TriLoBiTe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Γυφτιες. Παίζει τέτοιος μαγαζάτορας να ζητούσε και κέρματα για να μπει κάποιος στην τουαλέτα. Μην το λες γιατί θα το ακούσουν μερικοί. Oh wait.. Moυ έχει συμβεί πριν κάτι χρόνια στα ΚΤΕΛ της Δράμας..
Iris_89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πριν από κάνα χρόνο ήμουν στον σταθμό των Πετραλώνων. Και να μην πολυλογώ, προφανώς είχα φάει κάτι και έπρεπε μέσα σε 2'-3' να βρω διαθέσιμη τουαλέτα, οπότε βρήκα ένα μικρό καφέ και αφού παρακάλεσα τον υπεύθυνο να με αφήσει να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα, μου έλεγε πως είναι μόνο για το προσωπικό, εκτός κι αν έπαιρνα πρώτα κάτι, πλήρωνα και μετά. Όσο κι αν τον πήρα με το καλό δεν ανταποκρινόταν. Όταν του είπα όμως πως είτε θα με αφήσεις είτε θα σου "στολίσω" το μαγαζί, μια χαρά με άφησε xD 1
redhotstef Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ποσες φορες πηγα τουαλετα στα goodys στο Συνταγμα χωρις να παρω κατι δεν λεγεται Επισης στα κτελ κηφισου και αττικης... Εκει μετραει που υπαρχει πολυς κοσμος και δεν μπορουν να σε ελενξουν. Παντως αν ειχα αναγκη τουαλετας και ημουν εξω στο δρομο, εγω θα εδινα ενα ευρω πχ για να χρησιμοποιουσα την τουαλετα καποιου κοντινου καταστηματος. Το βλεπω και σαν ντροπη να παω ετσι στο ξεκαρφωτο. Επισης αν ημουν εξω στους δρομους και δεν ειχα δεδομενα κινητης και επρεπε οπωσδηποτε να μπω στο ιντερνετ, παλι θα πηγαινα σε εναν μαγαζατορα θα του λεγα παρε μισο ευρω και πες μου τον κωδικο wifi γιατι το εχω αναγκη. Δεν γινεται να τα θελουμε ολα τζαμπα, και εγω δεν ειμαι ανετος οικονομικα, αλλα αν δεν ισχυαν καποιες χρεωσεις θα το ειχαν ξεφτυλισει καποιοι. Οι δημοσιες τουαλετες πχ στο μεταξουργειο εχουν κλεισει επειδη πηγαιναν τα πρεζακια και τις εκαναν χαλια. Oπως ειπωθηκε αν το wifi ηταν εξαιρετικα γρηγορο (vdsl), τοτε θα αξιζε ναι, μισο ευρω σαν εξτρα υπηρεσια σε ενα εστιατοριο. Η ερωτηση του θεματοθετη ηταν γενικη, και καποιοι που απαντησαν πως δεν θα πληρωναν ισως θα σκεφτοντουσαν για ταχυτητες που εχουν στο χωριο τους.. Αλλα το wifi δεν αποτελει κριτηριο για να μην ξαναπατησεις σε ενα μαζαζι. Πλεον τα δεδομενα κινητης ειναι σχεδον τζαμπα, εχουν 4G δικτυα, κτλ, οποτε οποιος χρησιμποποιει συνεχεια ιντερνετ, δεν νοιαζεται καθολου για wifi και.. παρωχυμενες τεχνολογιες..
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Οι τουαλετες ειναι αλλο θεμα. Η χρεωση τους -σε μη πελατες τουλαχιστον- ειναι λογικη γιατι τη βρωμια που θα κανει καποιος θα πρεπει καπως να καθαριστει το οποιο σημαινει καθαρηστρια,δηλαδη εξοδα. Οποτε σου λενε πηγαινε κανε οτι θες αλλα ασε .5€ για να πληρωθει αυτη που θα το καθαρισει αφου δεν εισαι πελατης. (Και μενα μου ειχε κακοφανει στην Ολλανδια αλλα οταν ξελαφρωσα και σκεφτηκα με καθαρο μυαλο ειδα το ποιντ) Τωρα για την εξτρα χρεωση για το WiFi. Αν ο μαγαζατορας εχει απλα μια συνδεση οπως ολοι μας -για ιδιωτη- και προσπαθει να με χρεωσει εκτος απο τραγικο ειναι και -πιστευω παρανομο-. Αν βαλει ιντερνετ με ορους εταιρείας το οποιο εχει αλλη χρεωση κτλ τοτε το συζηταμε -αν και παλι προσωπικα θα το θεωρουσα γυφτια γιατι ολα τα εξοδα ειναι μεσα στην τιμη του φαγητου-.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Point έχω. Λόγια δεν έχω... Το να λες ότι δε θα πήγαινες να φας στο εστιατόριο με το καλύτερο φαγητό του κόσμου επειδή χρεώνει με κάποιο ευτελές ποσό το wifi ακόμα κι αν δεν είχες smartphone ας το χαρακτηρίσει ο καθένας όπως νομίζει. Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι καλό είναι κάποια στιγμή να κάνεις ένα reality check και να συνειδητοποιήσεις ότι η προσωπική σου οπτική απέχει πάρα, πάρα, μα πάρα πολύ όμως από το να είναι η μία και μοναδική αλήθεια του σύμπαντος που εμείς τα πρόβατα δε μπορούμε να αντιληφθούμε. Ξέρεις, ίσως να υπάρχει κι άλλη εξήγηση, πιο λογική. Φοβάμαι να σκεφτώ ποιά θα ήταν η entitled άποψή σου αν σου έλεγε κάποιο εστιατόριο πως όχι, δεν ετοιμάζει το φαγητό σε πακέτο. Που ξέρεις, ο απέναντι το ετοιμάζει. Όπως και να χει καλά Χριστούγεννα. 1. Επειδη εχω δει γενικα τη λογικη των ποστ σου σε πολλα thread, θα σου απαντησω straight to the point: η ζωη δεν ειναι ουτε μαθηματικα ουτε for/do while loops που οδηγουν παντα σε συγκεκριμενο , προκαθορισμενο και απολυτο συμπερασμα και με συγκεκριμενο παντα τροπο. Τι θελω να πω; Δεξου οτι καποιοι ανθρωποι, δεν κρινουν με βαση ενα και μοναδικο κριτηριο (την σε πολλες περιπτωσεις στειρα λογικη , οπως κι εν προκειμενω), αλλα βαζουν κι αλλα, μεχρι και συναισθημα στις επιλογες τους. Οταν λοιπον ο εστιατορας προκαλει το δικο μου συναισθημα ως πελατη, χρεωνοντας μου και το ξυγκι της μυγας, ΔΕΝ με ενδιαφερει το φαγητο του γιατι εχει φροντισει να χασει σε κατι αλλο εξισου βασικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ: το σεβασμο προς τον πελατη (ο οποιος ειναι αμοιβαιος). Ειδικα οταν (επανελαβα αρκετες φορες), βρισκεις ενα σκασμο εστιατορια με καλο φαγητο σε καθε πολη (antagonismos u know?), αρα δεν καταλαβαινω πώς επιμενεις στο επιχειρημα του "καλου φαγητου". Φαν του "εφιαλτης στην κουζινα" λογικα. 2. Επειδη βλεπω οτι εστιαζεις στο τι λεω και τι κανω εγω, καλο κι ευγενες θα ηταν αντι να λες επιδεικτικα οτι δε διαβασες το thread, να κατσεις να το διαβασεις και να αναθεωρησεις. Τουλαχιστον πριν ξαναγραψεις αυτο εδω που ειναι οτι πιο αυθαιρετο εχει γραφτει στις 6 σελιδες : Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι καλό είναι κάποια στιγμή να κάνεις ένα reality check και να συνειδητοποιήσεις ότι η προσωπική σου οπτική απέχει πάρα, πάρα, μα πάρα πολύ όμως από το να είναι η μία και μοναδική αλήθεια του σύμπαντος που εμείς τα πρόβατα δε μπορούμε να αντιληφθούμε. Τριτον και κυριοτερον. Δεξου οτι δε λειτουργουν ολοι με τη λογικη σου και σταματα να επιδιωκεις ειτε να περασεις τη λογικη σου στους αλλους, ειτε οταν δεν το καταφερνεις (αμ δε) να προσπαθεις να απαξιωσεις τον τροπο που σκεφτονται-ζουν-λειτουργουν. Διαφορετικα το reality check αλλος πρεπει να το κανει, για να συνηδητοποιησει και να αποδεχθει εκ των βασικοτερων πραγματων της ανθρωποτητας, οτι δεν λειτουργουν -κρινουν ολοι με τον ιδιο τροπο, αντι να το υποτιμα-ειρωνευεται. Καλα Χριστουγεννα.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πριν από κάνα χρόνο ήμουν στον σταθμό των Πετραλώνων. Και να μην πολυλογώ, προφανώς είχα φάει κάτι και έπρεπε μέσα σε 2'-3' να βρω διαθέσιμη τουαλέτα, οπότε βρήκα ένα μικρό καφέ και αφού παρακάλεσα τον υπεύθυνο να με αφήσει να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα, μου έλεγε πως είναι μόνο για το προσωπικό, εκτός κι αν έπαιρνα πρώτα κάτι, πλήρωνα και μετά. Όσο κι αν τον πήρα με το καλό δεν ανταποκρινόταν. Όταν του είπα όμως πως είτε θα με αφήσεις είτε θα σου "στολίσω" το μαγαζί, μια χαρά με άφησε xD Πρεπει να τρομπαρε πολυ αυτος... Ειδικα σε γυναικα να αρνηθει τετοιο πραγμα... Που μπορει να ηθελε να.παει για οτιδηποτε.. Νερο και τουαλετα νομιζω τα μαγαζια πρεπει να τα παρεχουν δωρεαν. Το νερο απο την βρυση 2
DrLo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Νερο και τουαλετα νομιζω τα μαγαζια πρεπει να τα παρεχουν δωρεαν. Το νερο απο την βρυση "Από ποιόν" είναι το ερώτημα όχι "εαν".
dollyyy19 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 ολοι οι λαρτζ εδω μαζεμενοι.τοσο λαρτζ,που αν το εβαζαν στο πιατο και δεν το εβλεπαν δλδ,δεν θα τους πειραζε.και οι αγγλοι που χρεωνουν τουαλετα,ειναι γυφτοι.αλλα τοτε,θα επρεπε να βουλιαζει η χωρα τους,γιατι βουλιαζει το ελλαντα;εδω εχει λαρτζ κατοικους.........την εννοια κοστος την γνωριζετε;ολα,ΟΛΑ ομως,εχουν ενα κοστος.οταν το καταλαβετε,κατι θα γινει..... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 ολοι οι λαρτζ εδω μαζεμενοι.τοσο λαρτζ,που αν το εβαζαν στο πιατο και δεν το εβλεπαν δλδ,δεν θα τους πειραζε.και οι αγγλοι που χρεωνουν τουαλετα,ειναι γυφτοι.αλλα τοτε,θα επρεπε να βουλιαζει η χωρα τους,γιατι βουλιαζει το ελλαντα;εδω εχει λαρτζ κατοικους.........την εννοια κοστος την γνωριζετε;ολα,ΟΛΑ ομως,εχουν ενα κοστος.οταν το καταλαβετε,κατι θα γινει..... υπαρχουν ομως καποιες λεπτομερειες.. οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ αν ο αλλος εχει ιντερνετ απλο σαν αυτο που εχω σπιτι και το "πουλαει" τοτε εννοειται οτι ειναι γυφτος και προσπαθει να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι. Αν ομως εχει ιντερνετ για επιχειρηση τοτε αλλαζει το θεμα.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 ολοι οι λαρτζ εδω μαζεμενοι.τοσο λαρτζ,που αν το εβαζαν στο πιατο και δεν το εβλεπαν δλδ,δεν θα τους πειραζε.και οι αγγλοι που χρεωνουν τουαλετα,ειναι γυφτοι.αλλα τοτε,θα επρεπε να βουλιαζει η χωρα τους,γιατι βουλιαζει το ελλαντα;εδω εχει λαρτζ κατοικους.........την εννοια κοστος την γνωριζετε;ολα,ΟΛΑ ομως,εχουν ενα κοστος.οταν το καταλαβετε,κατι θα γινει..... Εσυ σαν αντρας ειναι πιο απλο να κανεις την αναγκη σου απο καποια γυναικα... ετσι υελω να πιστευω... Δεν το λες λαρτς καποιον που λεει οτι αν παει σε ενα μαγαζι και ζητησει τουαλετα να του την παρεχουν... Νταξ μπορει να την λερωσει, αλλα μπορει και να κερδισει ενα πελατη.. Αν του την αρνηθει θα χασει διπλους πελατες... 1
mikelamar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Σιγά μη πληρώσουμε ρε...στο τέλος θα θέλετε κ λεφτά για τις οδοντογλυφίδες. Δεν ειναι τόσο το κόστος όσο η εκμετάλλευση. Καντο να δεις αντιδράσεις, γούστο θα εχει!!! Sent from my iPhone using Insomnia
vergogc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλά δίνεις και εσυ σαν παράδειγμα την κοιτίδα του πλούτου και πολιτισμού. Πάντως θα μπορούσε όταν παραγγέλνουν να τους δίνει και ένα χαρτάκι με τον κωδικό. Δεν ξερω αν εχεις παει προσφατα Τιρανα, απο τα λεγομενα σου μαλλον οχι, ομως τα Τιρανα και ειδικα το κεντρο τους ειναι μια πολυ ομορφη πολη. Οσο αφορα τον πολιτισμο, να σε ενημερωσω οτι μεσα σε καφε, εστιατορια κλπ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Ημουν πριν μερικες μερες και σηκωνονταν απο το τραπεζι και εβγαιναν εξω να κανουν τσιγαρο και μετα εμπαιναν μεσα παλι._______________________ Παντως το παραδειγμα το εφερα πιο πολυ για το ποσο, δηλαδη με 0.50ευρω επινα και το καφε μου αλλα και ειχα οσο ιντερνετ ηθελα. Δηλαδη του αλλου στην ταβερνα που το καθε ατομο θα του αφησει τουλαχιστον 10ευρω θελει να τον χρεωσει και 0.50 για το ιντερνετ? Eλεος ρε φιλε, 2014(2015) εχουμε! Παντως μου τυχενε κατι τετοιο, θα αγοραζα το ιντερνετ σου μονο και μονο να κανω check in και να γραψω σε τι γυφτο εστιατορα επεσα!
Adon1s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Οι Αλβανοι πλεον φευγουν απο την Ελλαδα και γυρνανε στην χωρα τους . Δεν θα μου κανει εντυπωση αν σε βαθος 10ετιας θα διαβαζουμε για Ελληνες που πηγαν για σερβιτοροι και εργατες στην Αλβανια .... Ροδα ειναι , ολα Και ειμαι υπερ του αντιτιμου στις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τουαλετες . Ολοι βλεπουμε πως οπου δημοσιο και δωρεαν απλα καταστρεφεται (Βλεπε δημοσιες τουαλετες στην Τσιμισκη )
Haldol Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δεδομένου ότι στην εποχή μας τα data pack είναι πάμφθηνα και δε κάνω το κόπο να ασχοληθώ με WiFi ακόμα κι όταν είναι γρήγορο και δωρεάν, μάλλον δε θα με απασχολούσε. Αλλά πιο παλιά που ήταν "value-add" υπηρεσία για οποιοδήποτε μαγαζί, ναι, θα με χάλαγε. Όχι τόσο όμως ώστε να μην ξαναπάω (αν το μαγαζί είναι καλό πάντα).
Dee_Lee Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μπαα Άσε που σχεδόν όλα τα εστιατόρια το παρέχουν δωρεάν Αν σκυλοβαριόμουν μπορεί να έδινα τα 50 λεπτά, σιγά το τεράστιο ποσό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα