Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά όχι γιατί πλέον τα περισσότερα εστιατόρια το παρέχουν, είτε δωρεάν είτε στην τιμή του φαγητού όπως είπε κι ο πανωθέ μου.

Κάτι πρωτοποριακό, διαφορετικό, ξεχωριστό, οκ, να το σκεφτώ.

Αλλά wifi?

Πιθανότατα αν το έβλεπα κάπου να με απέτρεπε να κάτσω κιολας

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Εσείς θα πληρώνατε για WiFi σε εστιατόριο με κόστος της τάξης των 0.50 ευρώ?

Ναι βρε γιατι οχι; Θα κλεισω το 3g μου για να πλερωσω τον αστειατορα που σκεφτηκε τροπο να βγαλει κανα φραγκο παραπανω πανω στις πλατες των πελατων, οταν ολοι οι συναδελφοι του το προσφερουν δωρεαν.

Λογος για να ριξω μαυρο στο εστιατοριο θα ειναι. Προτιμοτερο να μην εχει καθολου υπηρεσια wifi παρα να εχει και να την χρεωνει εξτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα πληρωνα παντως. Ε δε γινεται 50 ατομα να θελουν να μπουν στο wifi σε μια ταβερνα/καφε τζαμπα! Η ταχυτητα του θα επεφτε κατακορυφα.  Για μισο ευρω κανετε ετσι; Οταν πληρωνεις χωρις να το ξερεις το κουβερ απο 1μιση εως 3 ευρω ειναι καλα?

Δημοσ.

Δεν μετραει το ποσό, η κινηση μετραει.

Επισης εσυ που θα πληρωνες καλως, δικαιωμα σου. Το ερωτημα ειναι ποσοι της κατηγοριας "θα πληρωνα / δε βαριεσαι" θα ξαναπηγαιναν οταν μαθαιναν οτι το απεναντι εστιατοριο παρεχει δωρεαν αυτο που πληρωσαν εκει που εκατσαν. Διοτι τη σημερον ημερα ολα στην αγορα καθοριζονται βαση ανταγωνισμου.

Τωρα αν μιλαμε για το μοναδικο εστιατοριο του χωριου , οκ πασσο, κι εγω θα πληρωνα (αν δεν ειχα 3g). Αλλα δεν θα ξαναπαταγα γιατι το θεωρω εκμεταλλευση.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν πληρωνεις χωρις να το ξερεις το κουβερ απο 1μιση εως 3 ευρω ειναι καλα?

Παράνομο είναι εδώ και χρόνια το κουβέρ, έχεις δικαίωμα να μην το πληρώσεις αν ζητηθεί.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παράνομο είναι εδώ και χρόνια το κουβέρ, έχεις δικαίωμα να μην το πληρώσεις αν ζητηθεί.

ναι και δεν στο βαζει σαν κουβερ αλλα σαν ψωμι! ελληνες..

• Like 4
Δημοσ.

ναι και δεν στο βαζει σαν κουβερ αλλα σαν ψωμι! ελληνες..

Και πάλι έχεις το δικαίωμα να μην πληρώσεις το ψωμί εφόσον δεν το παράγγειλες :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα πληρωνα παντως. Ε δε γινεται 50 ατομα να θελουν να μπουν στο wifi σε μια ταβερνα/καφε τζαμπα! Η ταχυτητα του θα επεφτε κατακορυφα.  Για μισο ευρω κανετε ετσι; Οταν πληρωνεις χωρις να το ξερεις το κουβερ απο 1μιση εως 3 ευρω ειναι καλα?

τι θα πας στο μπαιρακταρη ξερω γω να βαλεις μπροστα torrent?

• Like 5
Δημοσ.

Και πάλι έχεις το δικαίωμα να μην πληρώσεις το ψωμί εφόσον δεν το παράγγειλες :)

δεν νομιζω τακη.  Στο μοναστηρακι πχ στα σουβλατζιδικα αν κατσεις σε τραπεζακι πληρωνεις παραπανω θες δε θες. Αν τους κανεις παρατηρηση ειναι 20/80% οι πιθανοτητες να κερδισεις/χασεις.

• Moderators
Δημοσ.

για να μην το πληρωσεις πρεπει να του πεις να το παρει πισω! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...