Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανεις λάθος.

Ο κάθε ένας έχει το hobby του, προφανός δέν απολαμβάνουμε το ίδιο εγώ κ εσύ βλέποντας μία ταινία.

Μήν ξεχνάς όμος οτι υπάρχουν και ταινίες βασισμένες σε πταγματικά γεγονότα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειδικά οι ταινίες που έρχεται η ντελιβερού να σου φέρει πίτσα και μόλις έχεις βγει από το μπάνιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδικά οι ταινίες που έρχεται η ντελιβερού να σου φέρει πίτσα και μόλις έχεις βγει από το μπάνιο.

Μου έχει τύχει πολές φορές.

Δημοσ.

Ε, τι;...

...όχι;;;

Ε μάλλον θα ήθελε να πει έρχεται ο ντελιβερας με την πίτσα κλπ κλπ. Όσον αφορά τον μάστορα καλό θα ήταν να σκεφτεί την αγορά ενός σουβλατζίδικου καθώς μόνο με ποπ κορν δουλεια δεν γίνεται...

Δημοσ.

Ε μάλλον θα ήθελε να πει έρχεται ο ντελιβερας με την πίτσα κλπ κλπ.

Όχι φίλε εγώ ντελιβερού θέλω στο quote, αλλά ο καθένας με τα γούστα του, προχώρα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι ,αλλα να μην εχεις μεσα και το γκομενακι......γιατι την πατησες!

00104901.zoom.a.jpg

pizza.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι πήγα για κάτι σερβιέτες για τη γυναίκα και έφυγα με τρίλιτρο SUV (diesel φυσικά) και μια 6μετρη βάρκα! 

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ πάλι πήγα για κάτι σερβιέτες για τη γυναίκα και έφυγα με τρίλιτρο SUV (diesel φυσικά) και μια 6μετρη βάρκα! 

γιατι το νινι σέρνει καράβι και αν φύγει το νινι θες τουλάχιστον SUV να σέρνεις το "καράβι"

με βάζετε σε σκέψεις , έχει αργήσει να φυτρώνει πολύ χορτάρι στον κήπο κ δεν έχω άλογο να ταΐσω χμμμμμ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...