RottenLungs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλα αν δεν το έχει μονοπώλιο (ή δεν έχουν κάνει κανα καρτέλ) και δεν είναι σε είδη πρώτης ανάγκης, δεν μπορείς να πείς οτι είναι κατακριτέο. Όπως λένε και οι απο πάνω, οτι θέλει κάνει και πάντα εφόσον έχεις την επιλογή, πας εκεί που οι άλλοι τα έχουν σε καλύτερες τιμές.
GreyHorse Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αφού καταλήξαμε εδώ, τότε φαντάζομαι καταλαβαινεις και εσύ οτι δεν διαφωνούμε. Τώρα αν εγώ θεωρώ κατακριτέο κάποιος να χρεώνει παραπάνω απλά πουλώντας "αέρα" είναι άλλο καπέλο. Εσύ μπορεί να μην έχεις θέμα με αυτό. Ο καθένας έχει τη δική του αίσθηση της δικαιοσύνης Εσύ μπορεί να θεωρείς και ότι ο γάιδαρος πετάει, κανείς δεν νοιάζεται, όπως και κανείς άλλος εδώ μέσα δεν ισχυρίζεται ότι το μαγαζί σε κλέβει. Αν εσύ έχεις θέμα με τον "αέρα" του άλλου, απλούστατα δεν ψωνίζεις από αυτόν. Σου έβαλε κανείς όπλο στο κεφάλι αναγκάζοντάς σε να ψωνίσεις από εκεί;
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη αμα βγω εξω σε ενα μαγαζι της περιοχης μου και ρωτησω εναν μαγαζατορα γιατι εχεις αυτο τοσο ο αλλος στην Κινα το εχει τοσο πρεπει να με πει Μα.....α?Ρε παμε καλα? To βρηκα το συγκεκριμενο στο facebook και λεω να κανω την ιδια ερωτηση απο περιεργεια 1
Tragic! Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά, υπάρχουν χίλιοι λόγοι να διαολιστεί κανείς. Αυτό λέω. Μπορεί να 'σαι μηχανικός αυτοκινήτων και να σου πουλάει γνώσεις ο πελάτης και να λέει μαλακίες, μπορεί να 'σαι γιατρός και να σου λένε "δεν εμβολιάζω το παιδί γιατί θα πάθει αυτισμό", μπορεί να 'σαι ρολογάς και να σου λένε "το βρήκα στη μισή τιμή από σένα". Και; Επειδή ο άλλος εξασκεί το δικαίωμά του να λέει ό,τι θέλει, πρέπει εσύ από επαγγελματίας να γίνεις ουρακοτάγκος επειδή "προσβάλλεσαι" ή "διαολίζεσαι"; Όταν όμως και εμενα μου λένε να τους κόψω φράγκα και να το πάρουν κάτω του κοστους με επιχειρήματα: Μα έχουμε κρίση (και εγω βιώνω κρίση μαλάκα) Έχω 2 παιδιά (και εγώ 3 που τρώνε σα λιοντάρια) Μα θα κλείσω το μαγαζί αν για κάθε καλώδιο δίνω 2 ευρώ (και πρέπει να κλείσω κι εγώ το δικο μου; μήπως να κλείσουμε όλοι να το χεις μονοπώλιο Στο Σκρουτζ το βρήκα 0,20 λεπτά πιο κάτω (τράβα παρ το) Καλά 2 ευρώ για μια κόλληση; (Πάρε σταθμό 80€, καλαι 5€, solderin 5€, θερμοσυστελομενα 3€, πλήρωνε ΕΣΥ τον υπάλληλο που θυσιάζει μισή ωρα απτό οκτάωρο, χαλα και 30 μητρικές για εξάσκηση και καντο) Καλά δεν έχει εγγύηση αυτό; (το πολυμπριζο έλιωσε καραγκιόζη γιατί φορτωσες επανω το δικο σου σπίτι και του γείτονά σε καλώδιο 1x0,75, το εφερες χωρίς συσκευασία μετα απο 2 χρόνια, χωρίς απόδειξη, είναι ολοσκουριαστο και στάζει μούχλα από παντού. Μήπως να σου δώσω δυο για αποζημίωση;; Εεεε ρε αδερφέ άνθρωποι είμαστε, κάποιος θα την πληρώσει στο τέλος. Ειδικα όταν φωνάζουν στους πελάτες μπροστά μα ο Χ έχει το Ψ κατά Υ ευρώ φθηνότερο εεεεεεε αγαμη ρε πιθηκα.. Είναι αντιεπαγγελματικο αλλά.. είπαμε επαγγελματίας αλλά όχι και μαλακας με την κ@υλα του κάθε ενός του από πάνω που δουλεια δεν έχει και κανει ηλίθια σχόλια. δε γουσταρεις απλα πάνε κάπου πιο φτηνά να πρηξεις όρχεις αλλου
RottenLungs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Φοβερή λογική ο απο πάνω... Όταν όμως εσυ θα χάνει πελάτες επειδή βρίζεις κόσμο (και αυτά δεν μένουν κρυφά για καιρό) και όταν θα πληρώνεις κατεβασμένες βιτρίνες, να μην παραπονιέσαι. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Όταν όμως και εμενα μου λένε να τους κόψω φράγκα και να το πάρουν κάτω του κοστους με επιχειρήματα: Μα έχουμε κρίση (και εγω βιώνω κρίση μαλάκα) Έχω 2 παιδιά (και εγώ 3 που τρώνε σα λιοντάρια) Μα θα κλείσω το μαγαζί αν για κάθε καλώδιο δίνω 2 ευρώ (και πρέπει να κλείσω κι εγώ το δικο μου; μήπως να κλείσουμε όλοι να το χεις μονοπώλιο Στο Σκρουτζ το βρήκα 0,20 λεπτά πιο κάτω (τράβα παρ το) Καλά 2 ευρώ για μια κόλληση; (Πάρε σταθμό 80€, καλαι 5€, solderin 5€, θερμοσυστελομενα 3€, πλήρωνε ΕΣΥ τον υπάλληλο που θυσιάζει μισή ωρα απτό οκτάωρο, χαλα και 30 μητρικές για εξάσκηση και καντο) Καλά δεν έχει εγγύηση αυτό; (το πολυμπριζο έλιωσε καραγκιόζη γιατί φορτωσες επανω το δικο σου σπίτι και του γείτονά σε καλώδιο 1x0,75, το εφερες χωρίς συσκευασία μετα απο 2 χρόνια, χωρίς απόδειξη, είναι ολοσκουριαστο και στάζει μούχλα από παντού. Μήπως να σου δώσω δυο για αποζημίωση;; Εεεε ρε αδερφέ άνθρωποι είμαστε, κάποιος θα την πληρώσει στο τέλος. Ειδικα όταν φωνάζουν στους πελάτες μπροστά μα ο Χ έχει το Ψ κατά Υ ευρώ φθηνότερο εεεεεεε αγαμη ρε πιθηκα.. Είναι αντιεπαγγελματικο αλλά.. είπαμε επαγγελματίας αλλά όχι και μαλακας με την κ@υλα του κάθε ενός του από πάνω που δουλεια δεν έχει και κανει ηλίθια σχόλια. δε γουσταρεις απλα πάνε κάπου πιο φτηνά να πρηξεις όρχεις αλλου Δε δικαιολογειται αυτη η μαγκια που εβγαλε ο μαγαζατορας. Αν δηλαδη ηταν κοντα face to face εγω πιστευω δε θα μιλουσε ετσι,απλα εβγαλε καποια νευρα πισω απο την ασφαλεια του υπολογιστη του. Αν ολοι απαντουσαν ετσι στους πελατες που εκαναν παζαρια,η ρωτουσαν 2-3 πραγματα παραπανω πριν ψωνισουν,θα πρεπε σε καθε γωνια που εχει καταστημα να παιζαμε ολοι μπουνιες με τους μαγαζατορες.
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τράτζικ, δε νομίζω να το 'χεις πολύ με τη φάση. Δλδ, δεν είναι επιπλέον προσόν το να μπορείς να ανέχεσαι τον κάθε ούγκανο, είναι προαπαιτούμενο της δουλειάς. Αν δεν, γίνε νηπιαγωγός. Oh wait.
MikeJ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έπρεπε να βρίσει αλλά λόγω του ύφους της ερώτησης μάλλον νόμιζε ότι ο TS τον ειρωνευόταν. κορόιδευε, δούλευε κλπ...
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έπρεπε να βρίσει αλλά λόγω του ύφους της ερώτησης μάλλον νόμιζε ότι ο TS τον ειρωνευόταν. κορόιδευε, δούλευε κλπ... Εγω παλι ουτε ειρωνια ειδα ουτε κοροιδια. Μια φυσιολογικη ερωτηση ειδα που την λενε απο τοτε που ηταν οι παππουδες μας 20 χρονων στα μπακαλικα της γειτονιας. 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Από τότε που εμφανίστηκε το Mini in the... και άλλα παρεμφερή site έχει γεμίσει η αγορά eshops για να βγάλει ο καθένας το κατιτίς του. Και μιλάμε για eshops με έδρα το σπίτι του καθενός και όχι φυσικά καταστήματα. Και φυσικά επειδή ο καθένας πάει για τα λεφτά και βρήκε την ευκαιρία να μεταπουλήσει κινέζικα προϊόντα στην Ελλάδα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι επαγγελματίας και ξέρει να μιλάει.
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Εγω παλι ουτε ειρωνια ειδα ουτε κοροιδια. Μια φυσιολογικη ερωτηση ειδα που την λενε απο τοτε που ηταν οι παππουδες μας 20 χρονων στα μπακαλικα της γειτονιας. Από τη στιγμή που έχει βρει το προϊόν που θέλει κάπου φθηνότερα ας το παράγγελνε από εκεί και να τελείωνε η ιστορία. Τι δουλειά έχει να ζητάει εξηγήσεις από το ελληνικό κατάστημα τον λόγο για τον οποίο τα πουλάνε τόσο ..Δικό τους είναι το κατάστημα ας τα πουλάνε όσο θέλουνε, εφόσον δεν είναι μονοπώλιο και υπάρχουν επιλογές το κρίμα είναι στο λαιμό τους. Η ερώτηση μοιάζει τέρμα προβοκατόρικη... σαν να εμπαίζει με τον πωλητή και να του λέει Χαχα το βρήκα φθηνότερα θα το πάρω από εκεί και εσύ μείνε άπραγος... Και εγώ αγοράζω πολύ από ebay αλλά δεν πάω σε καταστήματα μετά να τους δουλέψω ψιλό γαζί γιατί πουλάνε τα προϊόντα τους 5 φορές πιο πάνω. Κατανοώ ότι είναι εντελώς διαφορετικό το κόστος ζωής , το επίπεδο μισθών και το ύψος της φορολογίας κλπ στην Ελλάδα σε σχέση με τη Κίνα. Και πάνω απ όλα αγοράζοντας από ebay είναι σαν να αγοράζεις απευθείας από την πηγή που είναι στη Κίνα γλυτώνοντας τους ενδιάμεσους που ανεβάζουν το κόστος. και ξαναλέω η όποια σύγκριση δεν έπρεπε να γίνεται με τον κινέζο στο ebay αλλά με άλλα ελληνικά ή καταστήματα της Ευρωπαικής Ένωσης έστω. Αν πουλούσε διπλάσια από άλλο ελληνικό κατάστημα τότε ναι θα δεχόμουν εν μέρει να το πικάρουν για τις πρακτικές του.. αλλά όχι να τον συγκρίνουν με τον Κινέζο που δουλεύει και για ένα δολάριο την ημέρα... 2
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Από τότε που εμφανίστηκε το Mini in the... και άλλα παρεμφερή site έχει γεμίσει η αγορά eshops για να βγάλει ο καθένας το κατιτίς του. Και μιλάμε για eshops με έδρα το σπίτι του καθενός και όχι φυσικά καταστήματα. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, eshop με έδρα το σπίτι δεν μπορείς να ανοίξεις.
HALF EVIL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως πέρασε απ το μυαλό κάποιων ότι ο ts θα ήθελε να πάρει το προϊόν από Ελληνικό μαγαζί , υποστηρίζοντας το και να μην μπλέξει με Κίνες Και ταχυδρομεία κλπ.; Προσωπικά μπορεί να μην ασχολούμουν, αλλά στο ερώτημα έτσι όπως ισχυρίζεται ότι το έθεσε ο ts Δεν είδα καμμία δυσφήμηση ή ειρωνεία. Αν εγώ είχα το Κατάστημα θα του απαντούσα στο στυλ, διότι τόσο θέλουμε να το πουλήσουμε, δεν είστε υποχρεωμένος να το αγοράσετε, και τερμα. Όχι να τον αποκαλέσουν και μαλάκα. Όλα αυτά με την παραδοχή της πραγματικής απεικόνισης των γεγονότων φυσικά.
d_gkal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως ο ts ηθελε να το παρει απ το ελληνικο κατάστημα στην κινεζικη τιμη? (Υποθετικα μιλαω)
HALF EVIL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί κακό είναι; Στην ελεύθερη αγορά παζαρεύεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα