Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα πληρωνα παντως. Ε δε γινεται 50 ατομα να θελουν να μπουν στο wifi σε μια ταβερνα/καφε τζαμπα! Η ταχυτητα του θα επεφτε κατακορυφα.  Για μισο ευρω κανετε ετσι; Οταν πληρωνεις χωρις να το ξερεις το κουβερ απο 1μιση εως 3 ευρω ειναι καλα?

Γιατι αν πληρωσεις η ταχυτητα δεν θα μειωθει?

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ολη μερα σπιτι σε ενα λαπτοπ .

Στη ταβερνα που θα πας να φας,να δεις λιγο κοσμο,να μιλησεις θα σου ερθει η αναγκη και η στερηση για το internet ;

Μονο εγω βλεπω το αστειο στο ολο κονσεπτ ;

• Like 16
Δημοσ.

Γιατι αν πληρωσεις η ταχυτητα δεν θα μειωθει?

Εχμ... Νομίζω το λέει με τη λογική ότι άμα το πληρώνεις, θα μπει κάποιος μόνο άμα το έχει ανάγκη και όχι για να μπει στο fb. Με αυτή τη λογική θα είναι πιο γρήγορο. Αλλά και αυτό δεν είναι λύση. Γιατί είναι λίγο τραγικό να χρεώνει κάποιος το WiFi σαν έξτρα υπηρεσία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν πληρωνεις σε εστιατορια με michelin και θα πληρωσεις στην καλυβα του μπαρμπα θωμα?πραγματικα θελω να επισκεφτω το μαγαζι να δω τι αλλα εχει σκεφτει και πως κραταει ανοιχτο το μαγαζι.θα τον παραδεχτω

edit:μολις ειδα οτι δεν το ρωταει απλα!αλλα οτι εχει προχωρησει και στο ψαξιμο για υλοποιηση ! http://www.insomnia.gr/topic/552906-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-wifi/

υ.γ. μην ξεχνατε οτι τα check In ειναι υπερ του μαγαζιου...

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι θα πλήρωνα, και με το παραπάνω μάλιστα, ειδικά αν η ταχύτητα ήταν καλή. Εξάλλου σε ένα καλό εστιατόριο πάω για να surfαρω στο internet ποιοτικά και να κάνω τα downloads μου, ταυτόχρονα που κάνω download και το φαγητό μου.

τα 50 λεπτά μου φαίνονται λίγα. Πιο δίκαιο θεωρώ τα 3 ευρώ. Ανά κεφάλι, πάντα.

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχα

ρε τι αλλο θα ακούσουμε.... και διαβάσουμε!

• Like 6
Δημοσ.

Δηλαδη θα παρεi ο γυφτουλας 50-60 ευρω το λιγότερο και θα ζητήσει να του πληρώσουμε και το wifi, μια φορα μπορεί να γίνει δεύτερη ομως δεν θα υπάρξει.

Καλύτερα να μην δινει καθόλου wifi

• Like 1
Δημοσ.

ο θεματοθετης γιατι ξεκινησε αυτο το θεμα; Του εχει τυχει καπου; Εγω η αληθεια ειναι οτι δεν θα πληρωνα, διοτι δεν ασχολουμαι με smartphones για ιντερνετ. Ποσο μαλλον τωρα με την διαφημιση του ote wifi που λεει θα εχουμε wifi παντου δωρεαν.  Αλλα το ειπα με την λογικη που λιγοι εδω μεσα τους παει το μυαλο, το γιατι να πληρωσεις wifi, σε ξενο χωρο κιολας!

Αν ειναι μεσα στην τιμη το wifi αυτο δεν το ξερεις, ουτε ξερεις αν η τουαλετα που σου δινεται δωρεαν στη ταβερνα ειναι για το ψιλο η και για το χοντρο..!

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος, σε εστιατόριο/ταβέρνα πας για να βγεις έξω, να φας κάτι και να περάσεις καλά με την παρέα σου, όχι για να σερφάρεις στο ίντερνετ. Εγώ προσωπικά δεν βγάζω ποτέ το τηλέφωνο από την τσέπη όταν είμαι σε εστιατόριο.

Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο, έστω ότι το κάνεις με χρέωση, πως ελέγχεις ποιοί θα μπαινουν και για πόση ώρα;

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος, σε εστιατόριο/ταβέρνα πας για να βγεις έξω, να φας κάτι και να περάσεις καλά με την παρέα σου, όχι για να σερφάρεις στο ίντερνετ. Εγώ προσωπικά δεν βγάζω ποτέ το τηλέφωνο από την τσέπη όταν είμαι σε εστιατόριο.

Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο, έστω ότι το κάνεις με χρέωση, πως ελέγχεις ποιοί θα μπαινουν και για πόση ώρα;

υπαρχει μηχανημα που σου δινει κωδικο για χ χρονικο διαστημα και μετα σε αποσυνδεει 

Δημοσ.

δεν πληρωνεις σε εστιατορια με michelin και θα πληρωσεις στην καλυβα του μπαρμπα θωμα?πραγματικα θελω να επισκεφτω το μαγαζι να δω τι αλλα εχει σκεφτει και πως κραταει ανοιχτο το μαγαζι.θα τον παραδεχτω

edit:μολις ειδα οτι δεν το ρωταει απλα!αλλα οτι εχει προχωρησει και στο ψαξιμο για υλοποιηση !

Ε βέβαια αν δεν έχεις τίποτα άλλο απο το να κάνεις ψάχνεις τα ποστ μου, ελεος.

Αν πρόσεχες όμως τι έγραφα θα καταλάβαινες οτι κάποιος φίλος προχωρά σε υλοποίηση και δεν χρειάζεται να κρίνεις χωρίς να ξέρεις. Εκείνη η περιοχή δεν έχει σήμα παρά μόνο απο την Wind οπότε σκεφτήκαμε οτι θα φαινόταν χρήσιμο για κάποιους.

ΗΡΕΜΗΣΤΕ δεν σας αναγκάσαμε να αγοράσατε ίντερνετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...