Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Oldboy - ενδιαφερον θεμα, μαπα εκτελεση Εμείς οι δύο. Είμαστε εχθροί. ontopic, Donnie Darko. 4
HALF EVIL Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Όλα τα Matrix . Κάποιοι γίναν και δικοί μου εχθροί. 1
Sellers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εμείς οι δύο. Είμαστε εχθροί. Δωστου μια δευτερη ευκαιρία, μπορεί να εννοεί το αμερικάνικο.
johnny.tifosi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Όλα τα Matrix . Κάποιοι γίναν και δικοί μου εχθροί.
Geosim79 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ontopic, Donnie Darko. this means war Lucy:-) 3
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Να ξηγηθώ, δεν είναι ότι δε μου άρεσε. Απλώς θεωρώ ότι για ταινία που δεν είχε σκοπό να είναι open-ended, έπρεπε να έχει καταστήσει πολύ πιο σαφή κάποια πράγματα ώστε να έχει τόσο hype. την κωλοφάκεν ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ξερωγω.
lifeowner771 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πηρε οσκαρ: Ενω ηταν προτεινομενο και αυτο: 'Nuff said 5
deesnider Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 'Nuff said Άσε που ο αντιγραφέας ο από κάτω, ζήλεψε το Θεό και πήγε και έπαιξε επίσης τον πυγμάχο, τέσσερα ολόκληρα χρόνια αργότερα. Έτσι είναι. Όποιος δεν έχει ταλέντο, μιμείται...
lifeowner771 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν πεφτουμε στην παγιδα Eιναι δυσκολο να μην υποκυψεις 1
DKNI Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ξεκινάω με τις δικές μου. 1. Όλες οι ταινίες του Tarantino, και ιδιαίτερα το Pulp fiction. Ω θεοί, το απόλυτο τίποτα και βία τραβηγμένη από τα αυτιά. Και σοβαρά είναι η 5η καλύτερη ταινία ever στο imdb;! Τι στο καλό βρίσκουν όλοι; 4. Magnolia. Λίγο πιο άγνωστη ταινία, ότι χειρότερο έχω δει. Παρακολουθούμε πολλές βαρετές και ασήμαντες υποθέσεις ταυτόχρονα. Πόσο να αντέξει κανείς. 5. Memento. Το φτηνό κόλπο να βλέπουμε την ιστορία ανάποδα κάνει μια αδιάφορη υπόθεση ενδιαφέρουσα; Όχι. 6. Apocalypse Now. Αν και έκανα το λάθος να δω την extended version που έμαθα ότι είναι χειρότερη, δεν μπόρεσα να μην βαρεθώ σε αυτή την ταινία. Για δύο ώρες αναζητούμε τον προδότη αξιωματικό χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι, για να δούμε στην τελική ότι είναι ένας ημίτρελος γέρος. 9. The Shining. Ίσως φταίει ότι η ταινία έχει γεράσει πολύ που μου προκάλεσε περισσότερο γέλιο παρά τρόμο. Άφησα για φιλικές συμμετοχές (και προβλέπω πολύ κράξιμο) τις τριλογίες Star Wars και Lord of the Rings, στις οποίες ξεκίνησα να βλέπω την πρώτη ταινία και βαρέθηκα. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ταινίες φαντασίας και δυστυχώς δεν μπορώ να τις δω ως κάτι περισσότερο από παραμυθάκι. Απλώς με ενοχλούν οι θέσεις που έχουν στο top 20(!) του imdb. Κοιτα, σε καταλαβαινω. Καποια πραγματα δεν ειναι για ολους, μην νιωθεις ασχημα 4
Miracle Worker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Για να μην το παίζω και εγώ εκ του ασφαλούς, θα ρίξω το Φαστ εντ Φούριους 1 και 300. Είχαν και οι δύο φοβερές στιγμές δράσης και badassness, αλλά είχαν και περιόδους αφόρητης βαρεμάρας.
xavier Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ας προσθεσουμε και το μπερντμαν στη λιστα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα