zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Με ανταγωνιστη MLS, μια χαρα ειναι το turbo x Περα απο τη πλακα, μη ξεχνας οτι η χωρα ειναι αρκετα πισω στο θεμα market. Εαν ειναι να γινει κατι καλο, αυτο θα γινει απο νεες εταιρειες.... Εαν.... βασικα γινεται, πχ βλεπεις κατι πιτσιρικαδες να πουλανε ελαιολαδα σε κατι μπουκαλια που ντρεπεσαι να τα ανοιξεις. Με ανταγωνιστή το turbo x μια χαρά είναι το MLS!
Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Φίλος έχει mp3 turbox και η οθονούλα του έχει γυρίσει διαγώνια
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Θα αρχίσει το κράξιμο τώρα για turbo x, ωράρια, συνθήκες κλπ, καιρό είχαμε! 2
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Θα αρχίσει το κράξιμο τώρα για turbo x, ωράρια, συνθήκες κλπ, καιρό είχαμε! Γιατί όμως μιλάμε για τους υπολογιστές turbo-x του Πλαισίου και όχι ας πούμε για τους Innovator του e-shop; 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Γιατί όμως μιλάμε για τους υπολογιστές turbo-x του Πλαισίου και όχι ας πούμε για τους Innovator του e-shop; ε το τρώει το κράξιμό του και το eshop! Τα innovator laptop τα έχει σταματήσει ε?
The_Judas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τουλάχιστον με τους innovator κανένας δεν σε πρήζει να τους πάρεις. Πήγα να πάρω web camera της logitech από το πλαίσιο και η πωλήτρια με κοιτούσε σαν εξωγήινο. «Γιατί μου ζητάς τη συγκεκριμένη; Εγώ έχω turbo-x σπίτι και είναι πιο καλή.» Προσωπικά, όταν χρειάζομαι κάτι άμεσα πηγαίνω στο πλαίσιο γιατί είναι από τα λίγα καταστήματα με απόθεμα και με ικανοποιητική παρουσία καταστημάτων σε πολλές περιοχές. Όταν όμως χρειάζομαι κάτι πιο εξειδικευμένο όχι άμεσα, προτιμώ άλλα καταστήματα με περισσότερη ποικιλία. 1
christos_0b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχω 2 αποριες : Η TurboX εχει R&D ?Σχεδιαζει μονη της και δινει specs σε κινεζοεργοστασια για κατασκευη ? αντιγραφει μοντελα αλλων εταιρειων ? η παιρνει ετοιμες κινεζιες που απλα πληρουν 2-3 προδιαγραφες και κοτσαρει το logo της ? Επισης , γιατι σας χαλαει που η πλειοψηφια των ελληνων ειναι "τεχνολογικοι δεινοσαυροι" ? ισα - ισα που οι περισσοτεροι εδω μεσα βγαζουν μεροκαμματο για αυτον τον λογο ... Edit : Εχω την εντυπωση οτι η turboX ηταν ανεξαρτητη εταιρεια για χρονια και απλα πλεον συνεργαζεται αποκλειστικα με το πλαισιο , η ηταν εξαρχης "του πλαισιου" ?
qsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Οι custom συνθέσεις του πλαισίου (ετοιματζήδικες ή ακόμα και δικές σου) από πάντα πρέπει να λέγονταν turbo x. Το αυτοκολλητάκι το θυμάμαι πολλά χρόνια να μπαίνει πάνω στα pc. Μετά επειδή ήταν αναγνωρίσιμο το brand το έβαλε και σε άλλα προϊόντα. Αυτό που νομίζω ότι γίνεται είναι ότι απλά βρίσκουν έτοιμες κινεζιές που όπως είπες πληρούν κάποια βασικά κριτήρια (ασφάλειας μάλλον, όχι απαραίτητα ποιότητας) και απλά ζητούν να μπει το λογότυπο τους επάνω. rnd δε παιζει να έχουν όπως δεν παιζει να είναι και ελληνικής σχεδίασης, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν έτοιμα πράγματα. Βάζοντας όμως το λογότυπο τους επάνω ζητάνε και πολλά λεφτά για κινεζιές.. Και έτσι κερδίζουν προφανώς, σε αντίθεση με πιο επώνυμα προϊόντα που το περιθώριο κέρδους τους μπορεί να είναι πιο συμπιεσμένο όπως και οι υποχρεώσεις τους στον αντιπρόσωπο/εισαγωγέα ή την ίδια την εταιρεία πιο περιοριστικές. Άλλο δηλαδή να παίρνεις κάτι (τυχαία νούμερα) με το κιλό και να εχεις 300% κέρδος και άλλο να παίρνεις κάτι που σου δίνει 30% , σε υποχρεώνει να παραγγέλνεις και να στοκάρεις έναν συγκεκριμένο αριθμό κομματιών για να εχεις καλύτερη τιμή ή σου κόβει τη πίστωση και θέλει μόνο μετρητά και σε χτυπάει με καλύτερες τιμές ο ανταγωνισμός με ένα πχ ιντερνετομάγαζο που είναι μόνο μια αποθήκη. (Ή οι αγορές από εξωτερικο που γίνονται πιο δημοφιλείς). Οπότε παίρνεις το no name, του βάζεις το άνομα σου οπότε αποκτά κάποια παραπανω αξία και το πουλάς και σε σχετικά ανταγωνιστικές τιμές και σίγουρα αρκετά παραπάνω από όσο αξίζει. Κρατάς και κάποια επώνυμα προϊόντα για τους πιο απαιτητικούς σε τσουχτερές τιμές για να μη φαίνεσαι ότι έγινες jumbo και χέζεσαι στο χρήμα. Η δική μου πείρα πάντως με αυτά είναι όπως με κάθε κινεζιά, δηλαδή τελειώς λαχείο. Μπορεί να βγει καλό μπορεί πολύ συχνά όχι. Δεν υπάρχουν τα στάνταρ ενός επωνύμου κατασκευαστή. Αλλά το κίνητρο του κινεζικού για τον έμπορο είναι το τεράστιο περιθώριο κέρδους στο οτιδήποτε. Μπορεί να πας να πάρεις μια φόρμα πχ 8€ και να θεωρείς ότι πήρες κάτι σε φοβερή τιμή και να μην κάνει ούτε 1 χονδρική , ενώ η επώνυμη που κανει 30 να κόστισε στον έμπορο 10. Η επένδυση στο κινεζικό είναι φοβερά πιο αποδοτική και επειδή απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο μπορεί τελικά να του ανεβάσει και το τζίρο. Για αυτό άλλωστε βλέπουμε κινεζιές παντού τριγύρω μας όλο και περισσότερο τώρα που παιζει κρίση. Αλλά το να δίνεις στο ανώνυμο κινέζικο μια επιπλέον υπεραξία γιατί έτσι μπορείς είναι φοβερή μαγκιά εδώ που τα λέμε και πιάνει μια χαρά όταν χρησιμοποείς απλά το όνομα που έχεις φτιάξει με αδιαμφισβήτητο κόπο τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε μεγάλη ανταγωνιστική αλυσίδα για υπολογιστές με φυσική παρουσία δεν υπάρχει. Το multirama τελείωσε και το public είναι απλα το μαγαζί για τον τρεντοκουλτουριάρη χιπστερά που δε θέλει να το ψάχνει και ιδιαίτερα το πράγμα. Hw για desktop ακόμα και εναν απλό ssd δε βρήκα ποτέ εκεί μέσα άμεσα διαθέσιμο. Οπότε παίζει και χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό για εκεί που απευθύνεται. 4
christos_0b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω απλα ρωταω πληροφοριακα , αλλα και γιατι τα συγκρινουν με τα MLS ... Το αν πουλανε , ποσο πουλανε και γιατι ειναι αλλο θεμα Απο ποιοτητα ολοι μας εχουμε πιασει μερικα στα χερια μας και ξερουμε πως ειναι , ειναι σαν να παιζεις τζοκερ , αν σου κατσει , για τον λογο αποδοσης/ποιοτητας/τιμης δεν το συζηταμε οτι ειναι υπερεκτιμημενα .
qsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Και τα mls κινεζικα rebranded είναι με τη μόνη διαφορά το λογισμικό της mls 1
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Και τα mls κινεζικα rebranded είναι με τη μόνη διαφορά το λογισμικό της mls Έλα μου ντε που αυτό πολύ σημαντικό. Και δεν έχει τα engrish settings της αμιγούς κινεζιάς. Και λιγότερα bugs.
DownUNDERground Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχω 2 αποριες : Η TurboX εχει R&D ? ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ;;;;;;; Φίλε η ατάκα βάζει από τώρα υποψηφιότητα για το ανέκδοτο του 2015! 4
qsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Έλα μου ντε που αυτό πολύ σημαντικό. Και δεν έχει τα engrish settings της αμιγούς κινεζιάς. Και λιγότερα bugs.Σε γενικές γραμμές όμως το android είναι android και δουλεύει παντού το ίδιο και σε όλες τις γλώσσες. Για κάτι τέτοιες καταστάσεις πιστεύω ότι έχει φτιάξει πολλές εταιρείες το συγκεκριμένο λειτουργικό
Alithinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κάποτε μου άρεσε το Πλαίσιο. Είχε ποικιλία εταιριών και μοντέλων για να διαλέξεις, και αν τους πήγαινες ένα ελατωματικό κομμάτι hardware το έλεγχαν μέσα σε 1 ώρα για να στο αλλάξουν. Από κάποια στιγμή όμως άρχισε να περιορίζει κατά πολύ τις μάρκες προιόντων που φέρνει. Και τη τελευταία φορά που είχα πάει κομμάτι με πρόβλημα (gpu) έκαναν πάνω από μήνα να την ελέγξουν για αλλαγή. φταινε βεβαια και οι διαφημισεις που λενε "τωρα κινητα με 3G και με καλυτερο δικτυο" κτλ... Μεγάλη η δύναμη του marketing. Ξέρεις για το Calcium CA ? Κάποτε μια εταιρία για οδοντόκρεμες έβγαλε μια διαφήμιση, παρουσιάζοντας το προιόν της ως καινοτόμο, γιατί είχε μέσα 'Calcium CA'. Υπ' όψιν ότι υπήρχαν ήδη πολλές που να έχουν calcium. Ε άκουσε ο κόσμος ότι είναι καινοτόμο το προιόν, είδε και τη στάμπα 'Calcium CA' που δεν είχε ξαναδεί, και πήγαν και την αγόρασαν. Κάποια στιγμή γύρισε κάποιος και ρώτησε έναν Χημικό τι είναι το Calcium CA και ποια η διαφορά του με το απλό ασβέστιο. Και του 'πε ο Χημικός: CA είναι τα αρχικά του ασβέστιου ca - lcium στο περιοδικό πίνακα. Με λίγα λόγια η εταιρία πουλούσε τις οδοντόκρεμες της ως καινοτόμες επειδή είχαν.. Ασβέστιο Αβεστίου. απορω δηλαδη γιατι περνουν οι περισσοτεροι smartphone αφου μονο τηλεφωνα και μυνηματα κανουν αντε και λιγο facebook Για το θεαθήναι. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να είναι 'cool' και στο μυαλό τους αντιλαμβάνονται ότι κάποιος γίνεται 'cool' αποκτώντας αντικείμενα από συγκεκριμένες μάρκες. Δεν έχεις δει για παράδειγμα, ανθρώπους με BMW οι οποίοι δε τις χρησιμοποιούν, γιατί δεν έχουν λεφτά για βενζίνες, και παίρνουν το λεωφορείο για να παν στη δουλειά τους, αλλά παρ' όλα αυτά τις κρατάν για να λεν ότι έχουν BMW ? Εντάξει απ' ένα σημείο και έπειτα γίνεται αρρώστια. Ψυχαναγκαστικές εμμονές λέγεται. Ψυχαναγκαστική εμμονή είναι όταν ένας άνθρωπος νιώθει ότι πρέπει σώνει και καλά να κάνει κάτι, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι αναγκαίο να το κάνει, και άμα δε το κάνει νιώθει άγχος, ανασφάλεια, άσχημα με τον εαυτό του. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Με λίγα λόγια η εταιρία πουλούσε τις οδοντόκρεμες της ως καινοτόμες επειδή είχαν.. Ασβέστιο Αβεστίου. Κυπριακό? 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα