kate89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Φυσικά και παραπαίει...Καταρχήν εγώ έπαιρνα από εκεί μικροπράγματα,κανά pc game, χαρτί, θήκες για iphone πουήταν λίγο καλύτερες σε τιμή από άλλα μαγαζιά.Επίσης,είχα κερδίσει ένα τάμπλετ-καρβουνιστήρι από τα ΙΚΕΑ,turbo-x που ήταν απλά άθλιο και έκανε και 120ε αν το αγόραζααπό εκεί...Το οποίο και πούλησα στη μισή τιμή για να μην κάθεται.Όμως, ο λόγος που δεν ξαναπατάω είναι που περιμένοντας για την παραγγελία που έχεις κάνειέρχονται οι πωλητές-πρήχτες σαν μελίσσι από πάνω σου αν θες το ένα αν θες το άλλο, σε σημείο που πια απλά ντρέπεσαι να πεις πως δεν χρειάζεσαι κάτι.Η πολιτική να αναγκάζουν τους υπαλλήλους να φέρονται έτσι για ψίχουλα είναι απάνθρωπη ΚΑΙ διώχνουν πελάτες.Αν με άφηναν στην ησυχία μου μπορεί να έπαιρνα κάτι ας πούμε.
ParhsG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αφου ο κόσμος ειναι ικανοποιημένος τι σας πειράζει ; https://www.facebook.com/plaisio.gr?sk=reviews Κανει καλά τη δουλειά του το Πλαίσιο αλλά είναι για mainstream κυρίως.Αμφιβάλλω αν κανεις απο εδώ καταφερνε να έκανε καταστημα με τοσα μύρια τζίρους και κέρδη... Δε σημαίνει οτι επειδή σε εμάς δε μας αρέσουν τα turbo-x δεν αρέσουν στις μάζες ή ότι δεν είναι VFM.
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γιατί όμως μιλάμε για τους υπολογιστές turbo-x του Πλαισίου και όχι ας πούμε για τους Innovator του e-shop; ε το τρώει το κράξιμό του και το eshop! Τα innovator laptop τα έχει σταματήσει ε? Ναι, αλλά το eshop τρώει κράξιμο για τα χρέη του, όχι για τους υπολογιστές του. Εγώ προσωπικά έχω δει υπολογιστές innovator από κοντά (σταθερούς, όχι φορητούς), που ουσιαστικά είναι custom made, δικές τους επιλογές, και απλώς κοτσάρουν ένα αυτοκόλλητο που λέει innovator. Μου έχουν φανεί καλοί για τα λεφτά τους. 1
Miracle Worker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τελευταία φορά που πήγα Πλαίσιο κοίταζα να ρωτήσω κάποιον πωλητή και δεν έρχονταν κανένας. Ίσως να έπεσα στην περίπτωση, γιατί ήταν κάτι περίεργοι πελάτες που είχαν πάρει τον πωλητή αγκαζέ, αλλά και πάλι ήμουνα κάνα τέταρτο στον όροφο με τα ηλεκτρονικά και δεν εμφανίστηκε άλλος πωλητής, μόνο κάποιοι που ήρθαν και έφυγαν χωρίς να μου δώσουν σημασία και το ταμείο.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Στην διαφημιση τους αντι για think...think...think...θα επρεπε να λενε μπεεε...εε...μπεεε...εε.μπεεε...εε...ε...
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Όμως, ο λόγος που δεν ξαναπατάω είναι που περιμένοντας για την παραγγελία που έχεις κάνει έρχονται οι πωλητές-πρήχτες σαν μελίσσι από πάνω σου αν θες το ένα αν θες το άλλο, σε σημείο που πια απλά ντρέπεσαι να πεις πως δεν χρειάζεσαι κάτι. Η πολιτική να αναγκάζουν τους υπαλλήλους να φέρονται έτσι για ψίχουλα είναι απάνθρωπη ΚΑΙ διώχνουν πελάτες. Αν με άφηναν στην ησυχία μου μπορεί να έπαιρνα κάτι ας πούμε. Νομίζω οτι είσαι υπερβολικός, παίζει να γινόταν αυτό στο κατάστημα που πήγαινες. Εγώ που πηγαίνω εδώ και πολλά χρόνια σε αυτό της Στουρνάρη ποτέ μου δεν είδα πρίξιμο, μάλιστα κάποιες φορές ήθελα να ρωτήσω υπάλληλο και ήταν απασχολημένος/η με άλλον πελάτη, σε γενικές γραμμές μόνο μια φορά έρχονται σε εμένα, με ρωτάνε αν θέλω βοήθεια σε κάτι, τους το λέω μου λένε που βρίσκεται το προϊόν και τελειώνει η υπόθεση. Αν μπορούσα να πω ένα παράπονο είναι μονάχα οτι όταν ζήτησα μελάνια για τον εκτυπωτή μου αυτοί μου πρότειναν τα δικά τους και μου τα πλασάρανε οτι έχουν ίδια ποιότητα και εκτυπώνεις περισσότερες σελίδες με φθηνότερη τιμή, τους πίστεψα και αγόρασα αυτά αντι για τα γνήσια. Τα μελάνια άντεξαν για 10 μήνες περίπου με 15-20 σελίδες εκτύπωση, μετά πετούσε σφάλμα ο εκτυπωτής. Ευτυχώς που είχα κρατήσει την απόδειξη και τα άλλαξα δωρεάν, τα δεύτερα πάλι άντεξαν λιγότερο, περίπου 2 μήνες και πάπαλα, μετά τα πήρα στο κράνιο και κατάλαβα οτι απλά η πραγματική αξία των μελανιών αυτών είναι πολύ χαμηλότερη από αυτά που είχα πληρώσει για αυτό υπήρχαν προβλήματα και μου τα άλλαξαν και δωρεάν. Τελικά τα άλλαξα δωρεάν πάλι και αν χαλάσουν ξανά άντε γεια, τέρμα με τις μούφες και τα διάφορα αναγεμιζόμενα μελάνια για inkjet, μόνο γνήσια για να έχω την ησυχία μου και να μην τρέχω κάθε τρεις και λίγο. Γενικά από εδώ και πέρα αν δω να μου πλασάρουν να πάρω δικά τους πράγματα δεν θα τα παίρνω. Ευτυχώς έχω έναν turbo x από το 2009 και το μόνο που έπαθε ήταν οτι χάλασε το τροφοδοτικό του πριν 2.5 χρόνια, ήταν εντός εγγύησης και το αντικατέστησαν. 1
AntiCambeR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι μονο το θεμα της εγγυησης.1 χαρα θα στο καλυψει το Πλαισιο στοιχιζοντας τους μερικα €. Ειναι και το θεμα της ποιοτητας.Laptop Turbo-X που εχω δει απο κοντα ειχε αθλια glossy οθονη.Υπαρχει καποιο ποιοτικο εξαρτημα πανω σε τετοιο laptop?Οτι περισσευει απο τους Κινεζους αυτα βαζουν. Οσο για το ονομα Turbo-X ειναι τερμα αθλιο.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Οκ σε πιστεύω μιας και οι περισσότεροι αυτό λένε, αλλά το δικό μου μηχάνημα μια χαρά αντέχει και με καλύπτει στις ανάγκες μου προς το παρόν.
wizzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 [...] Άλλωστε μεγάλη ανταγωνιστική αλυσίδα για υπολογιστές με φυσική παρουσία δεν υπάρχει. Το multirama τελείωσε [...] Επειδή έχω χάσει επεισόδια, πόθεν προκύπτει το bold;
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Επειδή έχω χάσει επεισόδια, πόθεν προκύπτει το bold; Στις περισσότερες πόλεις που υπήρχαν public και multirama μείνανε μόνο τα public (ή τα multirama γίνανε public). Είναι πολύ λιγότερα τα καταστήματα πλέον
duende Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω οτι είσαι υπερβολικός, παίζει να γινόταν αυτό στο κατάστημα που πήγαινες. Εγώ που πηγαίνω εδώ και πολλά χρόνια σε αυτό της Στουρνάρη ποτέ μου δεν είδα πρίξιμο, μάλιστα κάποιες φορές ήθελα να ρωτήσω υπάλληλο και ήταν απασχολημένος/η με άλλον πελάτη, σε γενικές γραμμές μόνο μια φορά έρχονται σε εμένα, με ρωτάνε αν θέλω βοήθεια σε κάτι, τους το λέω μου λένε που βρίσκεται το προϊόν και τελειώνει η υπόθεση εγω απο την αλλη εχω την ακριβως αντιθετη εμπειρια oσα χρονια πηγαινω στο Πλαισιο του Πειραια και της Καλλιθεας. Με το που μπαινεις εχεις το ρομποτ σεκιουριτα -να σας κατευθυνουμε? τα διαφορα drones πωλητες που σε πρηζουν ανα 2 λεπτα οπου σταθεις και ας τους εχεις πει οτι δε θες βοηθεια τα ρομποτακια ταμιες με το ποιηματακι σε fast fw: -μεινατεευχαριστημενοςαποτιναγορασαςσημεραητανκατιπουδεβρηκατενασαςβαλουμεκαταλογοτουπλαισιουευχαριστουμεκαλοαπογευμαμεσημεριwhatever κοινως, ΓΤΠΚ οπως φυσικα και οι κινεζουρες που πουλανε 4
evts Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Γιατί όταν σας πρήζει δεν του λες την αλήθεια ότι με εκνευρίζεις αντί να με βοηθάς οπότε πάρε δρόμο. 1
wizzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Στις περισσότερες πόλεις που υπήρχαν public και multirama μείνανε μόνο τα public (ή τα multirama γίνανε public). Είναι πολύ λιγότερα τα καταστήματα πλέον Κατάλαβα. Πάντως, με την ευκαιρία μπήκα στο site τους και φαίνεται ότι δεν έχουν κανένα φυσικό κατάστημα πλέον, αλλά μόνο σημεία παραλαβής. 1
haris_216 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Στιχομυθία στο Πλαίσιο (Καλλιθέας). Μπαίνω και πάω κατεθεύθείαν στα μελάνια (πέρασα διάφορους να με ρωτάνε βέβαια αν και νομίζω ότι ήταν εμφανές ότι ήξερα που θα βρω αυτό που θέλω). Anyway. Μπροστά στα μελάνια: "Ψάχνετε κάτι;" "Ναι το HPχχχ" "Γιατί θέλετε αυτό και δεν παίρνετε το artwork;" "Προτιμώ αυτό" "Μα έχετε δοκιμάσει το άλλο;" "Ναι και δεν θέλω ξαναγεμισμένα ή μη original" "Οκ αλλά είναι πολύ πιο φθηνό" (ισχύει αυτό) "Το ξέρω αλλά θέλω το HP" "Μα πραγματικά δεν έχει καμιά διαφορά κι έτσι κερδίζετε" "Σ' ευχαριστώ αλλά προτιμώ το HP". "Γιατί δεν αλλάζετε εκτυπωτή; Ο δικός σας είναι παλιός και τα μελάνια του ακριβά" "Το έχω υπόψη μου αλλά δεν κάνω πολλές εκτυπώσεις και τον κρατάω για συναισθηματικούς λόγους" "Ναι αλλά έτσι σας στοιχίζει" Και... Και... Και... Ίσως να κάνω λάθος και να είμαι υπερβολικός αλλά νομίζω ότι σε όσα είπα παραπάνω φάνηκε ότι και έχω δοκιμάσει artwork και ξέρω ότι μου στοιχίζει παραπάνω το original και ότι η επιλογή μου για HP είναι συνειδητή. Τι δεν κατάλαβε η κοπελιά και συνεχίζει (ευγενικά είναι η αλήθεια) να μου τα ζαλίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα