Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, μόνο φλας στην πλευρά που είναι η θέση. Τα αλάρμ μεταφράζονται ως φώτα εκτάκτου ανάγκης και μόνο, το παρκάρισμα δε το λες έκτακτη ανάγκη.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν σταματάς για το παράλληλο παρκάρισμα, δεν ανάβεις αλάρμ;

Όπως απάντησαν ήδη όταν δίνεις για δίπλωμα ανάβεις φλας.

Για αυτό και εγώ ρωτάω που τους χρειάστηκαν τα αλάρμ. 

Δημοσ.

ΑΘήνα ξεκινάει απο 600 ευρώ χωρίς λάδι - μαζί με γιατρούς.

Σε προσφορά και καλά που βγάζουν κάποια sites έχει τιμή 517€ στα οποία φυσικά δεν υπάρχουν οι γιατροί κλπ

Μόνο Τα παράβολα είναι 117€ και η παράσταση άλλα 150-200. Ε τα μαθήματα πόσο πιο κάτω απο 200€ να πάνε?

http://www.clickareto.gr/deals.php?id=3035

καλησπέρα θα ηθελα αν γνωρίζει κάποιος το κοστος για την αποκτήση διπλώματος για απλό επιβατικό.θα ήθελα να αν μπορούσαμε να μου αναλυσετε το κοστος.πήγα σε δυο σχολες κ όλες μου λέγανε ενα τελικο νουμερο..ευχαριστώ!

Εσένα πόσα σου ζήτησαν?

Δημοσ.

Εγώ έδωσα 450 στη σχολή οδηγών. Στα 450 ήταν και η παράσταση. Δεν ήταν όμως τα παράβολα και οι γιατροί. (10 κάθε γιατρός και νομίζω 80 για τα παράβολα; Μην πω κάτι λάθος.) 
Άλλα 16 για φωτογραφίες. 

Μετά έδωσα άλλα 200 κοντά για φωτογραφίες/παράβολα/παράσταση γιατί ξανάδωσα (δεν το πήρα με την πρώτη) 

Βασικά... τις δεύτερες φωτογραφίες τις έδωσα μετά από 3 μήνες... όταν αργούσε το δίπλωμα και πήρα τηλέφωνο και μου είπαν "να ξέρετε, δεν κάνουν οι φωτογραφίες..."

-_- Μετά επειδή άργησε αρκετά, πήγα μόνη μου στο υπουργείο και το πήρα. 

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγω για δίπλωμα οι τιμές κυμαίνονται στα 450-500 +150 ευρώ παράβολα. Σε όσους ρώτησα για λάδωμα είπαν οτι δεν χρειάζεται. Περιοχή Σπάρτη.

Δημοσ.

Οπότε έδωσες γύρω στα 600...

ναι. Αλλά σε άλλη σχολή, μου είπαν 800 + τα παράβολα! Και ήταν να πάω εκεί επειδή δεν ήξερα και τυχαία βρήκα το άλλο με τα 450. 

Και οι δύο σχολές στην ίδια περιοχή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...