να τους γλυτώνεις από κάτι αρπαχτικά που κονομάνε κάτι 40άρια για να κάνουν ένα απλό φορμάτ...

Από εκεί και πέρα μπορείς να λες στους φίλους και τους γνωστούς σου ότι αν έχουν κάποιον δικό τους γνωστό ή φίλο και χρειάζεται να κανονίζουν να σας φέρουν σε επαφή και έτσι σιγά σιγά επεκτείνεις το κύκλο σου με άτομα με τα οποία έχεις κάποιον κοινό γνωστό, σε σχέση με το να σε καλούσε ο κάθε άγνωστος που μπορεί να ήταν και ψυχοπαθής ....  :devil:

Γενικά πιστεύω είναι καλή φάση, μπορείς να κάνεις και γνωριμίες και εφόσον τα άτομα είναι σωστά όλο και  κάποιο όφελος μπορείς να έχεις...  Μπορεί πχ να φτιάξεις τον υπολογιστή κανενός υδραυλικού που αντίστοιχα μπορεί να σε βοηθήσει αν σου χαλάσει η βρύση...  (ανταλλαγή υπηρεσιών)

Και κανά γκομενάκι μπορείς να χτυπήσεις έτσι γιατί συνήθως οι κοπέλες είναι πιο άσχετες με το αντικείμενο και τις γδέρνουν κανονικά Πρόσφατα έκανα φορμάτ σε μιά κοπέλα που είχε πάει στο γερμανό και της ζήτησαν 40 ευρώ για το φορμάτ...

Ήταν κοπέλα κολλητού μου οποτέ δεν έπαιζε για κάτι άλλο  :-D  αλλά ήπια καφεδάκι, έφαγα σουβλάκι, σοκολατόπιτα... είχε και OTE tv και έβλεπα και μπαλίτσα ταυτόχρονα... πέρασα ένα ευχάριστο απόγευμα δλδ και γλύτωσα από τη κοπέλα 2 μεροκάματα που θα έδινε...

40 ειναι πολλα για φορματ και εγκατασταση λειτουργικου?

ποσα πρεπει να παιρνουν δηλαδη ? 5 ευρω?

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...