f1vettel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Mεταβολη και εφυγα οπως ηρθα.Ουτε δεκαρα στους γυφτουλες 1
*nenya* Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Γυφτιες. Παίζει τέτοιος μαγαζάτορας να ζητούσε και κέρματα για να μπει κάποιος στην τουαλέτα. Κ έξτρα χρέωση αν σπαταλας πάνω από 40cm κωλοχαρτου. 5
gokuthelegend Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Γυφτιες. Παίζει τέτοιος μαγαζάτορας να ζητούσε και κέρματα για να μπει κάποιος στην τουαλέτα. Κ έξτρα χρέωση αν σπαταλας πάνω από 40cm κωλοχαρτου. Μην το λες γιατί θα το ακούσουν μερικοί. Εγώ έχω δει να χρεώνουν 0,50 ευρώ κυριολεκτικά για αέρα. Είχα πάει μια φορά σε ένα βενζινάδικο για να φουσκώσω μια μπάλα μπάσκετ με το πιεστικό που έχουν για τις ρόδες. Ε λοιπόν, το είχαν συνδέσει με ειδική συσκευή η οποία ήθελα 50λεπτα για να ενεργοποιηθεί. 2
De@th L0rd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν να σχολιάσω κι εγώ. Παθών με φιλαράκι πρόσφατα. Θεωρώ (ή μάλλον) είναι ΜΕΓΙΣΤΗ αγένεια να βγαίνεις με παρέα έξω σε ένα εστιατόριο, κ να ασχολείσαι σαν χαύνος με το κινητό/τάμπλετ whatever. Ούτε τα δωδεκάχρονα πλέον δε στερούνται το ίντερνετ τόσο ώστε να θέλουν ακόμη κι εκεί να είναι online. Βγαίνεις για να ξεσκάσεις. Αν θεωρείς ότι η παρέα είναι βαρετή μη βγαίνεις καν έξω. Εγώ θα πλήρωνα τον καταστηματάρχη 1 ευρώ για να βάλει jammer που να μπλοκάρει το σήμα. 'Εχει καταντήσει αηδία αυτή η τρεντιά με τα smartphone κ τα tablet... 7
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ολη μερα σπιτι σε ενα λαπτοπ . Στη ταβερνα που θα πας να φας,να δεις λιγο κοσμο,να μιλησεις θα σου ερθει η αναγκη και η στερηση για το internet ; Μονο εγω βλεπω το αστειο στο ολο κονσεπτ ; Και εγώ αυτό ετοιμαζόμουν να πω. Και ούτε που θα καθόμουν να ψάξω αν έχει ίντερνετ το εστιατόριο, μόνο το φαγητό με ενδιαφέρει, εκεί πηγαίνω για να φάω να πιω να μιλήσω με τα άτομα τις παρέας μου και να φύγουμε στα σπίτια μας μετά. Τις προάλλες πήγα στο everest του συντάγματος, κάθησα με τον φίλο μου είπαμε τα δικά μας και φύγαμε. Στο δίπλα τραπέζι ήρθε μια γυναίκα με laptop όλη την ώρα, τουλάχιστον ενα 2ωρο έγραφε και πληκτρολογούσε, δεν πήρε και τίποτα από το μαγαζί, ε κάτσε κυρά μου στο σπιτάκι σου να σερφάρεις με την ησυχία σου. Τρως ένα τραπέζι τζάμπα για να μοστράρεις με το laptop δεν αγοράζεις τίποτα και άλλοι δεν μπορούσαν να βρουν γιατί ήταν όλα πιασμένα και φύγανε.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ αυτό ετοιμαζόμουν να πω. Και ούτε που θα καθόμουν να ψάξω αν έχει ίντερνετ το εστιατόριο, μόνο το φαγητό με ενδιαφέρει, εκεί πηγαίνω για να φάω να πιω να μιλήσω με τα άτομα τις παρέας μου και να φύγουμε στα σπίτια μας μετά. Τις προάλλες πήγα στο everest του συντάγματος, κάθησα με τον φίλο μου είπαμε τα δικά μας και φύγαμε. Στο δίπλα τραπέζι ήρθε μια γυναίκα με laptop όλη την ώρα, τουλάχιστον ενα 2ωρο έγραφε και πληκτρολογούσε, δεν πήρε και τίποτα από το μαγαζί, ε κάτσε κυρά μου στο σπιτάκι σου να σερφάρεις με την ησυχία σου. Τρως ένα τραπέζι τζάμπα για να μοστράρεις με το laptop δεν αγοράζεις τίποτα και άλλοι δεν μπορούσαν να βρουν γιατί ήταν όλα πιασμένα και φύγανε. hipster τζαμπατζού. Πες μου ότι φόραγε κ τα ψευτομυωπίας wayfarer για να προτείνω στείρωση. 1
parlapipas25 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 hipster τζαμπατζού. Πες μου ότι φόραγε κ τα ψευτομυωπίας wayfarer για να προτείνω στείρωση.Μετα τις κνιτισες και αναρχικες που κατεχουν την πρωτια της αηδιας,αυτες ερχονται δευτερες!
antonl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν να σχολιάσω κι εγώ. Παθών με φιλαράκι πρόσφατα. Θεωρώ (ή μάλλον) είναι ΜΕΓΙΣΤΗ αγένεια να βγαίνεις με παρέα έξω σε ένα εστιατόριο, κ να ασχολείσαι σαν χαύνος με το κινητό/τάμπλετ whatever. Ούτε τα δωδεκάχρονα πλέον δε στερούνται το ίντερνετ τόσο ώστε να θέλουν ακόμη κι εκεί να είναι online. Βγαίνεις για να ξεσκάσεις. Αν θεωρείς ότι η παρέα είναι βαρετή μη βγαίνεις καν έξω. Εγώ θα πλήρωνα τον καταστηματάρχη 1 ευρώ για να βάλει jammer που να μπλοκάρει το σήμα. 'Εχει καταντήσει αηδία αυτή η τρεντιά με τα smartphone κ τα tablet... Καταλαβαίνω τι λες αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αρκετές φορές έχει τύχει να χρειαστεί να μπω google maps για να δω πώς θα πάμε από κει που μαστε κάπου αλλού, να δω τι ώρα κλείνει το τάδε μαγαζί ώστε να ξέρω τι ώρα πρέπει να σηκωθώ απ τον καφέ, αν μπορώ να πάρω από κανα κατάστημα εκεί τριγύρω εκείνο το μαραφέτι που ξεχνάω τόσο καιρό κλπ. Μιλάμε για χρήση 5' αλλά και πάλι χρειάζεται. Το internet είναι κι εργαλείο εκτός από διασκέδαση και κωλοβάρεμα. 1
lepaterious Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Γυφτιες. Παίζει τέτοιος μαγαζάτορας να ζητούσε και κέρματα για να μπει κάποιος στην τουαλέτα. Κ έξτρα χρέωση αν σπαταλας πάνω από 40cm κωλοχαρτου. Στις περισσότερες χώρες πάντως αυτός είναι κανόνας να πληρώνεις στην τουαλέτα... Συνήθως βλέπεις και μια γιαγιάκα να κάθετε σε ένα τραπέζι έξω από το wc να τις δώσεις τα λεφτά.
Silverage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Στις περισσότερες χώρες πάντως αυτός είναι κανόνας να πληρώνεις στην τουαλέτα... Συνήθως βλέπεις και μια γιαγιάκα να κάθετε σε ένα τραπέζι έξω από το wc να τις δώσεις τα λεφτά. Και αυτές γυφτιές είναι. Την άλλη φορά ένας φίλος μου κατουριότανε τόσο πολύ που κόντευαν να του φύγουν και πάει σε ένα μαγαζί και του λένε μόνο για πελάτες. 1
Tigris7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Και αυτές γυφτιές είναι. Την άλλη φορά ένας φίλος μου κατουριότανε τόσο πολύ που κόντευαν να του φύγουν και πάει σε ένα μαγαζί και του λένε μόνο για πελάτες. Τοτε την βγαζεις εκει επι τοπου,και τους δειχνεις πως ειναι τα.... υγρα μη πελατων!!
De@th L0rd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Στις περισσότερες χώρες πάντως αυτός είναι κανόνας να πληρώνεις στην τουαλέτα... Συνήθως βλέπεις και μια γιαγιάκα να κάθετε σε ένα τραπέζι έξω από το wc να τις δώσεις τα λεφτά. Και αυτές γυφτιές είναι. Την άλλη φορά ένας φίλος μου κατουριότανε τόσο πολύ που κόντευαν να του φύγουν και πάει σε ένα μαγαζί και του λένε μόνο για πελάτες. Τοτε την βγαζεις εκει επι τοπου,και τους δειχνεις πως ειναι τα.... υγρα μη πελατων!! 1
defacer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μετραει το ποσό, η κινηση μετραει. Επισης εσυ που θα πληρωνες καλως, δικαιωμα σου. Το ερωτημα ειναι ποσοι της κατηγοριας "θα πληρωνα / δε βαριεσαι" θα ξαναπηγαιναν οταν μαθαιναν οτι το απεναντι εστιατοριο παρεχει δωρεαν αυτο που πληρωσαν εκει που εκατσαν. Διοτι τη σημερον ημερα ολα στην αγορα καθοριζονται βαση ανταγωνισμου. Βαριέμαι να διαβάσω όλο το thread οπότε δεν ξέρω αν με πρόλαβε άλλος. Συνειδητοποιείς ότι λες πως θα επιλέξεις εστιατόριο, το οποίο είναι ένα μέρος όπου πάει κανείς για φαγητό, με βάση το τι κάνει με το wifi και όχι με βάση τα του φαγητού έτσι; Λίγο perspective δε βλάπτει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Βαριέμαι να διαβάσω όλο το thread οπότε δεν ξέρω αν με πρόλαβε άλλος. Συνειδητοποιείς ότι λες πως θα επιλέξεις εστιατόριο, το οποίο είναι ένα μέρος όπου πάει κανείς για φαγητό, με βάση το τι κάνει με το wifi και όχι με βάση τα του φαγητού έτσι; Λίγο perspective δε βλάπτει. Δεν εχεις point.Καθε μαγαζι, ειτε εστιατοριο ειναι, ειτε καφετερια, ειτε οτιδηποτε, κρινεται συνολικα και σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Εκτος αν εσυ εχεις μεινει με την εντυπωση οτι ενας πελατης θα δυσκολευτει να βρει αλλο εστιατοριο με καλο φαγητο τοσο που θα επιμενει να πηγαινει σε αυτον που τον χρεωνει με φιλοσοφια τροικας. Τυπου χρεωνω οτι βρω ευκαιρο για να τα πιασω. Ε αν δεν μιλαμε για κανα χωριο που εχει 1-2 εστιατορια ολα κι ολα, σορρυ αλλα ο ανταγωνισμος λεει hi. Κι επι προσωπικου μιλωντας, και το καλυτερο φαγητο στον κοσμο να ειχε, μια φορα θα πηγαινα σε τυπο που μου χρεωνει αυτο που οι αλλοι δινουν τσαμπα. Βρε και smartphone να μην ειχα, μονο που θα μαθαινα οτι αντιμετωπιζει ετσι τον πελατη θα ηταν αρκετο να μην ξαναπατησω και να προτιμησω εναν πιο φιλικο απεναντι στον πελατη του επαγγελματια, κι ας μην κανει παστιτσιο σαν της μανας μου. Εγω ετσι εχω μαθει για τους πελατες μου, ειδικα τους καλους να κανω σκοντο για να διατηρω αριστες σχεσεις. Αυτο απαιτω κι εγω οταν φερω την ιδιοτητα του πελατη, διαφορετικα εχει κι αλλου πορτοκαλιες. Εσενα δικαιωμα σου να πηγαινεις εκει που σε γδυνουν και στο δηλωνουν ευθαρσως. Ειναι της μοδας κιολας. 1
defacer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Point έχω. Λόγια δεν έχω... Το να λες ότι δε θα πήγαινες να φας στο εστιατόριο με το καλύτερο φαγητό του κόσμου επειδή χρεώνει με κάποιο ευτελές ποσό το wifi ακόμα κι αν δεν είχες smartphone ας το χαρακτηρίσει ο καθένας όπως νομίζει. Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι καλό είναι κάποια στιγμή να κάνεις ένα reality check και να συνειδητοποιήσεις ότι η προσωπική σου οπτική απέχει πάρα, πάρα, μα πάρα πολύ όμως από το να είναι η μία και μοναδική αλήθεια του σύμπαντος που εμείς τα πρόβατα δε μπορούμε να αντιληφθούμε. Ξέρεις, ίσως να υπάρχει κι άλλη εξήγηση, πιο λογική. Φοβάμαι να σκεφτώ ποιά θα ήταν η entitled άποψή σου αν σου έλεγε κάποιο εστιατόριο πως όχι, δεν ετοιμάζει το φαγητό σε πακέτο. Που ξέρεις, ο απέναντι το ετοιμάζει. Όπως και να χει καλά Χριστούγεννα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα