Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως είσαι fan των Star Wars? :P

κυρίως ναι αλλά  και ανιμε εχω μερικά πραγματάκια (και πολλά star wars τα εχω σε κούτα γιατι δεν έχω που να τα βάλλω - χρειάζομαι νέες βιτρίνες)  

Δημοσ.

Toν iMac late 2013 που πραγματικά μου έλυσε τα χέρια και δυο υπέροχα ασύρματα ηχεία Jbl τα οποία πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι ειναι κι απο που έρχεται ο ήχος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Omg...βλέπω κάτι από το 2008,2003,το χω 8 χρόνια κτλ  και αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί η μάνα μου μου έλεγε "ότι πιάνεις στα χέρια σου το καταστρέφεις".

Τίποτα δεν κρατάει πάνω από χρόνο.Εκτός από κάνα laptop που αντέχει 1,5-2.

Όπως,και να χει η καλύτερη αγορά μου η alfa 036h μου .

Δημοσ.

Ωραίο θέμα.

Εγω θα πώ το Iriver T7 (MP3 Player). Το πιο ανθεκτικό που εχω δει ποτέ, 6 χρόνια τωρά μετρά με άψογη ποιότητα ηχου, λειτουργίας. 

iriver_t7_design.jpg

Επίσης το Acer Aspire 1603 αγορασμένο γύρω στο 2004. Ακόμα ζει και βασιλεύει (ως μαέστρος του Office κυρίως πλέον)

14857_gallery_0.jpg

Δημοσ.

Ποδηλατο Field με δισκοφρενο μπροστα, 21 ταχυτητες, το οποιο το ειχα παρει το 2000/01 γυρω στις 200.000 δραχμες.Λειτουργει ακομα και σημερα με ελαχιστα σερβις και ηταν παντα σε ανωμαλο εδαφος.

Κινητα: Motorolla 3G το οποιο εμοιαζε περιπου με αυτο αλλα σε πιο μεγαλο και χωρις τα side buttons.

4gkx9g.jpg

Ατελειωτες ωρες βιντεο κλησεων με τον τοτε ερωτα :wub: :wub:  (ημασταν 12-13).Αααχ, ωραιες εποχες!

Sony Ericsson W700i: Λειτουργει ακομα και τωρα, μονο η κεραια για το σημα δεν ειναι τοσο δυνατη.Κινηταρα!

Και τελος το πρωτο PC που εστησα τον Μαϊο του '14 (signature)

• Super Moderators
Δημοσ.

Θυμάμαι ένα Ericsson T39s, εξαιρετικά ανθεκτικό τόσο στη χρήση (έπεφτε κάτω με το εμπρός μέρος - με το πίσω μέρος) όσο και στη μπαταρία-απόδοση. Εποχές 2001-2005, το λάτρευα αυτό το τηλέφωνο και δεν το αποχωριζόμουν - μέχρι που ήρθε (για λίγο) το Sony Ericsson W800 και, στη συνέχεια, το iPhone. 

Χρησιμοποιώ ακόμη το Macbook 13" Unibody Alu (Late 2008), αφού του έχω αλλάξει δύο μπαταρίες και έναν σκληρό (φοράει πλέον SSD) και του έχω προσθέσει μνήμη. Έχει επιζήσει μπάνιο με σανγρία (ένα ολόκληρο ποτήρι έπεσε στο πληκτρολόγιο) και πτώση από 1,5 μέτρο και προχωρά ακάθεκτο. Εκτός από την δουλειά και το σπίτι (είναι ο υπολογιστής σπιτιού), με έχει συντοφεύσει σε εκθέσεις IFA στο Βερολίνο, σε εκθέσεις MWC στη Βαρκελώνη, σε διακοπές στην αγαπημένη μου Μάνη αδιαμαρτύρητα. 

Από τον Δεκέμβριο 2003 μέχρι τον Δεκέμβριο 2013, χαιρόμουν να οδηγώ ένα Peugeot 206cc 1.600 κεκ - και θα το χαιρόμουν ακόμη εάν δεν είχε υποστεί ολική καταστροφή σε τρακάρισμα. 10 χρόνια αυτοκίνητο, 180.000 χλμ, δεν είχε το παραμικρό μηχανικό πρόβλημα - και η κουκούλα δούλευε άψογα. 

Τέλος, ένα μπουφάν-καπαρντίνα Benetton, το είχα αγοράσει το 2001 όταν δούλευα στην Κέρκυρα και το έχω ακόμη (το τρομερό είναι ότι μου κάνει!), με επένδυση που μπαινοβγαίνει για τον χειμώνα. Σκυλί από τα λίγα.

• Like 2
Δημοσ.

Omg...βλέπω κάτι από το 2008,2003,το χω 8 χρόνια κτλ  και αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί η μάνα μου μου έλεγε "ότι πιάνεις στα χέρια σου το καταστρέφεις".

Τίποτα δεν κρατάει πάνω από χρόνο.Εκτός από κάνα laptop που αντέχει 1,5-2.

Όπως,και να χει η καλύτερη αγορά μου η alfa 036h μου .

Παρε κατι που να ειναι σχετικα ακριβο για την κατηγορια του και θα σου πω εγω αμα δεν το κρατησεις 10 χρονια. 

Δημοσ.

technics sl-1210 gold LE http://www.mixfoundation.co.nz/turntables/technics-sl-1200-gold.html ;ίδιο σε εμφάνιση με το 1210

techincs sl-ps770d με τις περιποιήσεις για αναβάθμιση που έχει δεκτεί.

μητρική asus A8V-DELUXE - P5E64WS PROFESSIONAL

creative elite pro , still going like a pro.  + audigy 1 + audigy 2 zs platinum

logitech z-5500 pc ηχεία. παρά τα ψιλοελαττωματάκια τους από το εργοστάσιο.

sony mz-r37

panasonic rx-ed77

lg lf2500 37 ιντσών ξεκλειδωμένη να παίζει ταινίες από usb

thermaltake toughpower 1500 watt.

• Like 1
Δημοσ.

θα ελεγα ενα gb ασπρο και ενα  psone αλλα μετα μου ρθε στο μυαλο οτι πηρα αυτοκινητο απο καποιον που εφευγε για εξω σε παρα πολυ καλη τιμη και ηταν η καλυτερη μου αγορα μεχρι που λογω εργασιας και συνδιασμου τυχης και ατυχιας το εβγαλα total loss (φυσικα αμα βγηκα σωος απο τετοιο ατυχημα λεω οτι ειμαι πολυ τυχερος)

Δημοσ.

Επίσης το Acer Aspire 1603 αγορασμένο γύρω στο 2004. Ακόμα ζει και βασιλεύει (ως μαέστρος του Office κυρίως πλέον)

14857_gallery_0.jpg

δισκέτα είναι αυτή που βλέπω? τζίζας...

Δημοσ.

Αν και πολλοι εχουν γραψει αγορες του 2013 και 2014  μου κανει καπως εντυπωση μιας και ειδικα σε ηλεκτρονικα ηδη το να δουλευει για 1-2 χρονια απροβληματιστα δεν μου λεει και κατι , το θεμα ειναι τι θα βγαλει απο κει και περα (εκτος εγγυησης)

Κινητο W800 Sony Ericsson

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w800-1089.php

Πρεπει να το ειχα 6 γεματα χρονια (καπου 2005 με 2011?) , μετα το εδωσα στους δικους μου και το δουλεψαν για κανα χρονο ακομα (μετα εβγαλε αρκετα προβληματα.. απτα ηχεια μικροφωνο μεχρι το οτι ηθελε ρεσταρτ συχνα να ξεκολλαει).

HP Pavilion 9700 Series δεν θυμαμαι ακριβως πιο μοντελο

Το εχω 6μιση χρονια (απο το καλοκαιρι του 2008) χωρις αναβαθμιση , ειχε βγαλει καμμενη μητρικη οσο ηταν στην εγγυηση (το γνωστο θεμα με τις καρτες της nvidia εκεινη την εποχη), ο ενας απτους 2 σκληρους που εχει χαλασε και εμεινα με τον 2ο (ειχε 2 ξεχωριστους) , εχει blueray (!) γενικα για λαπτοπ με εβγαλε ασπροπροσωπο , ειδικα οταν ηταν ως μηχανημα καλο για gaming εγραφε ατελειωτες ωρες λειτουργιες (συχνα 24/7)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...