Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω ότι χάνεις το νόημα της σκέψης των υπολοίπων... Δεν θα έφευγαν επειδή δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο wifi και θα τους χαλούσε η ζαχαρένια τους, αλλά αν, για κάτι που έχει μηνιαίο πάγιο max 20-30€, ο ιδιοκτήτης κάνει γυφτιές και το χρεώνει έστω και με 0,01€ για να "βγάλει κανά ψιλό", πάει να πει ότι τέτοια "σκόντα" δε θα τα κάνει μόνο στo wifi ,αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του (βλ. φαγητό). Γι αυτό και το Χ και γι αυτό είναι προτιμότερο να μην προσφέρει καθόλου wifi, από το να το πουλάει έτσι "ξεδιάντροπα" για το όποιο συμβολικό ή μη ποσό. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς... είναι θέμα attitude και σεβασμού προς τον καταναλωτή! Δίκιο εχεις Το φαγητό δεν θα το κρίνεις με το στόμα Αλλά με το αν πληρώνεις για wifi Να το ξέρω αν πάω ποτέ σε που τανα Θα της πω 'α δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, άρα δεν ξέρεις να προσέχεις τον άνδρα, άρα δεν κάνεις καλό κρεβάτι, άρα φευγω'
Silverage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δίκιο εχεις Το φαγητό δεν θα το κρίνεις με το στόμα Αλλά με το αν πληρώνεις για wifi Να το ξέρω αν πάω ποτέ σε που τανα Θα της πω 'α δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, άρα δεν ξέρεις να προσέχεις τον άνδρα, άρα δεν κάνεις καλό κρεβάτι, άρα φευγω' triapoulakiakathontan indeed. 3
Kapws Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δίκιο εχεις Το φαγητό δεν θα το κρίνεις με το στόμα Αλλά με το αν πληρώνεις για wifi Να το ξέρω αν πάω ποτέ σε που τανα Θα της πω 'α δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, άρα δεν ξέρεις να προσέχεις τον άνδρα, άρα δεν κάνεις καλό κρεβάτι, άρα φευγω' Όχι, αλλά αν μου ζητήσει 1€ extra για καπότα θα της πω να πάει στο διάολο (;!;!)
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Όχι, αλλά αν μου ζητήσει 1€ extra για καπότα θα της πω να πάει στο διάολο (;!;!) Μαζί σου σε αυτό Αλλά με την καπότα κάνεις τη συνουσια Το wifi είναι για να μοστραρεις το φαγητό σου στο instagram, όχι να τρως Καλές μπριζόλες να φτιάχνει το εστιατόριο, και ας χρεώνει το ασύρματο 500 το μήνα. Το πολύ πολύ αν τύχει να το χρειαστώ, θα κάνω υπομονή
redhotstef Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θα πηγαινατε στο ταδε εστιατοριο επειδη χρεωνει το wifi. Ok.. Αμα πηγαινατε με παρεα στο ασχετο καπου σε μια ταβερνα και σας ελεγε ο σερβιτορος οτι, εδω δεν εχουμε wifi, τοτε εσεις τι θα κανατε, που/λο? Βασικα στο εστιατοριο πας να φας. Το να εχει wifi (ακομα και σημερα) ενα μαζαζι ειναι ενα τυχαιο γενονος, δεν ειναι στανταρ. Οποιος θελει να δει σημαντικα email και δουλεια και λοιπα στο κινητο, ειναι οργανωμενος, εχει data στο κινητο και τελος! Το θεμα θα επρεπε να ειναι αν θα.. ξαναπηγαινατε σε ενα εστιατοριο που χρεωνει το wifi..! Καθως ποτε δεν θα ξερετε ποιο μαγαζι χρεωνει το wifi αν δεν εχετε πατησει ποτε σε αυτο. Ισως κυκλοφορησει στη πιατσα των γνωστων σας, αλλα και παλι, τετοια εστιατορια δεν θα απευθυνοντουσαν στην νεολαια, που εχουν γραψει το 80% των απαντησεων σε αυτο το θεμα. Να συμπληρωσω ομως κατι αλλο που μου φανηκε παραξενο, σε μια κωμοπολη των Τρικαλων που κοντα βρισκεται το χωριο μου.... ..Υπηρχε ενα καφε (που μαζευει νεολαια κυριως) που εκτος απο το wifi.... προσεφερε ΔΩΡΕΑΝ και ταμπλετακι (!) για να μπορει οποιος ηθελε και δεν ειχε αναλογο κινητο, να μπει στο ιντερνετ..! Ειχε σε ενα σημειο γυρω στα 5-6 ταμπλετ, που οι πελατες μπορουσαν να τα παρουν δωρεαν. Τωρα για κινδυνους κλοπης ή ζημιας, και εμενα μου φανηκε παραξενο, αλλα ισως επειδη σε εκεινη την κωμοπολη ολοι να γνωριζονται μεταξυ τους, να μην τους εκαιγε πολυ. Αυτο ειναι ενα αντιθετο ακρο, που αξιζε να αναφερω. Δεν ξερω ή δεν εχω συναντησει τετοια υπηρεσια στην Αθηνα, και για αυτο μου φανηκε παραξενο κυριως.
Grey Warden Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε μέρη εστίασης που δεν έχουν wifi ή δεν έχουμε συνδεθεί καν ακόμα κι αν έχουν. Το πρόβλημα ξεκινάει από τον ανύπαρκτο λόγο της όποιας χρέωσης αφού βρισκόμαστε στο 2015 και δεν είναι πολυτέλεια. Ο λόγος που κάποιος μπορεί να θελήσει να το χρησιμοποιήσει δεν αφορά κανέναν πέρα από τον ίδιο που το χρησιμοποιεί.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Όλα καλά και όλα ωραία και οι 2 απόψεις σεβαστές. Αλλά, στο μέρος που δεν πιανει καν η γουιντ, περιμένετε εσείς να έχει vdsl και ταχύτητες ικανές να αξίζει να πληρώσεις; Γιατί όπως το βλέπω μάλλον για 2Mbit το πολύ να δίνει. 1
Dee_Lee Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το newsletter του Πλαισίου με μια απίθανη προσφορά ssd. Δικαίωμα του καθενός να θέλει ίντερνετ για οποιοδήποτε λόγο, ακόμα και για να ανεβάσει ένα όμορφο πιάτο στο facebook και να το μοιραστεί με τους φίλους του. Ακριβώς! Μπορεί ο άλλος να μην θέλει να μπει αλλά γιατί να μην μπεις εσύ; Και δεν είναι θέμα "σημαντικό".. Αν δεν έχεις τι να κάνεις;
gokuthelegend Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ακριβώς! Μπορεί ο άλλος να μην θέλει να μπει αλλά γιατί να μην μπεις εσύ; Και δεν είναι θέμα "σημαντικό".. Αν δεν έχεις τι να κάνεις; Στο εστιατόριο/ταβέρνα πας για να φας και να τα πεις με την παρέα σου, τι το ειδικό περιμένεις να κάνεις εκεί δηλαδή; 2
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δεν πολυδιαβασα ολο το τοπικ, αλλα προσωπικα δε νομιζω πως θα με απασχολουσε ιδιαιτερα εκεινη τη στιγμη. Αν δεν ειχα σημα/whatever και ρωτουσα τον κωδικο, και μου ελεγε "Ξερετε το χρεωνουμε 50 λεπτα", ειτε θα πληρωνα αν ειχα κατι παρα πολυ σημαντικο να περιμενω (λεγοντας τους πως το θεωρω λιγο παρακμη) και παραλληλα θα πεταγα κι ενα torrent να κατεβαινει ετσι για το γαμωτο, ενω αν δεν ειχα σημαντικο λογο τοτε πολυ απλα θα ελεγα πως δεν το πληρωνω γιατι το θεωρω λιγο ξεφτιλα. Απο κει και περα παιζει και το εστιατοριο που θα μου ζητουσε κατι τετοιο. Αλλιως θα κρινω ενα εστιατοριο που οι τιμες του θα ηταν περι τα 10 ευρω ανα ατομο και αλλιως ενα που θα ηταν στα 25 ξερωγω. Επειτα επειδη θα το εκραζα το γεγονος σε χλευαστικο επιπεδο στο μυαλο μου αλλα και στους γνωστους μου, πιθανοτατα δεν θα ξαναπηγαινα στο εν λογω εστιατοριο, οχι γιατι θα ειχα εεκνευριστει ή θα ειχα απορριψει την ποιοτητα του φαγητου κλπ, αλλα νταξ, δυσκολα θα εθετα την προταση "Παιδια παμε το μεσημερι να φαμε στου γεροκαρμιρη?" Εκτος και αν προσεφερε πραγματικα κατι αξιοσημειωτο για τα δεδομενα μου οποτε θα ισοφαριζε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα