Barbara1980 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά μιας μηχανής για να φτιάχνω freddo espresso ή cappuccino στο σπίτι. Μέχρι και τώρα έχω μία η οποία θέλει τον καφέ αλεσμένο και έχει αρχίσει να τα "φτύνει", οπότε είπα να αγοράσω μία με κάψουλες για να είναι πιο εύκολη στην χρήση. Να κοιτάξω κάποια σαν αυτήν, http://www.skroutz.gr/s/2643280/Krups-Dolce-Gusto-Piccolo-KP1006.html ή σαν αυτήν; http://www.skroutz.gr/s/314471/Bosch-TAS2004-Tassimo-T20-Series.html Οι τιμές για τις κάψουλες σε τι επίπεδα κυμαίνονται;
HALF EVIL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εγώ την πρώτη έχω και για τις ανάγκες μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν μπεις και στο σχετικό site μπορείς να ψωνίσεις κάψουλες σε καλύτερες τιμές.
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Οι τιμές για τις κάψουλες σε τι επίπεδα κυμαίνονται; Στα 30 λεπτά οι περισσότερες και κάποιες 60 (κυρίως τα ροφήματα που περιλαμβάνουν και γάλα με 2η κάψουλα) .
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εγώ την πρώτη έχω και για τις ανάγκες μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν μπεις και στο σχετικό site μπορείς να ψωνίσεις κάψουλες σε καλύτερες τιμές. και εγω αυτήν εχω και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος! Κάψουλες κανω καλη καβα από τα καρφουρ οταν εχει -20% Υπαρχει ομως σχετικό θέμα δες μηπως συγχωνευτουν
Isabelle2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εχει δοκιμάσει κάποιος τις πλαστικές (επαναχρησιμοποιούμενες ) κάψουλες Nespresso? μου έχει αφήσει ένας γνωστός τη μηχανή του και σκέφτομαι οτι ειναι λίγο ακριβές σε σχέση με την απλή που είχα συνιθίσει και επίσης δεν μ τρελλαινει η γεύση του καφέ που έχει και μ είπαν για κάποιες πλαστικές π απλα τις γεμίζεις με ότι καφέ θέλεις. σαν αυτές πχ : http://i-home.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30795 εχει δοκιμάσει κανεις; πιστευετε είναι καλή ιδέα;
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Κάψουλες κανω καλη καβα από τα καρφουρ οταν εχει -20% 3 φορές το χρόνο; Νομίζω έχει κάτι μήνες να βάλει..
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 3 φορές το χρόνο; Νομίζω έχει κάτι μήνες να βάλει.. πριν ενα μηνα ειχε, και εχει και σήμερα (!) 1
achilles_g_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Από την bosch προτιμώ την krups. Aλλά αν την θέλεις μόνο για espresso προτιμώ την illy.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά μιας μηχανής για να φτιάχνω freddo espresso ή cappuccino στο σπίτι. Μέχρι και τώρα έχω μία η οποία θέλει τον καφέ αλεσμένο και έχει αρχίσει να τα "φτύνει", οπότε είπα να αγοράσω μία με κάψουλες για να είναι πιο εύκολη στην χρήση. Να κοιτάξω κάποια σαν αυτήν, http://www.skroutz.gr/s/2643280/Krups-Dolce-Gusto-Piccolo-KP1006.html ή σαν αυτήν; http://www.skroutz.gr/s/314471/Bosch-TAS2004-Tassimo-T20-Series.html Οι τιμές για τις κάψουλες σε τι επίπεδα κυμαίνονται; Καμία απο τις 2... Και γω απο Dolce Gusto ξεκίνησα αλλά τελικά οι καφέδες και τα ροφήματα δεν με κέρδισαν... Αρκετή ζάχαρη by default σε πολλά από τα ροφήματα και μέτριας ποιότητας καφέδες (μόνο έναν σκέτο esspresso πέτυχα σχετικά καλό τα τελευταία 2 χρόνια)... Για την tassimo δεν το συζητάω καν... Δεν πίνεις καφέ αλλά ζεστό νερό με αρώματα... Αν θες "σοβαρή" γεύση καφέ με την ευκολία που προσφέρουν οι κάψουλες, να πας σε Nesspresso. Έχουν και προσφορές στα μεγάλα καταστήματα αυτές τις μέρες (η Crups U milk μαζί με το μηχάνημα aeroccino που μόνο του κάνει 70 ευρώ, είναι σε προσφορά περίπου στα 110 ευρώ από 200+ που είχε!). Οι ποικιλίες nesspresso είναι πολύ καλές για σκέτο esspresso αν είσαι φαν και το aeroccino κάνει την καλύτερη κρέμα που έχω δει με ζεστό ή κρύο γάλα. Το μειονέκτημα όμως είναι πως δεν βρίσκεις τον καφέ σε σουπερ μάρκετ αλλά πρέπει να πας στα συγκεκριμένα καταστήματα nesspresso ή να παραγγείλεις online από το site.
