evabb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 καπιοι ανθρωποι δεν πρεπει να χρησιμοποιουν ιντερνετ 4
status Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 καπιοι ανθρωποι δεν πρεπει να χρησιμοποιουν ιντερνετ Ε, τώρα, καταλαβαίνεις, κλείσαν την τιβι, και έχουν άποψη όλοι για όλα, ο πανεπιστήμονας έλληνας, τώρα και ψηφιακός. 5
evabb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 τωρα καταλαβαινω γιατι κατεβασαν απο το προφιλ της αδερφης μου την φωτογραφια αυτου του πινακα (απεικονιση βιας) Goya: Saturn (The black paintings) υπαρχει πολυ βλακεια μαζεμενη σε αυτο τον κοσμο 5
DrLo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τόστειλα, και ότι γίνει, σευχαριστώ.. Στείλε το και στις μέλλουσες μαμάδες στο FB Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στοιχεία επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας. 2
pitogiro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 τωρα καταλαβαινω γιατι κατεβασαν απο το προφιλ της αδερφης μου την φωτογραφια αυτου του πινακα (απεικονιση βιας) Goya: Saturn (The black paintings) υπαρχει πολυ βλακεια μαζεμενη σε αυτο τον κοσμο Πριν λιγο διαβαζα attack on titan και εβλεπα κατι παρομοιο
status Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Πριν λιγο διαβαζα attack on titan και εβλεπα κατι παρομοιο Το username σου είναι λάθος, Γυρόπιτα (Η) είναι το σωστό. 1
Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γελάω με τον Ρώσσο. Δεν κάνει κάτι που δεν πρέπει να γίνεται ως έλεγχος (για την ακρίβεια λείπει ο έλεγχος ατρησίας πρωκτού και έλεγχος μερικών αρχέγονων αντανακλαστικών) απλώς τα κάνει τρομακτικά (κυριολεκτικά) γρήγορα, που σε συνδυασμό με την ηλικία του νεογνού και την προαναφερθείσα έλλειψη μερικών ελέγχων, εμένα μου λέει πως ο έλεγχος έχει ήδη γίνει κατά την πρώτη εξέταση APGAR και γι' αυτό ο τύπος δε φοβάται να φιγουράρει ταχύτητα. 2
status Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γελάω με τον Ρώσσο. Δεν κάνει κάτι που δεν πρέπει να γίνεται ως έλεγχος (για την ακρίβεια λείπει ο έλεγχος ατρησίας πρωκτού και έλεγχος μερικών αρχέγονων αντανακλαστικών) απλώς τα κάνει τρομακτικά (κυριολεκτικά) γρήγορα, που σε συνδυασμό με την ηλικία του νεογνού και την προαναφερθείσα έλλειψη μερικών ελέγχων, εμένα μου λέει πως ο έλεγχος έχει ήδη γίνει κατά την πρώτη εξέταση APGAR και γι' αυτό ο τύπος δε φοβάται να φιγουράρει ταχύτητα. Για πουλ μουρ ο Ρώσσος δηλαδή; Μόνο μούρη αυτό το έθνος και από ουσία τίποτα..
Lucifer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Πουλ μουρ η ταχύτητα, κατά τα άλλα ξέρει τι κάνει. 1
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Πριν λιγο διαβαζα attack on titan και εβλεπα κατι παρομοιο Άλλαξε avatar θα χεστούμε.Και είμαι και σε cutting. 2 μήνες χωρίς γύρο. To the point русский δεν περίμενα κάτι άλλο.
fylatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Πάρε και άλλη "βια". Φυσικά σε αυτό μπορεί να μας βοηθήσει ο Lucifer. Μια χαρά ο τύπος. Σφεντόνα
dezon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 βια ειναι οταν ο μουσατος ανθρωπος με τα χρυσαφικα σε πεταει μεσα στην κολυμπηθρα και οχι αυτο που σε τρομαξε 3
idomeneas7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχουν πολλά επίπεδα ανεκτικότητας οσον αφορα την αντιμετωπιση των παιδιων - ειδικά των μωρων. Εγω π.χ. θεωρω κακοποίηση και οταν τα αφηνουν να κλαινε με τις ωρες "για να μαθουν", όμως οσοι το κανουν το βλεπουν σαν διαπαιδαγωγηση. Κακοποιηση θεωρω που τρυπανε τα αυτια σε κοριτσακια που δεν μιλανε ακομα, που κανουν περιτομη στη γεννηση, που βαφτιζουν με γυμνο μωρο να ουρλιαζει και τους καλεσμενους να γελανε (η ορθοδοξη βαφτιση δηλαδη, η καθολικη δεν με ενοχλει), που ταϊζουν γαλα σκονη, κρεμες σκονη και βαζακια τα μωρα, που καπνιζουν διπλα στα παιδια και ενα σωρο αλλα. Ομως ολα ειναι νομιμα και δεν με παιρνει να πω τιποτα ουτε καν οταν το βλεπω να γινεται μποστα μου γιατι ειναι "δικαιωμα"¨του καθενα τι θα κανει στο παιδι του. 3
bluesattack Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εμενα παντως δεν μου φαινονται φυσιολογικα πραγματα να κανει καποιος ζογκλερικα κολπα με ενα μωρο.
ParhsG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 βια ειναι οταν ο μουσατος ανθρωπος με τα χρυσαφικα σε πεταει μεσα στην κολυμπηθρα και οχι αυτο που σε τρομαξε Και στο βιντεο που έβαλε το ίδιο γινεται στο 3:20
Προτεινόμενες αναρτήσεις