Προς το περιεχόμενο

Street Fighter V [PC]


Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ναι, πήρα το πρώτο level up στο rank με urien φυσικά. Είχα 12 συνεχόμενες νίκες μέχρι που έπεσα σε ένα τσογλανι που λαγκαρε περισσότερο από το κινητό της μάνας μου και με κέρδισε απλά με button mashing με τυχαία teleports και διπλό-τριπλό επιθέσεις. 

Κρίμα αλλά δεν πειράζει. Γενικά η ίδια η μάχη θέλει πολλά άλλα μόνο έτσι θα καταφέρεις να καλυτερέψεις. Με CPU αντίπαλο δε θα γίνεις ποτέ καλός. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντε επιτέλους, κατάφερα στο ranked να έχω λίγες νίκες παραπάνω από ότι ήττες (28 - 26). Υπήρχε καλό μάθημα εναντίον κάποιων Bison που είναι τελικά πολύ φούστης αντίπαλος. Οι κινήσεις του είναι έτσι δομημένες ώστε να είναι αρκετά safe on block παρά την "καθυστέρηση" που φαινομενικά έχουν και έτσι οδηγούν τον Bison αρκετές φορές να είναι και + στα frames. Με Urien είναι ο πιο ζόρικος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει ως τώρα δεδομένου της παρόμοιας λογικής του (charge χαρακτήρας και αυτός κατά κύριο λόγο) ενώ διαθέτει και μεγαλύτερο mobility. Δεν έχει όμως το sheer combo potential του Urien και του mix up του. Γενικά θεωρώ ότι αυτοί οι δυο χαρακτήρες είναι στο ίδιο περίπου tier (high και οι δυο). Επίσης μου έσπασε τα μούτρα μια R.Mika αλλά περισσότερο γιατί δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα για τη σκούφια της. Παρά αυτά όμως με διέλυσε, δεν ήξερα πως να συμπεριφερθώ εναντίον της. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν το γύρισα σε απλά matches για προπόνηση σε κάθε λογής αντίπαλο γιατί άρχισαν να αγριεύουν τα πράγματα και χωρίς εμπειρία στη μάχη έναντι πολλών και διάφορων είσαι απλά ψαράκι έτοιμο να σε φάνε τους πόντους. Σε απλά matches είναι απορίας άξιο αλλά έχει αρκετό κόσμο και μάλιστα από όλες τις κάστες. Εγώ ως παίκτης Urien βλέπω αρκετές τρύπες στον τρόπο που παίζω αλλά εστιάζω σε δυο σημαντικά σημεία που υπολείπομαι:

1.) Πως ασκώ πίεση με τον Urien; Σαν charge χαρακτήρας δεν έχει και πολλά εργαλεία πίεσης όπως έχει ο Guile παράδειγμα που είναι ο Θεός του projectile spam ή η Chun-li που είναι ταχύτατη και έχει άπειρα pokes και εργαλεία αποφυγής καταστάσεων. 

2.) Εχω τρομερό πρόβλημα στα anti-air, τόσο σε αυτά που είναι πάνω από το κεφάλι μου όσο και σε καταστάσεις cross-up. Ξέρω ότι ο χαρακτήρας δεν έχει εργαλεία γι αυτό και θα πρέπει να προλάβεις πριν βρεθείς σε τέτοια φάση αλλά φυσικά είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγο της φύσης του καθώς όλοι οι υπόλοιποι charge χαρακτήρες έχουν ένα στάνταρ εργαλείο για όλες τις φάσεις anti-air. 

Επίσης βρέθηκα αντιμέτωπος με μια Menat που ήξερε γενικά τι έκανε και με έσκισε ότι είχα και δεν είχα. Δεν ξέρω καν πως να ασκήσω την παραμικρή πίεση. Εκπληκτικό range, καλό speed και από άμυνα να φάνε και οι κότες για όλες τις περιπτώσεις. Τι θες; Anti-air; Anti-projectile; Επίθεση από κάτω; Από πάνω; Στη μέση; Γρήγορο recovery; Χαμός.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινάει σήμερα η EVO 2018 και φυσικά τα μεγάλα παιχνίδια είναι το Street Fighter 5, Dragonball FighterZ και Tekken 7. Θα έχουμε ωραία πράγματα φέτος με πολλούς μαχητές και πολλά πρόσωπα που θα δείξουν πόσο μακριά έχουν φτάσει σε skills. 

 

Επεξ/σία από ikaruga24
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολε! O Sagat είναι δικός μου! Κάτι ήξερα και δεν ξόδεψα όλα τα fight money μου για πίστες και στολές. Δείχνει υπέροχος εν τω μεταξύ. Πιο mu thai από ποτέ και το νέο look το πάω απίστευτα. Ο άλλος ο τύπος ο πρόεδρος...τι διάολο; Βάση αυτού που είδα προφανέστατα είναι μάλλον μέλος των illuminati όπως ο Urien και μάλλον διαθέτει κάποια από τις 66 κρυφές τεχνικές που είναι στο καταστατικό τους ακριβώς όπως και ο Urien. Το fighting style του πάντως είναι εντελώς διαφορετικό και νέο με βάση τα όσα έχουμε δει από το street fighter μέχρι σήμερα και δείχνει το ίδιο περίεργος όσο οι πιο περίεργοι χαρακτήρες του SF. 

Θα δοκιμαστούν in the field of battle όπως και να έχει. Εφόσον και οι δυο όμως εμφανίστηκαν ταυτόχρονα ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα έχουμε πιο γρήγορα την season 4. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπιζω ο Sagat στην πραξη να ειναι καλος,γιατι ως τωρα αυτη η season απο χαρακτηρες ηταν στην καλυτερη,απογοητευση.

Περαν λιγο του Cody(σε σχεση με προηγουμενες season)πολυ αδυναμοι οσοι ειδαμε.

Νομιζω γιαυτο το λογο και τους εμφανισαν και τους 2 .

Και κλασσικα υποθετω οτι το Nostalgia costume θα το εχουν επι πληρωμη με κανονικα χρηματα οπως και στους υπολοιπους χαρακτηρες.....

Μαρεσε πολυ παντως η πιστα του οπως και η μουσικη φαινεται ωραια.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, KilliK είπε

βαλανε και τον Abraham Lincoln στο roster? :D

Ναι από ότι φαίνεται ναι, είναι από τις περιπτώσεις που λες WTF αλλά δείχνει να έχει μπόλικη πλάκα. 

Σε άλλα νέα τι παλικάρι είναι αυτός ο Tokido. Τι εξωπραγματικά αντανακλαστικά και διαύγεια νου είναι αυτά που έχει; Νταξ, όχι ότι ο αντίπαλος του πάει πίσω αλλά ο συγκεκριμένος έχει ξεφύγει λέμε. Βλέπω τον αγώνα και έχω γουρλώσει τα μάτια με το mastery level που έχει να δείξουν και οι δυο παίκτες. 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Infiltration με Nash στην πρώτη σαιζόν, έκανε παπάδες και ήταν ένα σκαλί πιο πάνω από τον Ryu του Tokido. Άλλωστε είχε πάρει το EVO τότε.

Πέρσι το πήρε ο Tokido με Akuma και ο Punk φαίνεται ότι ή δεν συνήλθε από το σοκ και παλεύει με Cammy αντί για Karin ή απλά δεν ενδιαφέρεται τόσο πια.

Ήθελα να ακούσω κάποιο quote φέτος από Problem X, αλλά αν είδα καλά, δεν είχε κάτι;

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα περισσοτερα απο αυτα τα ονοματα ασχολουνται εδω και χρονια(κυριολεκτικα)με fighting παιχνιδια γιαυτο.

Αν δηλαδη λετε αυτα για τους παραπανω,τοτε τι να πει κανεις για τον Chris G πχ που συμμετεχει σε πολλαπλα fighting τουρνουα ταυτοχρονα οπως Street fighter,Mortal Kombat,Marvel vs capcom,Injustice,Dragonball κλπ :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Ναι οκ, επίσης Justin Wong > ChrisG γενικά, αλλά δεν θα πιάσουμε όλη την λίστα με τους γνωστούς παίχτες, αλλιώς θα τελειώσουμε αύριο. :P

To ότι πνίγηκε στα pools o Ιnfiltration φέτος μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν γίνεται κάθε φορά να βγαίνει ψηλά κάποιος.

Problem X σε Daigo. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε εγώ είδα κάποιο σχόλιο αλλά το γεγονός είναι ότι κέρδισε ο problem X με Bison. Το έχω καταλάβει και εγώ, έχει πολλά skills και απλές τεχνικές ο Bison που τον βγάζουν + σε frames μετά από άμυνα και έχει την πολυτέλεια να διεξάγει τον ρυθμό του αγώνα (δεδομένου ότι είσαι καλός μαζί του) ενώ όταν ανάβει V-trigger κυριολεκτικά τρελαίνεται και μπορεί να κάνει τρελό damage και τρελό mix-up. Είναι χαρακτήρας που μοιάζει ως counter-match up για τον Akuma γιατί το πραγματικό zoning εργαλείο του Akuma είναι φυσικά το gadouken που ενώ ενάντια στην Menat είναι πλεονέκτημα που ορίζεις εσύ που θα σβήσει στον Bison δεν έχει σημασία γιατί στο κλέβει για την πάρτι του. 

Νταξ δεν είμαι φυσικά ούτε κατά προσέγγιση σε αυτό το επίπεδο αυτών αλλά καταλαβαίνω τι βλέπω και τι παίζω και το λέω και εγώ ότι είναι πολύ πουστράκι ο Bison. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...