panos2171 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Όχι, μόνο φλας στην πλευρά που είναι η θέση. Τα αλάρμ μεταφράζονται ως φώτα εκτάκτου ανάγκης και μόνο, το παρκάρισμα δε το λες έκτακτη ανάγκη. 2
NickTG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Όταν σταματάς για το παράλληλο παρκάρισμα, δεν ανάβεις αλάρμ; Όπως απάντησαν ήδη όταν δίνεις για δίπλωμα ανάβεις φλας. Για αυτό και εγώ ρωτάω που τους χρειάστηκαν τα αλάρμ.
sphinxgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ΑΘήνα ξεκινάει απο 600 ευρώ χωρίς λάδι - μαζί με γιατρούς. Σε προσφορά και καλά που βγάζουν κάποια sites έχει τιμή 517€ στα οποία φυσικά δεν υπάρχουν οι γιατροί κλπ Μόνο Τα παράβολα είναι 117€ και η παράσταση άλλα 150-200. Ε τα μαθήματα πόσο πιο κάτω απο 200€ να πάνε? http://www.clickareto.gr/deals.php?id=3035 καλησπέρα θα ηθελα αν γνωρίζει κάποιος το κοστος για την αποκτήση διπλώματος για απλό επιβατικό.θα ήθελα να αν μπορούσαμε να μου αναλυσετε το κοστος.πήγα σε δυο σχολες κ όλες μου λέγανε ενα τελικο νουμερο..ευχαριστώ! Εσένα πόσα σου ζήτησαν?
Pintsie Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έδωσα 450 στη σχολή οδηγών. Στα 450 ήταν και η παράσταση. Δεν ήταν όμως τα παράβολα και οι γιατροί. (10 κάθε γιατρός και νομίζω 80 για τα παράβολα; Μην πω κάτι λάθος.) Άλλα 16 για φωτογραφίες. Μετά έδωσα άλλα 200 κοντά για φωτογραφίες/παράβολα/παράσταση γιατί ξανάδωσα (δεν το πήρα με την πρώτη) Βασικά... τις δεύτερες φωτογραφίες τις έδωσα μετά από 3 μήνες... όταν αργούσε το δίπλωμα και πήρα τηλέφωνο και μου είπαν "να ξέρετε, δεν κάνουν οι φωτογραφίες..." Μετά επειδή άργησε αρκετά, πήγα μόνη μου στο υπουργείο και το πήρα.
meletis_m Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγω για δίπλωμα οι τιμές κυμαίνονται στα 450-500 +150 ευρώ παράβολα. Σε όσους ρώτησα για λάδωμα είπαν οτι δεν χρειάζεται. Περιοχή Σπάρτη.
Pintsie Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Οπότε έδωσες γύρω στα 600... ναι. Αλλά σε άλλη σχολή, μου είπαν 800 + τα παράβολα! Και ήταν να πάω εκεί επειδή δεν ήξερα και τυχαία βρήκα το άλλο με τα 450. Και οι δύο σχολές στην ίδια περιοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα