Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μπω στο ψητο... Πριν μερικες μερες, φευγοντας απο το σπιτι μεταξυ 2 παρκαρισμενων αυτοκινητων εξω απο την πορτα της πολυκατοικιας καποιος "αφησε" το σκυλο του να τα κανει.. Τα πατησα μιας και δεν εβλεπα γιατι τααυτοκινητα εκαναν σκια απο τα φωτα του δρομου και δεν σας κρυβω οτι με νευριασε πολυ.. Εχει ξαναγινει και σχεδον στο ιδιο σημειο και σε παραδιπλα στενο... και εγω ρωταω.. 

ΠΟΣΟ γαιδουρια ειναι να τα παρατας και να φευγεις ως ιδιοκτητης του σκυλου ?

Οταν στα 200 μετρα εχει μεγαλο παρκο και εχει ειδικα σημεια μονο και μονο για τις αναγκες των σκυλων? 

Καμια ιδεα τι κανουμε για αυτο?

Υ.Γ.: Yπαχει πιθανοτητα να ηταν απο αδεσποτο θα μου πειτε.. δεν εχω δει χρονια τωρα στην περιοχη.. 

Δημοσ.

Υ.Γ.: Yπαχει πιθανοτητα να ηταν απο αδεσποτο θα μου πειτε.. δεν εχω δει χρονια τωρα στην περιοχη..

Τα κάνουνε στα μουλωχτά και 'ξαφανίζονται.

Δημοσ.

Αποκλείεται, δε βλέπω καλά...

...άλλα αντ' άλλων διαβάζω...

...δεν υπάρχει περίπτωση να άνοιξες topic με αυτό το θέμα... :lol:  :lol:  :lol:

• Like 4
Δημοσ.

Αμα κάποιος αφήσει τον σκύλο του να τα κανει στο δρόμο και δεν τα μαζέψει θεωρητικά τιμωρειτε απο το νομο με 100 ευρώ πρόστιμο. Το θέμα είναι οτι το βρίσκω λιγο απιθανο να έχει εφαρμοστει ποτε στην Ελλαδα ο συγκεκριμενος νόμος.

• Like 3
Δημοσ.

Προσπάθησε να βρεις ποιοι έχουν σκυλο στην γειτονιά σου και επιτα προσπαθισε να δεις ποιος το κάνει ξέρω θα μου πεις τι να γινω ντετέκτιβ κ οχι δεν γίνεται πρως θεου απλα τσεκαρε τις ποιο πιθανες ωρες δηλαδή κατα της 9-10 το βραδυ το μεσημέρι γυρο στης 4 το πρωι κατα της 9 εκει περιπου τα πανε βολτα προσπαθισε να τους δεις και αν κανεις τσακοτο κανεναν πας ευγενικά ευγενικά κ του χτυπας το κουδούνι και τον πρωιδοπιεις(η οπως γραφετε ξερω το σκοτωσα συγνώμη χδ) πως αν δεν συμμόρφωθει θα καλεσω την αστυνομία η τον αρμοδιο δν ξερω ακριβος μια φορά θα γίνεις κακος πηστεψε με αν ειναι τοσο αμιαλος/η δεν φτες εσυ σε κάτι αν το ξανακάνει που δεν το νομίζω πραξε αναλογα ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Σταρχιδισμος λεγεται και αντιμετωπιζεται με 3 τροπους:

1)Διαλογο

2)Ξυλο

3)Πας στο φαρμακειο και αγοραζεις σταρχιδινη αντι για ασπιρινη.

Αν ειχες σκυλο θα ειχες πατησει σκατα αρκετες φορες στην βολτα γιατι στους 100 τα μαζευουν οι 5.Ισως λεω και πολλους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μόνο που είναι καθημερινό!

Περνάνε διάφοροι με σκυλιά και τα κάνουν στο σκαλί ή στην εξώπορτα. Φαντάσου προχθές ειχα παραγγείλει φαγητό τα πάτησε ο delivery.

Επειδή είναι πολλοί και δε μπορώ να τα βάλω με όλους πλέον προσπαθω να το βλέπω κάπως σαν.. γούρι! Παρόλα αυτά αν μάθαινα που μένει καποιος από αυτούς θα του κατουραγα στην πόρτα και δε κάνω καθόλου πλάκα.

Επεξ/σία από johnkal
  • Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή μας  λές ότι... πάτησες σκατά!

Την έχω πατήσει και εγω κάμποσες φορές. Μια φορά ήταν μία στο χρώμα την πράσινης ελιάς και το παπούτσι είχε βαθιές ρίγες απο κάτω, πήγα να γλιστρήσω. Ευτυχώς πιο δίπλα είχε μια λακούβα με νερό και το ξέπλυνα.

• Like 1
Δημοσ.

από τα χειρότερα που έχω αντιμετωπίσει εκτός από το πατημα είναι ο δρόμος να θυμίζει δημόσιο ουρητήριο. προχωρούσα το πρωι στο πεζοδρόμιο και σε ένα σημείο ήταν γεμάτο σε όλο το πλάτος του περιττώματα , άλλα ξερά -άλλα χλωρά και κανένα μέτρο παραπέρα γεμάτο ούρα. έφτυνα από αηδία μεχρι να πάω εκεί που ήθελα.

και το χείριστο τώρα. τα έχω πατήσει και δεν το έχω καταλάβει και έχω πάει να δώσω μάθημα στη σχολή. κανένας από τους 5.000 κόσμο δεν το παρατήρησε επίσης μέχρι που μπήκα στην άίθουσα και κάθισα να γράψω. η μυρωδιά ήταν παραπάνω από εμετική. και το καλλίτερο ήταν πως είχε πασαλειφθεί και το μπατσάκι του παντελονιού.

Δημοσ.

Είναι οι γνωστοί "φιλόζωοι" ρε αυτοί. Παίρνουμε κατοικίδια άλλα όχι τις ευθύνες. Κάποτε γινόταν αυτό σε μια πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη μέχρι που βγήκε κάποιο άλλο ζώο που βαρέθηκε να καθαρίζει τα σκατά κ μοίρασε φόλες με γυαλί. Όλα αυτά επειδή έχουμε κ μαλακισμένη νοοτροπία άλλα εφαρμόζονται κ επιλεκτικά οι νόμοι.

από τα χειρότερα που έχω αντιμετωπίσει εκτός από το πατημα είναι ο δρόμος να θυμίζει δημόσιο ουρητήριο. προχωρούσα το πρωι στο πεζοδρόμιο και σε ένα σημείο ήταν γεμάτο σε όλο το πλάτος του περιττώματα , άλλα ξερά -άλλα χλωρά και κανένα μέτρο παραπέρα γεμάτο ούρα. έφτυνα από αηδία μεχρι να πάω εκεί που ήθελα.

και το χείριστο τώρα. τα έχω πατήσει και δεν το έχω καταλάβει και έχω πάει να δώσω μάθημα στη σχολή. κανένας από τους 5.000 κόσμο δεν το παρατήρησε επίσης μέχρι που μπήκα στην άίθουσα και κάθισα να γράψω. η μυρωδιά ήταν παραπάνω από εμετική. και το καλλίτερο ήταν πως είχε πασαλειφθεί και το μπατσάκι του παντελονιού.

Μου ρχεται να ξεράσω, θα πάει τσάμπα το πρωινό...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρομαι που εν τελη "δεν ειμαι παραλογος"  γιατι ειχα μια συζητηση με ενα γνωστο και "μου την ειπε" που δεν προσεχα κιολας... 

Αμα κάποιος αφήσει τον σκύλο του να τα κανει στο δρόμο και δεν τα μαζέψει θεωρητικά τιμωρειτε απο το νομο με 100 ευρώ πρόστιμο. Το θέμα είναι οτι το βρίσκω λιγο απιθανο να έχει εφαρμοστει ποτε στην Ελλαδα ο συγκεκριμενος νόμος.

Eλλαδα.. μονο αυτο! Αρκει! :P

Προσπάθησε να βρεις ποιοι έχουν σκυλο στην γειτονιά σου και επιτα προσπαθισε να δεις ποιος το κάνει ξέρω θα μου πεις τι να γινω ντετέκτιβ κ οχι δεν γίνεται πρως θεου απλα τσεκαρε τις ποιο πιθανες ωρες δηλαδή κατα της 9-10 το βραδυ το μεσημέρι γυρο στης 4 το πρωι κατα της 9 εκει περιπου τα πανε βολτα προσπαθισε να τους δεις και αν κανεις τσακοτο κανεναν πας ευγενικά ευγενικά κ του χτυπας το κουδούνι και τον πρωιδοπιεις(η οπως γραφετε ξερω το σκοτωσα συγνώμη χδ) πως αν δεν συμμόρφωθει θα καλεσω την αστυνομία η τον αρμοδιο δν ξερω ακριβος μια φορά θα γίνεις κακος πηστεψε με αν ειναι τοσο αμιαλος/η δεν φτες εσυ σε κάτι αν το ξανακάνει που δεν το νομίζω πραξε αναλογα ;-)

Δεν παιζονται σου λεω οι τυποι... εδω αρπαζονται γιατι τον κοιταξες οπως περναγες με το αμαξι.. :P Ασε που κομματακι δυσκολο με το κ@λοκρυο που εχει να εισαι στο μπαλκονι...

Σταρχιδισμος λεγεται και αντιμετωπιζεται με 3 τροπους:

1)Διαλογο

2)Ξυλο

3)Πας στο φαρμακειο και αγοραζεις σταρχιδινη αντι για ασπιρινη.

Αν ειχες σκυλο θα ειχες πατησει σκατα αρκετες φορες στην βολτα γιατι στους 100 τα μαζευουν οι 5.Ισως λεω και πολλους.

1) Θα το ξανακανει επιτηδες ως γνησιος Ελληναρας!
2) Ισως το καλυτερο ..

3) Μωρε συμφωνω αλλα οταν δεν ενοχλεις και σεβεσαι 5 πραγματα σε μια γειτονια.. ας το κανουν και οι υπολοιποι.

Εχω υποψιν μου αυτο που λες, το βλεπω απο ενα φιλο που παμε το δικο του καμια φορα βολτα.. αυτος τα μαζευει.. οι αλλοι 11 στους 10 τα παρατανε..  

Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μόνο που είναι καθημερινό!
Περνάνε διάφοροι με σκυλιά και τα κάνουν στο σκαλί ή στην εξώπορτα. Φαντάσου προχθές ειχα παραγγείλει φαγητό τα πάτησε ο delivery.

Επειδή είναι πολλοί και δε μπορώ να τα βάλω με όλους πλέον προσπαθω να το βλέπω κάτι σαν.. γούρι! Παρόλα αυτά αν μάθαινα που μένει καποιος από αυτούς θα του κατουραγα στην πόρτα και δε κάνω καθόλου πλάκα.

Εκει ειναι που θες να πας να χ@σεις στο καταμεσης στο σαλονι τους!

Δηλαδή μας  λές ότι... πάτησες σκατά!

Την έχω πατήσει και εγω κάμποσες φορές. Μια φορά ήταν μία στο χρώμα την πράσινης ελιάς και το παπούτσι είχε βαθιές ρίγες απο κάτω, πήγα να γλιστρήσω. Ευτυχώς πιο δίπλα είχε μια λακούβα με νερό και το ξέπλυνα.

Αυτο με τη γλιστρα.. ξαναπες το! 

Νοοτροπια ελληνα.

Δεν.

Αυτο.. Δεν εχει αλλη εξηγηση 

Αυτο που ειπα και πιο πανω, πας να χ@σεις καταμεσης στο σαλονι του! Οσο για το πατζακι.. δε θελω να το σκεφτομαι! :P 

Είναι οι γνωστοί "φιλόζωοι" ρε αυτοί. Παίρνουμε κατοικίδια άλλα όχι τις ευθύνες. Κάποτε γινόταν αυτό σε μια πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη μέχρι που βγήκε κάποιο άλλο ζώο που βαρέθηκε να καθαρίζει τα σκατά κ μοίρασε φόλες με γυαλί. Όλα αυτά επειδή έχουμε κ μαλακισμένη νοοτροπία άλλα εφαρμόζονται κ επιλεκτικά οι νόμοι.

Ε ναι η ευθυνη ειναι μεγαλη για να την αναλαβει ο καθε ανεγκεφαλος! Αν του πεις αστον να τα κανει σπιτι σου μπροστα θα αρχισει τα δικα του.. ε σπιτι μου δεν θελω, εκει που τα κανε δεν με νοιαζει και τετοια... οποτε ξανα, πας  χ@σεις  καταμεσης στο σαλονι του! 

Επεξ/σία από nick#18
Δημοσ.

για το πως αντιμετωπίζεται εχω ιδεα αλλα δε την εχω εφαρμόσει ποτε μιας και πλεον δε πολυπερπαταω...

κουβαλας Polybag σακουλακια (ναι αυτα που θα επρεπε να εχουν μαζι τους οι σκυλοφιλοι) και αν δεις σκυλο και τον αφήσει ο αφεντικός του να χέσει και φύγει τα μαζευεις και τους τα πετας στο κεφάλι...

...αυτα μεχρι να ξυπνησει ο ελληνας νομοθετης και οι αρχές και να αρχίσουν να βαρανε προστιμα οπως στον πολιτισμένο (; ) υπολοιπο κοσμο!

Δημοσ.

Νόμιζα ότι ήταν 70 ευρώ το πρόστιμο. 

Όσα χρόνια έχω σκύλο (4) δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να έχει φάει πρόστιμο. 

Πάντως σε Γέρακα και Ανθούσα που έχω μείνει δεν έχω δει ποτέ κανέναν να τα μαζεύει! Στο Γέρακα μου είχε τύχει ακόμα και να με ρωτήσει ένα παιδάκι "κυρία γιατί τα μαζεύετε;" Κι έμεινα να το κοιτάω με απορία! 

Δεν έχουμε πολιτισμό σε τέτοια θέματα. Κανείς δεν σέβεται τον άλλον. Στο Γέρακα πατούσα συνέχεια και γυρνούσα κι εγώ με νεύρα στο σπίτι. Εδώ Ανθούσα πλέον, προσέχω πού πατάω λίγο πιο εύκολα. 

Στην μόνη περιοχή που έχω δει να μαζεύει τα κακάκια η πλειοψηφία, είναι στο Χαλάνδρι σε ένα πάρκο πάνω από την Αττική οδό. Κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση! 

Από τη μεριά των φιλόζωων γίνεται η κίνηση ευαισθητοποίησης πάνω σε αυτό το θέμα. Όπως και από τα ΜΜΕ (περιοδικά δίνουν ακόμα και δώρο σακουλάκια!). Αυτοί που δεν τα μαζεύουν είναι οι ίδιοι που παρατάνε αργότερα το σκύλο επειδή έχουν καινούριο χόμπι ή δεν ταιριάζει με το σαλόνι τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...