Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα, θελω να μου απαντησετε με τι τροπο μπορω να στειλω π.χ στην λαρισσα ενα κινητο με 100% ασφαλεια δηλαδη να παρω τα λεφτα μου μην μου παρουν το τηλ και φυγουν, τι τροποι υπαρχουν; και με τι χρεωση
ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ελτα αντικαταβολη! ειναι νομιζω 2 ή 3€ για την αντικαταβολη και αλλα τοσα περιπου για την αποστολη

Δημοσ.

Παω ελτα το δινω μου ζητανε 6 ευρω περιπου και τους λεω αντικαταβολη π.χ 50 ευρω(μεσα περιεχει και τα εξοδα αποστολης καλημενα απο αυτον αυτα τα 6 ευρω) 
εφυγε απο εμενα
φτανει σε αυτον πληρωνει 50 ευρω και τελος; (στο σπιτι του ερχεται ή ελτα;  )
αν δεν πληρωσει δεν του το δινει ο κουριερ ετσι; 
και αφου πληρωσει τα 50 ευρω
ξερουμε  πως τα εισπρατω;
και ολη αυτη η διαδικασια ποσο κραταει
σε κουρασα το ξερω ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ 

• Moderators
Δημοσ.

εστω οτι το δεμα που θα στειλεις το πουλας 45€ και θες ακομη 5€ (3€ αντικαταβολη + 2€ εξοδα αποστολης)

πας στα ελτα πληρωνεις εσυ εξοδα αποστολης και αντικαταβολη (αν και νομιζω μπορεις να τα βαλεις με χρεωσει παραληπτη δεν ειμαι σιγουρος) και βαζεις σαν τιμη αντικαταβολης 50€ (45+5)

παει το δεμα στην Λαρισα. Του αφηνουν χαρτι στην πορτα το βλεπει παει στα ελτα του φερνουν το δεμα λενε 50€ τα δινει και φευγει αυτος. Μετα περιμενεις 3-4 μερες συνηθως μεχρι να σου ερθει εσενα χαρτι να πας απο ελτα να εισπραξεις τα λεφτα σου!

Δημοσ.

Μαλιστα καταλαβα οποτε υπολογιζουμε καμια εβδομαδα ολη η φαση.
Ποιος πιστευεις ειναι ο καλυτερος τροπος;
τιποτα με καταθεση σε τραπεζα που γινεται γρηγορα
ή κατι αλλο;

• Moderators
Δημοσ.

αν δεχτει να στα βαλει πριν το στειλεις ή αν ρισκαρεις οτι θα παραλαβει και θα στα στειλει τοτε τραπεζα!

ο πιο ασφαλης τροπος παντως ειναι αυτος

Δημοσ.

Ο χρονος αποστολης παραδοσης και επιστροφης χρηματων αναμεσα σε μεταφορικες εταιριες ειναι ιδιες; και οι χρεωσεις επισης;

Δημοσ.

Χαχαχαχα οποτε παμε ΕΛΤΑ :)
Αν δεχτει να μου βαλει πρωτα τα λεφτα
απλα το κανω αποστολη χωρις αντικαταβολη κτλπ και ειμαστε κομπλε
ευχαριστω πολυ για την ενημερωση να σε καλα

Δημοσ.

αν σε κανει καταθεση στην τραπεζα εισαι και εκει καλλυμενος. 

σιγουρα η αντικαταβολη με ελτα ειναι η καλυτερη λυση ;)

Δημοσ.

Η αντικαταβολή είναι μόνο 2 ευρώ παραπάνω. Ο άλλος θα το πάρει το ρίσκο να σου βάλει τα λεφτά στην τράπεζα με την προοπτική ότι μπορεί να σκεφτεί ότι θα τον πιάσεις κότσο και δεν θα του στείλεις το δέμα;

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να παρει το δεμα χωρις να πληρωσει;
Και αν δοσω τον κωδικο barcode στον αλλον μπορει να κανει κατι; ή κλαιν μαιν δεν πειραζει;
π,χ να ακυροσει την αντικαταβολη ή κατι τετοιο;

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να παρει το δεμα χωρις να πληρωσει;

Και αν δοσω τον κωδικο barcode στον αλλον μπορει να κανει κατι; ή κλαιν μαιν δεν πειραζει;

π,χ να ακυροσει την αντικαταβολη ή κατι τετοιο;

Ποιόν κωδικό barcode εννοείς; Τον αριθμό αποστολής που μπαίνεις στο tracking του κούριερ και βλέπεις σε ποιό σημείο βρίσκεται η αποστολή; Δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...