iordanis77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει, μάλλον τρολλάρεις δεν εξηγείται αλλιώς, αλλά θα τσιμπήσω για μια τελευταία φορά: Η συζητηση και τα επιχειρηματα ειναι για σενα τρολαρισμα? Κι εμένα μια φορά, μου είχαν κάνει frozen το account στο WoW και έπρεπε να βάλω λεφτά στην κάρτα για να ξεπαγώσει. Επομένως, πρέπει να εξοφληθεί ο προηγούμενος λογαριασμός της ΔΕΗ, για να γίνει νέα σύνδεση. Seems legit. Αφού το WoW έχει την ίδια σχέση με τη ΔΕΗ που έχει και η ΕΥΔΑΠ με τη ΔΕΗ, γιατί όχι; Αν αυτες οι ασυναρτησιες δεν ειναι τρολαρισμα, τοτε τι ειναι? Άρα εσύ μιλάς για επανασύνδεση στο ίδιο όνομα χωρίς να έχει εξοφληθεί/διακανονιστεί η προηγούμενη οφειλή. Ε, προφανώς δεν γίνεται, αφού -δώσε βάση, για ακόμα μία φορά- το χρέος ακολουθεί το ΑΦΜ και το όνομα που είναι δηλωμένο το ρολόι και ο λογαριασμός. Προσπαθησε να διαβαζεις ολοκληρα τα ποστς μου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παυω να συμμετεχω καπου που νομιζω οτι καποιος/α μας δουλευει !!!! 1
iordanis77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν έχει ξηλωθεί το ρολόι, θέλει 10 εργάσιμες να σου φέρουν νέο αν θυμάμαι καλά. Αν υπάρχει ρολόι νομίζω θέλει 2-3 μέρες. . Eπιτελους μια απαντηση απο σενα επι της ουσιας. Αρα ο αλλος θα μεινει 10 μερες χωρις ρευμα. Διακοπη ρευματος σημαινει οτι σου παιρνουν και το ρολοι? Εδώ μιλάμε για ΔΕΗ... Για ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑx ισχύουν άλλα, έχω πει και για αυτά σε προηγούμενο μήνυμα: Ισχυει αλλο καθεστως σε τετοια θεματα για την ΕΥΔΑΠ και αλλο για τη ΔΕΗ? Εγώ μίλησα για νέα σύμβαση, τώρα πως προέκυψε στο μυαλό σου ότι μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα 2 ή περισσότερες συμβάσεις στο ίδιο ακίνητο δεν ξέρω. Δε προεκυψε μονο στο μυαλο μυαλο μου, προκυπτει απ τα λεγομενα σου. Αν τελικα δεν γινεται να υπαρχουν περισσοτερες της μια συμβασης στο ακινητο, τοτε λεμε το ιδιο πραγμα. Εκτος παλι αν εννοεις οτι με το που κανει ενας μια νεα συμβαση, παυει αυτοματως να ισχυει η υφιστάμενη, εστω κι αν ειναι σε αλλου ονομα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από iordanis77
Joshua21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παυω να συμμετεχω καπου που νομιζω οτι καποιος/α μας δουλευει !!!! Και γω σηκώνω τα χέρια ψηλά. 1
iordanis77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Και γω σηκώνω τα χέρια ψηλά. Και γω το ιδιο.
eidikos33 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 πως γινεται να δηλωσεις ηλεκτρονικα την μετρηση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 http://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti
eidikos33 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω πολυ...και γινεται επι χρονια να την δινω εγω την ενδειξη χωρις να ερχονται απο κοντα να την κανουν οι ιδιοι? δεν υπαρχει προβλημα? επειδη λειπω συνηθως
Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το να δίνεις εσύ την ένδειξη λύνει προβλήματα, δεν δημιουργεί. 1
gokuthelegend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω πολυ...και γινεται επι χρονια να την δινω εγω την ενδειξη χωρις να ερχονται απο κοντα να την κανουν οι ιδιοι? δεν υπαρχει προβλημα? επειδη λειπω συνηθως Σίγουρα μπορείς να το κάνεις για πάντα αυτό, αλλά λογικά θα περνάνε και από την ΔΕΗ ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος για ταυτοποίηση, δεν νομίζω να περάσουν χρόνια χωρίς να έρθουν ούτε μία φορά να τσεκάρουν το ρολόι. 1
Silverage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω πολυ...και γινεται επι χρονια να την δινω εγω την ενδειξη χωρις να ερχονται απο κοντα να την κανουν οι ιδιοι? δεν υπαρχει προβλημα? επειδη λειπω συνηθως Έρχονται και αυτοί όταν είναι να βγεί εκκαθαριστικός. Απλά αντί για έναντι θα γράφει μέτρηση μεπλάτη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 eidikos33, on 24 Dec 2015 - 11:17 AM, said:ευχαριστω πολυ...και γινεται επι χρονια να την δινω εγω την ενδειξη χωρις να ερχονται απο κοντα να την κανουν οι ιδιοι? δεν υπαρχει προβλημα? επειδη λειπω συνηθως Καποια στιγμη θα ερθουν να δουν αν ειναι η τελευταια ενδεηξη σε λογικα πλαισια .Πρεπει η καταμετρηση του ΔΕΔΔΗΕ να εχει προσβαση στους μετρητες . Με το να δινεις την ενδειξη κανεις σε πιο λογικα πλαισια τον εναντι λογαριασμο . Joshua21, on 24 Dec 2015 - 11:18 AM, said:Το να δίνεις εσύ την ένδειξη λύνει προβλήματα, δεν δημιουργεί. Ετσι αρκει να ειναι αληθινη .
Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα πάλι μου ήρθε σήμερα λογαριασμός ΔΕΗ με την ένδειξη "ΕΚΤΑΚΤΟΣ" αντί για έναντι/εκκαθαριστικός. Ετσι αρκει να ειναι αληθινη . Ε εννοείται αυτό 1
iordanis77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα μπορείς να το κάνεις για πάντα αυτό, αλλά λογικά θα περνάνε και από την ΔΕΗ ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος για ταυτοποίηση, δεν νομίζω να περάσουν χρόνια χωρίς να έρθουν ούτε μία φορά να τσεκάρουν το ρολόι. Tι κερδιζει ο καταναλωτης με το να δινει ο ιδιος την ενδειξη?
gokuthelegend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Tι κερδιζει ο καταναλωτης με το να δινει ο ιδιος την ενδειξη? Οι λογαριασμοί έρχονται σαν έναντι και σαν εκκαθαριστικοί. Στους έναντι υπολογίζουν στο περίπου βάσει στατιστικών, ορισμένες φορές μπορεί να σε χρεώσουν παραπάνω, ορισμένες φορές μπορεί και παρακάτω, και γίνεται συμψηφισμός στον εκκαθαριστικό. Αν δηλώνεις εσύ ακριβώς πόσα χάλασες τότε δεν θα σου έρχονται οι έναντι, θα σου έρχονται πάντα εκκαθαριστικοί και θα πληρώνεις πάντα ακριβώς όσα κατανάλωσες. Επίσης μερικοί το εκμεταλλεύονται αυτό και μπορεί να δηλώνουν λιγότερα για να τους έρχεται μικρότερος λογαριασμός για να γλυτώσουν λίγα χρήματα έστω και προσωρινώς, και για αυτό ανα τακτά χρονικά διαστήματα έρχεται ο υπάλληλος της ΔΕΗ και δηλώνει το πραγματικό νούμερο που βλέπει, οπότε μετράει και τις "χαμένες" κιλοβατώρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα