nagiakoll Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ξέρει κανείς πως λύνονται; β)Αν 0<α<β να διατάξετε από το μικρότερο στο μεγαλύτερο τους αριθμούς 1,α/β,β/αγ)Να εκτελέσετε την πράξη 2/3 χ 3/5 και να την αναπαραστήσετεδ)Πρόβλημα: Επιβιβάστηκαν 810 επιβάτες σ ένα πλοίο.Είχαν προβλέψει τροφές για 35 ημέρες.Στις 11 ημέρες αποβιβάστηκαν 90 άτομα και επιβιβάστηκαν νέοι. Μετά από 20 ημέρες τα τρόφιμα εξαντλήθηκαν. Πόσοι νέοι επιβάτες ανέβηκαν στο πλοίο στις 11 ημέρες;
Peleus17 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 καλα μας δουλευεις;Καλα, εσυ πριν κανα 5μηνο δεν εκλεγες οτι εβγαλες 12 στο λυκειο και οτι δεν θα κανεις τιποτα στην ζωη σου, εννοω τωρα καθεσαι και το παιζεις εξυπνος? Τι εγινε? Αγορες καινουργιο απολυτηριο?
Razor_7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ^καλά ένα δίκιο το χει.Αυτες είναι για εξετάσεις γυμνασίου όχι κατατακτήριες πανεπιστημίου. @Ts σε ποια σχολή δίνεις?
DrLo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 O TS μάλλον διάβασε αυτό http://www.ptde.gr/forum2011/index.php?topic=1464.0 ΠΤΔΕ = Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης http://www.primedu.uoa.gr/ btw : Οι κατακατήριες γίνονται με βάση το τι πρέπει να ξέρει ο μαθητής Δημοτικού και όχι τι ο Δάσκαλος ? Στην ουσία το ελληνικό κράτος δεν είναι σίγουρο (γι' αυτό εξετάζει) αν ένας απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ μπορεί να απαντήσει αυτά που διδάσκονται στο δημοτικό ????? edit: To 2014-2015 το δυσκολέψανε κάποια έχουν και πλάκα ... Ερμηνεύστε- αναλύστε τα επιρρηματικά. Κατόπιν, τεχνολογήστε το καθένα στα οικεία τρίακελιά της 2ης στήλης .... Νέο Peugeot 205 Color Line/ Νεανικό και προκλητικά δυνατό! .... Χαρτί υγείας Regina/ Ασύγκριτα απαλό. έψαξα να δω αν όντως υπήρχε τέτοια διαφήμιση. πλάκα πλάκα, το α) που παρέλειψε ο TS δε το ξέρω .... α) Τι είναι διαίρεση μερισμού και τι μέτρησης;Δώστε από ένα παράδειγμα. τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα ... και για να το παίξω έξυπνάκιας μια ακόμα φορά ... ... αποφάσισα αν ποτέ κάνω παιδί να το δασκαλέψω να τις πει "όχι κυρία δεν είναι διαστασιολογικά διαφορετικοί, ο ένας αριθμός έχει μονάδες πορτοκάλια και ο άλλος πορτοκάλια ανα άτομο". πόσο βαριέμαι ..................
gokuthelegend Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ξέρει κανείς πως λύνονται; β)Αν 0<α<β να διατάξετε από το μικρότερο στο μεγαλύτερο τους αριθμούς 1,α/β,β/α γ)Να εκτελέσετε την πράξη 2/3 χ 3/5 και να την αναπαραστήσετε δ)Πρόβλημα: Επιβιβάστηκαν 810 επιβάτες σ ένα πλοίο.Είχαν προβλέψει τροφές για 35 ημέρες.Στις 11 ημέρες αποβιβάστηκαν 90 άτομα και επιβιβάστηκαν νέοι. Μετά από 20 ημέρες τα τρόφιμα εξαντλήθηκαν. Πόσοι νέοι επιβάτες ανέβηκαν στο πλοίο στις 11 ημέρες; β) μικρότερο προς μεγαλύτερο, α/β --> 1 --> β/α γ) 2/3 χ 3/5 --> (2χ3)/(3χ5) --> τα 3άρια απλοποιούνται --> 2/5 Το τελευταίο θέλει λίγο σκέψη, θα επανέλθω αργότερα.
Pa0ki Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 δ)Πρόβλημα: Επιβιβάστηκαν 810 επιβάτες σ ένα πλοίο.Είχαν προβλέψει τροφές για 35 ημέρες.Στις 11 ημέρες αποβιβάστηκαν 90 άτομα και επιβιβάστηκαν νέοι. Μετά από 20 ημέρες τα τρόφιμα εξαντλήθηκαν. Πόσοι νέοι επιβάτες ανέβηκαν στο πλοίο στις 11 ημέρες; Έλα ρε αυτό είναι παλιό Το έχεις γράψει λάθος όμως, η ερώτηση είναι πως λένε τον καπετάνιο 1
nagiakoll Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για όσους απάντησαν στο ποστ. Καλό είναι να μην βιαζόμαστε να κοροιδέψουμε κάποιον γιατί δεν ξέρουμε σε ποιά κατάσταση βρίσκεται. Εγώ αποφάσισα να δώσω κατατακτήριες στο παιδαγωγικό, γιατί το αντικείμενο του πρώτου πτυχίου μου είναι κάτι που απεχθάνομαι, ενώ τα παιδαγωγικά είναι κάτι που μου αρέσουν πολύ. Έδωσα αλλά γενικά τα θέματα στα μαθηματικά ήταν πολύ περίεργα οπότε θα προσπαθήσω του χρόνου ξανά..
forgotten Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για όσους απάντησαν στο ποστ. Καλό είναι να μην βιαζόμαστε να κοροιδέψουμε κάποιον γιατί δεν ξέρουμε σε ποιά κατάσταση βρίσκεται. Εγώ αποφάσισα να δώσω κατατακτήριες στο παιδαγωγικό, γιατί το αντικείμενο του πρώτου πτυχίου μου είναι κάτι που απεχθάνομαι, ενώ τα παιδαγωγικά είναι κάτι που μου αρέσουν πολύ. Έδωσα αλλά γενικά τα θέματα στα μαθηματικά ήταν πολύ περίεργα οπότε θα προσπαθήσω του χρόνου ξανά.. αξιζει? εγω τελειωσα κλασσικες σπουδες και εκανα δευτερο πτυχιο σε κατι εκ διαμετρου αντιθετο λογω εργασιας η οποια μου το πληρωνε ,το θεμα μου ειναι το κοστος ,πιστευεις οτι ο χρονος και το χρημα που θα χασεις στο δευτερο πτυχιο θα μπορεσουν να καλυφθουν σε ενα χρονικο διαστημα? περα απο την προσωπικη ικανοποιηση θεωρω ασκοπο να κανει κανεις master διδακτορικο ή ακομα και δευτερο πτυχιο αν η αγορα εργασιας δεν προκειται να τον αποροφησει ,στο τελος ωραια τα χαρτια και τα προσοντα αλλα πρεπει να δινουν και ενα πιατο φαι...
nagiakoll Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 αξιζει? εγω τελειωσα κλασσικες σπουδες και εκανα δευτερο πτυχιο σε κατι εκ διαμετρου αντιθετο λογω εργασιας η οποια μου το πληρωνε ,το θεμα μου ειναι το κοστος ,πιστευεις οτι ο χρονος και το χρημα που θα χασεις στο δευτερο πτυχιο θα μπορεσουν να καλυφθουν σε ενα χρονικο διαστημα? περα απο την προσωπικη ικανοποιηση θεωρω ασκοπο να κανει κανεις master διδακτορικο ή ακομα και δευτερο πτυχιο αν η αγορα εργασιας δεν προκειται να τον αποροφησει ,στο τελος ωραια τα χαρτια και τα προσοντα αλλα πρεπει να δινουν και ενα πιατο φαι... Διάβασα προσεχτικά τα όσα έγραψες και μπράβο σου που κυνήγησες όσα ήθελες. Προσωπικά, το πρώτο πτυχίο μου δεν με γεμίζει καθόλου και όσες δουλειές έκανα πάνω σε αυτό, απλά τις σιχαινόμουνα. Θεωρώ ότι πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρα μας και κάποια στιγμή με πολύ κόπο θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε πολύ πλήρεις με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα