Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καπιοι ανθρωποι δεν πρεπει να χρησιμοποιουν ιντερνετ

Ε, τώρα, καταλαβαίνεις, κλείσαν την τιβι, και έχουν άποψη όλοι για όλα, ο πανεπιστήμονας έλληνας, τώρα και ψηφιακός.

• Like 5
Δημοσ.

τωρα καταλαβαινω γιατι κατεβασαν απο το προφιλ της αδερφης μου την φωτογραφια αυτου του πινακα (απεικονιση βιας)

Goya: Saturn (The black paintings)

υπαρχει πολυ βλακεια μαζεμενη σε αυτο τον κοσμο

Francisco_de_Goya,_Saturno_devorando_a_s

• Like 5
Δημοσ.

τωρα καταλαβαινω γιατι κατεβασαν απο το προφιλ της αδερφης μου την φωτογραφια αυτου του πινακα (απεικονιση βιας)

Goya: Saturn (The black paintings)

υπαρχει πολυ βλακεια μαζεμενη σε αυτο τον κοσμο

Francisco_de_Goya,_Saturno_devorando_a_s

Πριν λιγο διαβαζα attack on titan και εβλεπα κατι παρομοιο  :P

Δημοσ.

Το username σου είναι λάθος, Γυρόπιτα (Η) είναι το σωστό.

• Like 1
Δημοσ.

Γελάω με τον Ρώσσο. Δεν κάνει κάτι που δεν πρέπει να γίνεται ως έλεγχος (για την ακρίβεια λείπει ο έλεγχος ατρησίας πρωκτού και έλεγχος μερικών αρχέγονων αντανακλαστικών) απλώς τα κάνει τρομακτικά (κυριολεκτικά) γρήγορα, που σε συνδυασμό με την ηλικία του νεογνού και την προαναφερθείσα έλλειψη μερικών ελέγχων, εμένα μου λέει πως ο έλεγχος έχει ήδη γίνει κατά την πρώτη εξέταση APGAR και γι' αυτό ο τύπος δε φοβάται να φιγουράρει ταχύτητα.

• Like 2
Δημοσ.

Γελάω με τον Ρώσσο. Δεν κάνει κάτι που δεν πρέπει να γίνεται ως έλεγχος (για την ακρίβεια λείπει ο έλεγχος ατρησίας πρωκτού και έλεγχος μερικών αρχέγονων αντανακλαστικών) απλώς τα κάνει τρομακτικά (κυριολεκτικά) γρήγορα, που σε συνδυασμό με την ηλικία του νεογνού και την προαναφερθείσα έλλειψη μερικών ελέγχων, εμένα μου λέει πως ο έλεγχος έχει ήδη γίνει κατά την πρώτη εξέταση APGAR και γι' αυτό ο τύπος δε φοβάται να φιγουράρει ταχύτητα.

Για πουλ μουρ ο Ρώσσος δηλαδή; Μόνο μούρη αυτό το έθνος και από ουσία τίποτα..

Δημοσ.

Άλλαξε avatar θα χεστούμε.Και είμαι και σε cutting. 2 μήνες χωρίς γύρο.

To the point 

русский δεν περίμενα κάτι άλλο.

Δημοσ.

βια ειναι οταν ο μουσατος ανθρωπος με τα χρυσαφικα σε πεταει μεσα στην κολυμπηθρα και οχι αυτο που σε τρομαξε 

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχουν πολλά επίπεδα ανεκτικότητας οσον αφορα την αντιμετωπιση των παιδιων - ειδικά των μωρων. Εγω π.χ. θεωρω κακοποίηση και οταν τα αφηνουν να κλαινε με τις ωρες "για να μαθουν", όμως οσοι το κανουν το βλεπουν σαν διαπαιδαγωγηση. Κακοποιηση θεωρω που τρυπανε τα αυτια σε κοριτσακια που δεν μιλανε ακομα, που κανουν περιτομη στη γεννηση, που βαφτιζουν με γυμνο μωρο να ουρλιαζει και τους καλεσμενους να γελανε (η ορθοδοξη βαφτιση δηλαδη, η καθολικη δεν με ενοχλει), που ταϊζουν γαλα σκονη, κρεμες σκονη και βαζακια τα μωρα, που καπνιζουν διπλα στα παιδια και ενα σωρο αλλα. Ομως ολα ειναι νομιμα και δεν με παιρνει να πω τιποτα ουτε καν οταν το βλεπω να γινεται μποστα μου γιατι ειναι "δικαιωμα"¨του καθενα τι θα κανει στο παιδι του.

• Like 3
Δημοσ.

βια ειναι οταν ο μουσατος ανθρωπος με τα χρυσαφικα σε πεταει μεσα στην κολυμπηθρα και οχι αυτο που σε τρομαξε 

Και στο βιντεο που έβαλε το ίδιο γινεται στο 3:20

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...