vagelisda Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Γεια χαρά σε όλους . Έγινε το εξής παραδοξο. Μου έκαναν δωρο απο Πλαίσιο ενα πληκτρολόγιο razer blackwidow 2014 ,το οποίο για δικους μου λόγους δε μου κάνει. Θα παω να το αλλάξω λεω. Παω , δεν.εχουν ΚΑΝΕΝΑ άλλο μηχανικό πληκτρολόγιο (τα turbo x δεν τα πιάνω) ,ρωταω μου λενε δε θα ξαναφερουν (!) . Καλώς λεω ,ας κοιτάξω για τροφοδοτικο που σκεφτόμουν να παρω. Εχει μονο καποια corsair και τιποτα άλλο!( Τα Turbo X δεν τα πιάνω) . Μη σας τα πολυλογώ , οτι και να κοίταξα ,ολα turbo X ,λες και ειχα παει διακοπες στην Κινα. Τι γίνεται ; Πανε κι αυτοί αλα eshop ? Ολα καλά αλλα ρευστό μηδέν ; Ποια ειναι η γνώμη σας ; (Για να προλαβω μερικούς , ειπα,δωρο ηταν , αλλιως ουτε για τσάμπα μελομακάρονα δε θελω να μπαίνω)
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εχει μονο καποια corsair και τιποτα άλλο! δηλαδη τα corsair δεν σου κανουν ? 4
*nenya* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Παω , δεν.εχουν ΚΑΝΕΝΑ άλλο μηχανικό πληκτρολόγιο (τα turbo x δεν τα πιάνω) ,ρωταω μου λενε δε θα ξαναφερουν (!) . Π.χ. αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Logitech-G-710Mechanical-Gaming-Keyboard-920-005704.htm Μπας και δεν είχε το συγκεκριμένο κατάστημα που πήγες; Εγώ κοιτάω πρώτα την διαθεσιμότητα και μετά πηγαίνω στο μαγαζί που έχει άμεσα διαθέσιμο το προϊόν. 1
vagelisda Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Π.χ. αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Logitech-G-710Mechanical-Gaming-Keyboard-920-005704.htm Μπας και δεν είχε το συγκεκριμένο κατάστημα που πήγες; Εγώ κοιτάω πρώτα την διαθεσιμότητα και μετά πηγαίνω στο μαγαζί που έχει άμεσα διαθέσιμο το προϊόν. Παιδιά ,αυτο που μου δείχνετε ΔΕΝ υπάρχει πια.Και κανένα άλλο. Αυτο λεω. Οσο για τα corsair δεν τα εχω σε τοσο υψηλή θέση όπως η πλειοψηφία ,για δικους μου πάλι λόγους (κινεζικούς πυκνωτές ,θόρυβος κλπ),και ψάχνω για platinum 600αρι που στο Πλαίσιο ,δεν...
*nenya* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Στο site τους βλέπω πάντως ότι είναι διαθέσιμο σε κάποια καταστήματα.....τί να σου πω.
vagelisda Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Βρε χρυσο μου παιδι ,δεν υπάρχει λεμε ,πατα να το αγοράσεις . Τι; δεν εχει κουμπι ; Μήπως επειδη δεν υπάρχει; Ενα δυο χρησιμοποιημένα υπάρχουν και δε θα ξαναφέρουν καινούργια ,μην αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες.
MikeJ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Αντιθέτως το πλαίσιο πάει πολύ καλά από οικονομικής άποψης σύμφωνα με πρόσφατα άρθρα και ανακοινώσεις που έχω διαβάσει... κερδοφόρο είναι διαρκώς.... απλά ο τρόπος που το επιτυγχάνει είναι πουλώντας χαμηλής ποιότητας υπερκοστολογημένη κινέζικη σαβούρα κολλώντας το όνομά του επάνω, σε άτομα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και χωρίς ενδιαφέρον να ψάξουν αλλού.... 15
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μονο αν το "παραπαίει" μεταφράζεται ως λιγότερες επώνυμες επιλογές. Δεν υπάρχει πλέον η ποικιλία του παρελθόντος. Παντου Turbo-X άντε και κανα Corsair PSU, MSI GPU κτλ..
bnvdarklord Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά ,αυτο που μου δείχνετε ΔΕΝ υπάρχει πια. Ικανούς τους έχω να σου είπαν ότι δεν υπάρχουν άλλα για να πάρεις κάτι εκείνη την στιγμή σε turbox πχ.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Βρε χρυσο μου παιδι ,δεν υπάρχει λεμε ,πατα να το αγοράσεις . Τι; δεν εχει κουμπι ; Μήπως επειδη δεν υπάρχει; Ενα δυο χρησιμοποιημένα υπάρχουν και δε θα ξαναφέρουν καινούργια ,μην αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες. Καταρχήν πρόσεχε πως απευθύνεσαι. Γιατί δεν το πουλάς το blackwidow να βγάλεις και εσύ τα φράγκα και να αφήσεις και το πλαίσιο στην ησυχία του; Είπαμε, από το πλαίσιο ούτε καραμέλες, δεν είναι να μπλέκεις. 1
gatokoritso Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 100 ευρω ειναι αυτα τιποτα δεν βρισκεις κατι να σου κανει για να το αλλαξεις?ε τοτε ή δωσε το αλλου δωρο ή πουλα το. 1
panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Aπό τη στιγμή που δε σου κάνουν τόσο το razer οσο και το corsair είσαι κάτι παραπάνω από ιδιότροπος καταναλωτης πόσο μάλλον όταν δε μπορείς να συμβιβαστείς με το ότι είναι δώρο και δεν έβγαλες από την τσέπη λεφτά. Όσον αφορά το Πλαίσιο πάντως τα πράγματα είναι τραγικά και απορώ πως κρατάει ακόμα. Ελάχιστη ποικιλία και τραγικές τιμές. 7
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πάνο κρατάει γιατί οι μισοί και Έλληνες είναι τεχνολογίκα δεινόσαυροι.. 25
johnbond Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Άμα πας έξω απο ένα πλαίσιο θα δεις οτι δεν παραπαίει σε καμία περίπτωση.. Θα δεις αμέτρητους χαρούμενους καταναλωτές να φεύγουν..Επίσης πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους.. Για το οτι όλα τα προιόντα του είναι μάπα έχεις δίκιο ,αλλά αυτό δε λέει τίποτα.. Και το jumbo έτσι δεν πλούτισε; Με κινέζικα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα