Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, έβγαλα μια κάρτα prepaid απο την τράπεζα πειραιώς, άνοιξα ένα λογαριασμό paypal αλλά μου ζητάει έναν 4ψήφιο κωδικό για ενεργοποίηση της κάρτας 

Status: Unverified Get verified

Raise your account limits and get Verified
  • We made a €1.50 EUR or equivalent charge to your card on Jan 8, 2015.
  • Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

Card to confirm

αυτό που το βρίσκω ακριβός ?

Δημοσ.

Για τις αγορές μέσω Paypal, απαιτείται η δημιουργία ενός λογαριασμού, με τα πραγματικά μας στοιχεία, που είναι πολύ απλή διαδικασία, αρκεί να έχει κανείς πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σε κάποια τράπεζα. Ανοίγοντας το λογαριασμό PayPal, θα ζητηθεί να χρεωθείτε με ποσό 1,50 €, για επιβεβαίωση της κάρτας σας, που θα επιστραφεί εντός 24 ωρών από την επιβεβαίωση.

After you click Continue, we’ll charge this card €1.50 EUR or equivalent to make sure it’s yours. We’ll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.

Για τη χρέωση της κάρτας, με το 1,50€, το PayPal στέλνει στην τράπεζα την περιγραφή της χρέωσης, με τη μορφή PAYPAL XXX CODE, όπου ΧΧΧΧ είναι ο τετραψήφιος κωδικός που χρειαζόμαστε για την πίστωση του 1,50€. Βρίσκουμε τον κωδικό άμεσα, μέσω ebanking και, αν δεν διαθέτουμε, με επικοινωνία με την τράπεζα. Αναγράφουμε τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο του λογαριασμού μας στο PayPal, αφού ενεργοποιήσουμε την επιλογή Confirm your Card.

Γιά περισσότερα: http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409

Δημοσ.

δηλαδή χρειάζομαι ένα ebanking 

http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Trapezikes-Ypiresies/e-Banking/Ilektronika-Kanalia-Eksypiretisis/Eggrafi-winbank-web-banking

αυτό εδώ. για το άνοιγμα της κάρτας έδωσα 5 ευρώ για τις υπηρεσίες και 5 ευρώ για κατάθεση στη κάρτα (έτσι μου είπαν) και στην απόδειξη πληρωμής λέει υπόλοιπο 5 ευρώ. τώρα χρειάζεται να πάω πάλι στη τράπεζα και να δώσω άλλα 5 ευρώ για να μου δώσουν κωδικούς ή αναφέρονται κάπου ?

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν χρειάζεται να πληρώσεις κατι άλλο. Είτε απο το ebanking θα τον βρείς (δεν έχω προσωπική εμπειρία), είτε τηλεφωνωντας στο 18 28 38 (για τραπεζα Πειραιώς)  οπου θα ρωτήσεις για τον τετραψήφιο αριθμό του paypal, θα εξακριβώσεις τα στοιχεία σου και θα σου τον δώσουν. 

Ελπίζω να βοήθησα, καλές αγορές!

Δημοσ.

κάθε φορά που γίνεται μια χρέωση, αυτός που κάνει την χρέωση μπορεί να αφήσει και ένα σύντομο μύνημα (πχ, "αγορά από το κατάστημα ΤΑΔΕ"). Το paypal αφήνει ένα 4ψήφιο νούμερο σε αυτό το μήνυμα. Αυτό μπορείς να το μάθεις είτε πηγαίνοντας στο κατάστημα της τράπεζας, είτε καλώντας την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της τράπεζας, είτε από το e-banking αν έχεις. Αν δεν έχεις e-banking μπορείς να καλέσεις το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας και θα σε κατατοπίσουν. Να έχεις υπόψιν ότι η χρέωση δεν εμφανίζεται αμέσως, καλύτερα να περιμένεις 3-4 μέρες.

Δημοσ.

Καλυτερα να εβγαζες debit(χρεωστικη)καρτα παρα prepaid(προπληρωμενη) που σε καθε "φορτιση" κραταει χρηματα.Απλα χρειαζεται λιγες ημερες για να βγει.

Και υπαρχει περιπτωση να θες να αγορασεις απο καποιο site και να μην δεχεται prepaid.

Δημοσ.

Καλυτερα να εβγαζες debit(χρεωστικη)καρτα παρα prepaid(προπληρωμενη) που σε καθε "φορτιση" κραταει χρηματα.Απλα χρειαζεται λιγες ημερες για να βγει.

Και υπαρχει περιπτωση να θες να αγορασεις απο καποιο site και να μην δεχεται prepaid.

Από Πειραιώς τουλάχιστον βγαίνει και η χρεωστική άμεσα! Δεν ξέρω σε άλλες τράπεζες αν χρειάζεται λίγες ημέρες!

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει να έχω ψωνίσει από κατάστημα και να μην μου έχει δεχτεί την prepaid της Πειραιώς. Αν ισχύει, θα είναι πολύ σπάνιο. Φυσικά για τον λόγο που είπες, δηλαδή χρέωση 1-2 ευρώ σε κάθε φόρτιση/αποφόρτιση, θα πήγαινα στην χρεωστική. Τώρα χρησιμοποιώ την χρεωστική, αλλά παλιότερα χρησιμοποιούσα την προπληρωμένη χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...