Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δε βλέπω καμία βία στο βίντεο.

Όντως με ξενίζει το θέαμα μου φαίνεται περίεργο ούτε θα μπορούσα να το κάνω σε ένα μωρό αλλά ξέρεις οι άνθρωποι σε όλο το κόσμο έχουν διαφορετικά έθιμα και τρόπους που μεγαλώνουν τα παιδιά τους (μπορεί να είναι εσκιμώοι οι άνθρωποι και αυτό που βλέπεις να είναι το αντίστοιχο ενος πικ-νικ στο δικό μας κόσμο).

Επίσς η φυσική εικόνα ένος ανθρώπου-μωρού δεν είναι αυτή φασκιομένου σαν κρεμύδι μέσα σε ένα πορτ-μπεμπε δίπλα στο τζάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Ίσως είναι κάποιο είδος ενδυνάμωσης και αντοχής στο κρύο. . Είναι πιθανότατα από ρωσία το βίντεο . Ισως αποτελεί κάποιο έθιμο αλλά βία δεν υπάρχει. Αν ήταν ντυμένοι οι μπαμπάδες σαν κρεμμύδια θα το ξανασυζητούσαμε .

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eφόσον θεωρείς ότι κάποιο βίντεο ή άλλο περιοεχόμενο στο fb είναι ακατάλληλο, μπορείς να στείλεις αναφορά (στα tabs επάνω, δεξιά -ένα βελάκι προς τα κάτω- κλικ και report a problem-abusive content).

• Like 1
Δημοσ.

Αναφορά έκανα είδη, αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποιος φορέας που να τα στέλνουμε και αυτοί να βρίσκουν το κράτος και να τους συλλαμβάνουν.... και μετά ξύπνησα.

Φυσικά το βιντεάκι με τη βία δε θα το δω.

Ας πούμε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος; και ποιό είναι το mail;

Δημοσ.

Αναφορά έκανα είδη, αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποιος φορέας που να τα στέλνουμε και αυτοί να βρίσκουν το κράτος και να τους συλλαμβάνουν.... και μετά ξύπνησα.

Απο τη στιγμη που δε γνωριζουμε απο που ειναι το βιντεο και τι εθιμα και τροπους ανατροφης εχουν εκει, δυσκολο να μιλαμε για βια. Διοτι με αυτο το σκεπτικο, βια ειναι και η περιτομη, που γινεται σε εκατομμυρια μωρα, αλλα οχι στη χωρα μας.

• Like 2
Δημοσ.

Προσοχή στα εισαγωγικά.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά θα σου πουν ότι δεν είναι στην δικαιοδοσία τους και ότι δεν βλέπουν ίχνος βίας στο συγκεκριμένο.

Κάνε μια βόλτα από το youtube και σίγουρα θα βρεις χιλιάδες videos από έθιμα διαφόρων χωρών με μωρά. Και θα θες να τα στείλεις όλα τότε...

Μην τρελαίνεσαι.

υγ.

Δεν είναι κάτι που θα έκανα στο παιδί μου. Τα μωρά σε αυτή την ηλικία είναι ευλιγιστα όσο δεν φαντάζεσαι μιας και τα κόκκαλα δεν έχουν αναπτυχθεί τελείως και δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν κάτι με αυτές τις κινήσεις που τους κάνουν οι μπαμπάδες.

Δημοσ.

Αυτό πάντως μου το είχαν κάνει κι εμένα, και δεν έπεσε ούτε μια καταγγελία.

Χαίρονται, τα ζώα, οι ηλίθιοι.

Μόνο σε Ελληνορθόδοξη βάφτιση μην πας. Σε βλέπω να καλείς τα ΜΑΤ! :P :P :P

Το έχω δηλώσει, εάν γίνει, θα γίνει παρά την επιθυμία μου, θα φωνάξω την πρόνοια για κακομεταχείριση βρέφους, θα φοράω μπλουζάκι σλέιερ και έτσι και το τσιμπήσει το παιδί θα του ρίξω και μια μπουνιά να έχει να θυμάται, α και τους μπάτσους για προσηλυτισμό.  Με ποιά σειρά δεν ξέρω ακόμα, αλλά βλέποντας και κάνοντας, μέχρι στιγμής ο ιερός πόλεμος με τους δικούς μου είναι σε πλήρη εξέλιξη!;ρ

Viva la resistance!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...