Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά δε σας είπε κανείς να 'στε ντε και καλά κουλ με ό,τι θεωρείτε προσβολή. Να μην αντιδράτε σαν κοκότες σας είπαμε, προσβάλλετε κι εσείς τον δαρβίνο και όλα κομπλέ, δεν κάνουν μελανιές οι προσβολές. Δεν ειναι τοσο απλο οταν λες εσυ μαμω την πανα... και τον χρισ..... ειναι σαν να σου πω εγω μαμω την μανα σου και τον πατερα σου κλπ κλπ εσυ τοτε δεν θα προσβληθεις ?
kostas_sl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Και όταν τα θεία προσβάλουν εσένα; Για το/τα Ταλμούδ θα λες
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι τοσο απλο οταν λες εσυ μαμω την πανα... και τον χρισ..... ειναι σαν να σου πω εγω μαμω την μανα σου και τον πατερα σου κλπ κλπ εσυ τοτε δεν θα προσβληθεις ? Πας καλά μωρέ; Έχεις οδηγήσει ποτέ σε κίνηση; 9
Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγώ δεν θα πω αν θα γίνει τπτ και λοιπα , αλλά θα σας πω ότι αν νομίζεται ότι δεν υπάρχει λογοκρισία και στην Ευρώπη , πλανάστε πλάνην οικτράν. Στην Ελλάδα φυλακίζετε κόσμος για τον Παστιτσιο , αλλα δεν είδα κανέναν να μιλάει τότε , και ξαφνικά όλοι βγήκανε και Je suis Charlie..... Στα διαλα...... οχι και δεν μιλησε κανεις της τανας εγινε και εγινε θεμα σε ολα τα δελτια. Πας καλά μωρέ; Έχεις οδηγήσει ποτέ σε κίνηση; δεν οδηγω γενικα αλλα το οτι σου σπαει τα νευρα η κινηση δεν ειναι λογος να ριχνεις καντηλια νομιζω
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν εννοώ αυτό, εννοώ ότι αν έπρεπε να κάθομαι να νοιάζομαι για την κάθε παναγία/μάνα που ακούω, θα βγάλω έλκος. Ήχοι είναι, ζμπαπάραμ.
Anorymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν εννοώ αυτό, εννοώ ότι αν έπρεπε να κάθομαι να νοιάζομαι για την κάθε παναγία/μάνα που ακούω, θα βγάλω έλκος. Ήχοι είναι, ζμπαπάραμ. Μωρε και εγω δεν εχω γενικα κωλυμα απλα δεν μου αρεσει αλλα οκ το αφηνω να περασει απλα ειναι θεμα σεβασμου οταν θες να σε σεβομαι θελω και εγω να σεβεσαι αυτα που πιστευω.
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πως ακριβώς γίνεται αυτό; Αναθεματίζοντάς με, στιγματίζοντάς με, περιθωριοποιόντας με και σε πολλές περιπτώσεις αποκεφαλίζοντάς με, λιθοβολόντας με. 2
Anorymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Αναθεματίζοντάς με, στιγματίζοντάς με, περιθωριοποιόντας με και σε πολλές περιπτώσεις αποκεφαλίζοντάς με, λιθοβολόντας με. αυτα τα κανουν οι "πιστοι" και οχι τα θεια.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 αυτα τα κανουν οι "πιστοι" και οχι τα θεια. Μα αφού δεν υπάρχουν.
Nahock Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Έχετε προσέξει ότι βλέπουμε ένα ανάποδο πέος με λευκά παπάρια; Δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς γι' αυτό ήθελα να υπογραμμίσω κάπως αυτήν την λεπτομέρεια.
panos2171 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Αναθεματίζοντάς με, στιγματίζοντάς με, περιθωριοποιόντας με και σε πολλές περιπτώσεις αποκεφαλίζοντάς με, λιθοβολόντας με. Ναι το Ισλάμ είναι μια ακραία θρησκεία αλλά έχεις το δικαίωμα να μην πιστεύεις σε αυτό όπως και οποιαδήποτε άλλη θρησκεία.
Anorymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μα αφού δεν υπάρχουν. αυτο κανεις δεν το ξερει ακομα οταν αποδειχθει επιστημονικα πως φταχθηκε ο κοσμος τοτε ναι δεν θα υπαρχει καμια αμφιβολια μεχρι τοτε κρατα και μια καβαντζα
agrio.imeros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Αναθεματίζοντάς Ανιθοματίζοντάς με, στιγματίζοντάς με, περιθωριοποιόντας με και σε πολλές περιπτώσεις αποκεφαλίζοντάς με, λιθοβολόντας με. 6
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 αυτο κανεις δεν το ξερει ακομα οταν αποδειχθει επιστημονικα πως φταχθηκε ο κοσμος τοτε ναι δεν θα υπαρχει καμια αμφιβολια μεχρι τοτε κρατα και μια καβαντζα 1) Αφού κανείς δεν το ξέρει ακόμα , για σένα είναι απλά θέα καβάντζας; 2) Σίγουρα όλοι θα το μάθουμε όταν πεθάνουμε, εγώ πάνως δεν αδημονώ.
Anorymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 1) Αφού κανείς δεν το ξέρει ακόμα , για σένα είναι απλά θέα καβάντζας; 2) Σίγουρα όλοι θα το μάθουμε όταν πεθάνουμε, εγώ πάνως δεν αδημονώ. οχι ρε απλα στο μυαλο μου υπαρχει το ερωτημα ποιος μας εφτιαξε οποτε αφου δεν υπαρχει επιστημονική αποδειξη παω στο παραφυσικο αν ομως αποδειχθει επιστημονικα τοτε θελω δεν θελω θα αναγκαστω να πω οτι δεν υπαρχει. Εχεις δικιο μια μερα ολοι θα πεθανουμε μονο ο μητσοτακης θα την γλυτωσει χαχαχαχα btw τι θεα καβαντζα λες εκανες τον θεο ψινακη χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα