Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και καλά κάνουν... Είχα πάρει μια φορά αυτές τις μαλακίες που μας δίνανε αντί υδραργύρου όταν είχαν πρωτοαπαγορευτεί και ήταν για πέταμα το θερμόμετρο. Την παναγία σου έβγαζε (+ το χέρι και τον ώμο) για να το κατεβάσεις. Α στα διάλα δηλαδή με την κάθε παπαρο ευρωπαϊκή μαλακία που θέλουμε να ακολουθήσουμε. 

Και μη μου πείτε για ψηφιακό γιατί τα έχω μαζεμένα και για αυτή τη φάρα.

• Like 3
Δημοσ.

Στειλε μου αν θελεις pm να μου πεις πού τα βρηκες, να παω να παρω μερικα. Ολα τα αλλα απλα ειναι χαλια και δειχνουν λαθος μετρηση.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγω θα ηθελα να μαθω διοτι παρολο που πριν λιγους μηνες ακουσα σε μια αλλη συζητηση οτι πουλανε δεν ειχα ενδιαφερθει να μαθω που.

Δημοσ.

Κανονικά τα θερμόμετρα υδραργύρου έχουν καταργηθεί από ευρωπαϊκή ένωση

αλλά γίνονται εισαγωγές από Κίνα . Τα φέρνουν γιατί πολύ απλά αυτά ζητάει ο

κόσμος .  Είναι πιο φτηνά και δείχνουν πιο γρήγορα τη θερμοκρασία  σε σχέση 

με τα άλλα θερμόμετρα.

Παιδιά  μην υποτιμάτε  τον υδράργυρο  είτε σε ποσότητα  είτε σε διάφορες μορφές

που υπάρχει στα προϊόντα. Είναι τοξικός και δε σηκώνει παιχνίδια και καλαμπούρια.

Δημοσ.

Ναι γιατί ως γνωστών όλα γίνονται για το καλό του περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας. Ειδικά οι γερμανικές (εε συγγνώμη Ευρωπεϊκές) προδιαγραφές για όλα τα πράγματα! 

Λάμπες; (λάμπες οικονομίας που περιέχουν υδράργυρο!!!)

Θερμόμετρα; (να πάρουμε ηλεκτρονικά που έχουν μπαταρίες και κυκλώματα που φαντάσου τι ρύποι βγαίνουν στην ατμόσφαιρα για να κατασκευαστούν)

Καλάι χωρίς μόλυβδο; (γιατί όταν αντί να χαλάσει μία κάρτα γραφικών στα 5 χρόνια χαλάει στα 2 και παίρνεις καινούρια ενώ προφανώς είναι περισσότερη σπατάλη ενέργειας και επιπλέον ρύποι για την κατασκευή της)

Πλαστικά φανάρια στα αυτοκίνητα; (μα πως; Ασφάλεια στα ατυχήματα! Yeah!!! Κιτρίνισμα στον 1ο χρόνο οπότε ή πάρε καινούριο ή άντε πλήρωνε να το φτιάξεις)

Τί άλλο να πω τώρα που δε μου έρχεται :P Ο,τι μπαρούφα μπορείς να φανταστείς ακόμα και για το κωλόχαρτο κάτι θα έχουν κάνει... Για το καλό μας πάντα!

• Like 2
Δημοσ.

Ναι γιατί ως γνωστών όλα γίνονται για το καλό του περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας. Ειδικά οι γερμανικές (εε συγγνώμη Ευρωπεϊκές) προδιαγραφές για όλα τα πράγματα! 

Λάμπες; (λάμπες οικονομίας που περιέχουν υδράργυρο!!!)

Θερμόμετρα; (να πάρουμε ηλεκτρονικά που έχουν μπαταρίες και κυκλώματα που φαντάσου τι ρύποι βγαίνουν στην ατμόσφαιρα για να κατασκευαστούν)

Καλάι χωρίς μόλυβδο; (γιατί όταν αντί να χαλάσει μία κάρτα γραφικών στα 5 χρόνια χαλάει στα 2 και παίρνεις καινούρια ενώ προφανώς είναι περισσότερη σπατάλη ενέργειας και επιπλέον ρύποι για την κατασκευή της)

Πλαστικά φανάρια στα αυτοκίνητα; (μα πως; Ασφάλεια στα ατυχήματα! Yeah!!! Κιτρίνισμα στον 1ο χρόνο οπότε ή πάρε καινούριο ή άντε πλήρωνε να το φτιάξεις)

Τί άλλο να πω τώρα που δε μου έρχεται :P Ο,τι μπαρούφα μπορείς να φανταστείς ακόμα και για το κωλόχαρτο κάτι θα έχουν κάνει... Για το καλό μας πάντα!

Είναι μια μεγάλη συνωμοσία είναι η αλήθεια.

επίσης ξέχασες την βενζίνη χωρίς μόλυβδο και θείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...