Προς το περιεχόμενο

Logo

Erosa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σουίτα πλέον δεν αγοράζεται ενοικιάζεται και κάνει 50 ευρώ τον μήνα. Το κόστος περιλαμβάνει και χρήση γραμματοσειράς. Είναι 50 ευρώ το μήνα πολλά;

Δημοσ.

Για έναν άνεργο ή έναν φοιτητή;

Ακόμα και για έναν εργαζόμενο που παίρνει καθαρά 420€ είναι πολλά τα 50€.

Επίσης αναλογίσου οτι δεν ασχολούνται μόνο με αυτά τα προγράμματα. Οι περισσότεροι ασχολούνται και με 3D, applications, web developing κτλ. κτλ. Πρόσθεσε τις δοκιμαστικές εκτυπώσεις. Τα σεμινάρια (επι πληρωμή) που παρακολουθούν για να προσθέσουν προσόντα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, σαφώς και αν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά δεν θα έχεις "πειρατικά" προγράμματα στον υπολογιστή σου. Το θέμα όμως είναι ότι για κάποιον που θέλει απλώς να μάθει, χωρίς να ασχοληθεί επαγγελματικά, είναι πολλά τα λεφτά. Συν το ότι ο χρόνος που δίνουν οι trial εκδόσεις δεν επαρκεί για να γίνεις εξπερτ σε αυτό. Το σωστό θα ήταν να παρέχονται δωρεάν τα προγράμματα, αλλά μόνο για προσωπική χρήση. Ή έστω με πολύ μικρή, αμελητέα χρέωση, για παράδειγμα 50 ευρώ (τυχαίο νούμερο) εφάπαξ και να έχεις το πρόγραμμα εφόρου ζωής αλλά μόνο για προσωπική χρήση.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά τελικά το σκεύτηκα το θέμα και δοκίμασα το trial ωραίο φαίνεται είμαι 17 χρονών και θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Γιαυτό ακόμα ψάχνομαι δεν έχω τόσα πολλά χρήματα για να το αγοράσω.  

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις συνδρομή σε ένα πρόγραμμα τον μήνα πχ. Illustrator με 15 ευρώ. Αν θες να μάθεις είναι καλό γιατί έχεις πρόσβαση και στα φόρουμ της Adobe για να ρώτας.

Επιμένω ότι πρέπει αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί να τα αγοράζει. Αυτός που παίρνει 420 ευρώ το έχει από τον εργοδότη, αυτός που είναι ελεύθερος θα υποστεί αυτό το έξοδο που είναι ελάχιστο αν σκεφτούμε ότι είναι το βασικό εργαλείο εργασίας του. Αν θεωρείς ότι ένας ελ. Επ. Που έχει τεβε κλπ νοιάζεται για τα 15 ευρώ τότε οκ.

Το σωστό εργαλείο είναι το αγορασμένο πρόγραμμα. Για να έχεις τα fonts από typekit, πρόσβαση σε φόρουμ και δωρεάν tutorial, αναβαθμίσεις και τελευταία features.

Αν είσαι 17 και σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά ζήτα 15 ευρώ από τους δικούς σου. Το καλύτερο δώρο αν με 15 ευρώ το μήνα σε βοηθήσουν να κάνεις το επάγγελμα που αγαπάς μελλοντικά.

*είμαι ιδιοκτήτης εκδοτικού οπότε ξέρω την αγορά σχετικά καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...