Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες είναι τα γενέθλια της "κολλητής" μου. Είμαστε μαζί από το λύκειο και θέλω να της κάνω ένα δώρο για τα γενέθλια της με την κοπέλα μου. Γενικά επειδή είμαι σε παρέα με γυναίκες και μόνο ξέρω πως οι περισσότεροι ακολουθούν την παράδοση με λουλούδια και δείπνο ή κάτι παρόμοιο. Το θέμα είναι ότι κάτι τέτοιο πάει σε φάση σχέσης και όχι φιλίας όπως με εμένα. Οπότε θέλω να πάρω κάτι με 20-25 ευρώ αλλά κάτι ξεχωριστό. Σκέφτηκα για κανένα χαμστερ αλλά δεν ξέρω αν θα το πάρει καλά

Είδα και στο teesney μπλουζάκια με τρελές ατάκες αλλά η κοπέλα είναι πιο πολύ fashionized και δεν φοράει τέτοια

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις πώς βλέπει το θέμα των κατοικίδιων (καθώς και οι άνθρωποι με τους οποίους ενδεχομένως συγκατοικεί) μην πας σε κανενός είδους ζωό. Όλα θέλουν φροντίδα κι έχουν κόστος, αν θες να τους φερθείς σωστά.

Με αυτά τα χρήματα, θα έλεγα να συνεννοηθείς με την κοπέλα σου να της πάρετε ένα ρούχο, κι εκείνη κάτι παραπάνω θα ξέρει να σου πει, αφού γνωρίζεστε όλοι.

• Like 4
Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις πώς βλέπει το θέμα των κατοικίδιων (καθώς και οι άνθρωποι με τους οποίους ενδεχομένως συγκατοικεί) μην πας σε κανενός είδους ζωό. Όλα θέλουν φροντίδα κι έχουν κόστος, αν θες να τους φερθείς σωστά.

Με αυτά τα χρήματα, θα έλεγα να συνεννοηθείς με την κοπέλα σου να της πάρετε ένα ρούχο, κι εκείνη κάτι παραπάνω θα ξέρει να σου πει, αφού γνωρίζεστε όλοι.

Κυρίως γιαυτό αποφεύγω τα ζώα, για το κόστος μετά. Έχω τρεις σκύλους και το μισό μηνιατικο πάει εκεί. Θα το συζητήσω και με την κοπέλα μου αλλά δεν ξέρω μήπως θέλει αυτή να κάνει κάτι δικό της
Δημοσ.

Μπορεί να μην το έχω πολύ με τις γυναίκες και τα μυαλά τους, αλλά μπορείς ΑΝΕΤΑ να δώσεις γύρω στα 30 για καμιά προσφορά σε σπα! Ειδικά τώρα που γίνεται να από τις προσφορές λόγω "γιορτών", να της κάνεις δώρο για 2 άτομα, αν θέλει να πάρει τον δικό της ή καμιά φίλη. Το καλύτερο θα ήταν να το έκλεινες στο όνομα της κοπέλας σου, να πάνε μαζί και να κάνεις σε 2 άτομα ένα δώρο, χωρίς ζήλειες ^^

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί όπου βλέπω άντρα να λέει "κολλητή" αμέσως μου έρχεται στο μυαλό γκόμενα που γουστάρουμε πολύ αλλά έχουμε μπει τόσο μέσα στο friend zone που ούτε καν το αναγνωρίζουμε οτι είναι αυτό. (Από εμπειρίες φίλων κτλ.)kill-me-im-in-the-friendzone.jpg

• Like 13
Δημοσ.

Oχι οποιουδηποτε ειδους κατοικιδιο για δωρο, αν δεν ξερεις οτι ο αλλος το θελει 1000%, οτι μπορει να το φροντιζει 365 μερες το χρονο (κι αυτες που δεν μπορει, εχει καποιον αλλον), οτι οικονομικα μπορει να ανταπεξελθει κι οτι θα το αγαπησει.

Δημοσ.

Σε αυτες τις περιπτωσεις το ιδανικοτερο δωρο ειναι το σετακι, παντοφλες και δονητης...

Eνταξει, ειναι και βαρετο σετακι ομως……… κατι αλλο εκτος απο παντοφλες ?  :devil:  :X

ον τοπικ

Οπως ειπαν και πιο πανω, κανα σπα, αρωματοθεραπεια, σοκολατοθεραπεια , κλπ……. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...