Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δε σας είπε κανείς να 'στε ντε και καλά κουλ με ό,τι θεωρείτε προσβολή. Να μην αντιδράτε σαν κοκότες σας είπαμε, προσβάλλετε κι εσείς τον δαρβίνο και όλα κομπλέ, δεν κάνουν μελανιές οι προσβολές.

Δεν ειναι τοσο απλο οταν λες εσυ μαμω την πανα... και τον χρισ..... ειναι σαν να σου πω εγω μαμω την μανα σου και τον πατερα σου κλπ κλπ εσυ τοτε δεν θα προσβληθεις ?

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο απλο οταν λες εσυ μαμω την πανα... και τον χρισ..... ειναι σαν να σου πω εγω μαμω την μανα σου και τον πατερα σου κλπ κλπ εσυ τοτε δεν θα προσβληθεις ?

Πας καλά μωρέ; Έχεις οδηγήσει ποτέ σε κίνηση;

• Like 9
Δημοσ.

Εγώ δεν θα πω αν θα γίνει τπτ και λοιπα , αλλά θα σας πω ότι αν νομίζεται ότι δεν υπάρχει λογοκρισία και στην Ευρώπη , πλανάστε πλάνην οικτράν.

Στην Ελλάδα φυλακίζετε κόσμος για τον Παστιτσιο , αλλα δεν είδα κανέναν να μιλάει τότε , και ξαφνικά όλοι βγήκανε και Je suis Charlie.....

Στα διαλα......

οχι και δεν μιλησε κανεις της τανας εγινε και εγινε θεμα σε ολα τα δελτια.

Πας καλά μωρέ; Έχεις οδηγήσει ποτέ σε κίνηση;

δεν οδηγω γενικα αλλα το οτι σου σπαει τα νευρα η κινηση δεν ειναι λογος να ριχνεις καντηλια νομιζω

Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτό, εννοώ ότι αν έπρεπε να κάθομαι να νοιάζομαι για την κάθε παναγία/μάνα που ακούω, θα βγάλω έλκος.

Ήχοι είναι, ζμπαπάραμ.

B1KpY5dCUAAsYsl.jpg:large

Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτό, εννοώ ότι αν έπρεπε να κάθομαι να νοιάζομαι για την κάθε παναγία/μάνα που ακούω, θα βγάλω έλκος.

Ήχοι είναι, ζμπαπάραμ.

B1KpY5dCUAAsYsl.jpg:large

Μωρε και εγω δεν εχω γενικα κωλυμα απλα δεν μου αρεσει αλλα οκ το αφηνω να περασει απλα ειναι θεμα σεβασμου οταν θες να σε σεβομαι θελω και εγω να σεβεσαι αυτα που πιστευω.

Δημοσ.

Πως ακριβώς γίνεται αυτό;

Αναθεματίζοντάς με, στιγματίζοντάς με, περιθωριοποιόντας με και σε πολλές περιπτώσεις αποκεφαλίζοντάς με, λιθοβολόντας με.

• Like 2
Δημοσ.

Αναθεματίζοντάς με, στιγματίζοντάς με, περιθωριοποιόντας με και σε πολλές περιπτώσεις αποκεφαλίζοντάς με, λιθοβολόντας με.

αυτα τα κανουν οι "πιστοι" και οχι τα θεια.

Δημοσ.

chrlie_exofyllo.jpg

Έχετε προσέξει ότι βλέπουμε ένα ανάποδο πέος με λευκά παπάρια;  Δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς γι' αυτό ήθελα να υπογραμμίσω κάπως αυτήν την λεπτομέρεια.

Δημοσ.

Ναι το Ισλάμ είναι μια ακραία θρησκεία αλλά έχεις το δικαίωμα να μην πιστεύεις σε αυτό όπως και οποιαδήποτε άλλη θρησκεία.

Δημοσ.

Μα αφού δεν υπάρχουν. :-)

αυτο κανεις δεν το ξερει ακομα οταν αποδειχθει επιστημονικα πως φταχθηκε ο κοσμος τοτε ναι δεν θα υπαρχει καμια αμφιβολια μεχρι τοτε κρατα και μια καβαντζα :P

Δημοσ.

Αναθεματίζοντάς Ανιθοματίζοντάς με, στιγματίζοντάς με, περιθωριοποιόντας με και σε πολλές περιπτώσεις αποκεφαλίζοντάς με, λιθοβολόντας με.

:P

post-269357-0-51810300-1421186459_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

αυτο κανεις δεν το ξερει ακομα οταν αποδειχθει επιστημονικα πως φταχθηκε ο κοσμος τοτε ναι δεν θα υπαρχει καμια αμφιβολια μεχρι τοτε κρατα και μια καβαντζα :P

1) Αφού κανείς δεν το ξέρει ακόμα , για σένα είναι απλά θέα καβάντζας; :P

2) Σίγουρα όλοι θα το μάθουμε όταν πεθάνουμε, εγώ πάνως δεν αδημονώ.

Δημοσ.

1) Αφού κανείς δεν το ξέρει ακόμα , για σένα είναι απλά θέα καβάντζας; :P

2) Σίγουρα όλοι θα το μάθουμε όταν πεθάνουμε, εγώ πάνως δεν αδημονώ.

οχι ρε απλα στο μυαλο μου υπαρχει το ερωτημα ποιος μας εφτιαξε οποτε αφου δεν υπαρχει επιστημονική αποδειξη παω στο παραφυσικο αν ομως αποδειχθει επιστημονικα τοτε θελω δεν θελω θα αναγκαστω να πω οτι δεν υπαρχει.

Εχεις δικιο μια μερα ολοι θα πεθανουμε μονο ο μητσοτακης θα την γλυτωσει χαχαχαχα btw τι θεα καβαντζα λες εκανες τον θεο ψινακη χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...