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μια αρνητική ψήφος ακόμα για τη Dolce Gusto. Απαίσιος καφές (ή σοκολάτα ή όποια άλλη κάψουλα δοκίμασα, αν όχι όλες όσες είχε στο market πριν 1-2 χρόνια) στον οποίο υπέβαλα τον εαυτό μου για περισσότερο από όσο θα έπρεπε.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 πριν ενα μηνα ειχε, και εχει και σήμερα (!) Ναι αλλά 15%.. αδιάβαστος παυλίδαρε!
MikeJ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ που έχω dolce gusto δεν θα τη πρότεινα ιδιαίτερα.... Ο Freddo Capucino που φτιάχνει απλά δε πίνεται.... Είναι και ακριβές οι τιμές των ροφημάτων... Φτιαχνεις πχ 8 καπουτσίνο με 5 ευρώ περίπου... δε το λες και πολύ φθηνότερο σε σχέση με το να πάρεις καφέ στο χέρι από μαγαζί... (σε σχέση με σπιτικό ελληνικό ή φραπέ όπου η διαφορά κόστους σπιτιού και μαγαζιού είναι χαώδης)... Προσωπικά κάνω πατέντες δλδ... Παίρνω κάψουλες εσπρεσσο και φτιάχνω δικό μου αφρόγαλα , είτε ζεστό είτε παγωμένο... Έτσι βγάζεις διπλάσιους καφέδες πολύ φθηνότερα... Και όπως είπα ο φρέντο δεν πίνεται (η κάψουλα του καφέ δεν είναι καν εσπρέσσο είναι στιγμιαίος και καλά σαν εσπρέσο) Προσωπικά φτιάχνω ζεστό εσπρέσσο και τον χτυπάω με παγάκια (όπως και στα μαγαζιά δλδ). Ούτε η σοκολάτα είναι καλή (χίλιες φορές καλύτερα να φτιάξεις σπιτικό κακάο.. ) Γενικά αν και δεν έχω δοκιμάσει μηχανή αποκλειστικά για εσπρεσσο ίσως είναι καλύτερα να πάρεις τέτοια για μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη εσπρέσσο... Θυμάμαι μια illy που είχε στον ΑΒ δώρο τη μηχανή αν έπαιρνες κάποια κουτιά κάψουλες (το κόστος των καψουλών ήταν όσο το κόστος της μηχανής)
dimitris21gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παιδιά πήρα και εγώ μια τέτοια μηχανή και έφτιαξα για αρχή ένα ζεστό espresso και μου φάνηκε κάπως νερουλός. Πήρα την χρησιμοποιημένη κάψουλα και την άνοιξα. Παρατήρησα όμως ότι είχε πολύ καφέ ακόμα μέσα. Πάρα πολύ. Ούτε η μισή δεν είχε αδειάσει. Τι παίζει; Έκανα ακριβώς ότι λέγανε οι οδηγίες!
Adon1s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ο καφες της καψουλας δεν "ριχνεται" στο ποτήρι αλλά διηθείται , όπως ο φίλτρου . Με το νερο που πεφτει , εξαφανιζεται σχεδον ο κενος χωρος μεταξυ των κόκκιων και μειωνεται ο συνολικος ογκος.
NT1G Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 εεε; Δεν αδειάζει η κάψουλα από καφέ, δεν γίνεται έτσι ο espresso..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα