dioskouros88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Φαντάζομαι αρκετοί θα το έχουνε δει. Πάντως όταν το είδα πρώτη φορά σκεφτόμουν πόσο ασήμαντα είναι όλα τα άλλα που μας απασχολούν γύρω μας... Ακόμα και ο πλανήτης μας είναι μια μυρμηγκοφωλιά και ας μας φαίνεται εμάς τόσο μεγάλος, είναι μια τελεία στο σύμπαν... Τελικά σε αυτό που ονομάζουμε σύμπαν μάλλον δεν υπάρχει ποτέ τέλος και αρχή και ο χρόνος και οι διαστάσεις είναι όλα σχετικά... All we are is dust in the wind που λέγανε και οι Kansas...
gavros10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ωρες ωρες, το οτι χρειαζεται να δειτε βιντεακια στο youtube για να καταλαβετε ποσο μικροι ειμαστε και τι σημασια εχουμε με προβληματιζει πιο πολυ και απο την υπαρξη μας. 14
Hellaslover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ποτε δε μ'αρεσαν αυτου του ειδους βιντεο. Ενταξει, ζουμε σε ενα μικρο πλανητη σε σχεση με αλλους πλανητες κτλ αλλα δε σημαινει ειμαστε ασημαντοι. Καταρχην δε ξερουμε αν και τι ειδους ζωη υπαρχει σε αλλους πλανητες και τι ρολο βαρανε- σε εξυπναδα, και αν ειμαστε οι μονοι τοτε ειμαστα ΠΑΡΑ πολυ σημαντικοι. Και τα μυρμηγκια ειναι εξυπνα απλα εμεις δε τα δινουμε σημασια γιατι ειναι μικρα. Με αυτη τη λογικη ο gandhi ειναι ενα τιποτα διπλα μου, γιατι εγω ειμαι σχεδον 2 μετρα.
angmar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έλα πάρε, πάρε, έχω και με χρόνο λέμεεεεε 1
dioskouros88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 gavros10 το πιο αστειο για εμενα ειναι οτι ακομα καποιοι πιστευουν στην υπαρξη του χριστου και των υπολοιπων... Κατα την γνωμη μου ο χριστος ηταν τοτε ενας πανεξυπνος φιλοσοφος και πολυδιαβασμενος ανθρωπος που καταφερε να πεισει τα προβατα εκεινης της εποχης (καθως ο δεικτης νοημοσυνης ηταν ακομα πολυ μικρος) οτι ηταν ο γιος της ανωτερης δυμαμης που ονομαζεται θεος, τοσο απλα... Ποιος δεν θα θελε εκεινη την εποχη να φτιαξει ενα ονομα που θα γραφτει στην ιστορια για ολους τους υπολοιπους αιωνες... Ε ο χριστος το πετυχε αυτο καλυτερα απο ολους... Βεβαια αυτο ειναι γνωμη μου ο καθενας ας πιστευει οπου και οτι θελει... Και τωρα βαζω χρονομετρο μεχρι να αρχισουν τα μηνυματα απο haters ορθοδοξους χριστιανους σε 5, 4, 3, 2, 1..... χαχαχα 2
DrLo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5j1bojTzCUY#t=999.6 2
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 δες αυτο op: https://www.youtube.com/watch?v=Yra-0WswIm0 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 gavros10 το πιο αστειο για εμενα ειναι οτι ακομα καποιοι πιστευουν στην υπαρξη του χριστου και των υπολοιπων... Κατα την γνωμη μου ο χριστος ηταν τοτε ενας πανεξυπνος φιλοσοφος και πολυδιαβασμενος ανθρωπος που καταφερε να πεισει τα προβατα εκεινης της εποχης (καθως ο δεικτης νοημοσυνης ηταν ακομα πολυ μικρος) οτι ηταν ο γιος της ανωτερης δυμαμης που ονομαζεται θεος, τοσο απλα... Ποιος δεν θα θελε εκεινη την εποχη να φτιαξει ενα ονομα που θα γραφτει στην ιστορια για ολους τους υπολοιπους αιωνες... Ε ο χριστος το πετυχε αυτο καλυτερα απο ολους... Βεβαια αυτο ειναι γνωμη μου ο καθενας ας πιστευει οπου και οτι θελει... Και τωρα βαζω χρονομετρο μεχρι να αρχισουν τα μηνυματα απο haters ορθοδοξους χριστιανους σε 5, 4, 3, 2, 1..... χαχαχα Μπορεί να φτάσεις και στο αντίθετο συμπέρασμα βλέποντας τέτοια βίντεο πάντως...ότι είναι απίθανο να είναι ο άνθρωπος το σημαντικότερο ον στο σύμπαν και ότι δεν υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη (με όποια μορφή μπορεί να υπάρχει...) Κι εγώ απορώ με όσους νομίζουν ότι έχουν μια "λογική" εξήγηση για όλα, είναι πράγματα πέρα από την αντίληψή μας. Δεν ξέρουμε τίποτα, άρα καλό είναι και να μην απορρίπτουμε τίποτα... 1
Anorymous Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 gavros10 το πιο αστειο για εμενα ειναι οτι ακομα καποιοι πιστευουν στην υπαρξη του χριστου και των υπολοιπων... Κατα την γνωμη μου ο χριστος ηταν τοτε ενας πανεξυπνος φιλοσοφος και πολυδιαβασμενος ανθρωπος που καταφερε να πεισει τα προβατα εκεινης της εποχης (καθως ο δεικτης νοημοσυνης ηταν ακομα πολυ μικρος) οτι ηταν ο γιος της ανωτερης δυμαμης που ονομαζεται θεος, τοσο απλα... Ποιος δεν θα θελε εκεινη την εποχη να φτιαξει ενα ονομα που θα γραφτει στην ιστορια για ολους τους υπολοιπους αιωνες... Ε ο χριστος το πετυχε αυτο καλυτερα απο ολους... Βεβαια αυτο ειναι γνωμη μου ο καθενας ας πιστευει οπου και οτι θελει... Και τωρα βαζω χρονομετρο μεχρι να αρχισουν τα μηνυματα απο haters ορθοδοξους χριστιανους σε 5, 4, 3, 2, 1..... χαχαχα δεν εισαι καθολου προκατελημενος Υ.γ 4 ωρες και 6 λεπτα
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 gavros10 το πιο αστειο για εμενα ειναι οτι ακομα καποιοι πιστευουν στην υπαρξη του χριστου και των υπολοιπων... Κατα την γνωμη μου ο χριστος ηταν τοτε ενας πανεξυπνος φιλοσοφος και πολυδιαβασμενος ανθρωπος που καταφερε να πεισει τα προβατα εκεινης της εποχης (καθως ο δεικτης νοημοσυνης ηταν ακομα πολυ μικρος) οτι ηταν ο γιος της ανωτερης δυμαμης που ονομαζεται θεος, τοσο απλα... Ποιος δεν θα θελε εκεινη την εποχη να φτιαξει ενα ονομα που θα γραφτει στην ιστορια για ολους τους υπολοιπους αιωνες... Ε ο χριστος το πετυχε αυτο καλυτερα απο ολους... Βεβαια αυτο ειναι γνωμη μου ο καθενας ας πιστευει οπου και οτι θελει... Και τωρα βαζω χρονομετρο μεχρι να αρχισουν τα μηνυματα απο haters ορθοδοξους χριστιανους σε 5, 4, 3, 2, 1..... χαχαχα Το ποιο τραγικό είναι οτι από την μια λες έμμεσα οτι δεν υπάρχει Χριστός και κακώς πιστεύουμε και από την άλλη οτι όντως υπήρξε και έκανε οτι έκανε προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο για τα ψέματά του. Άλλος ένας άθεος που τα έχει κάνει κουλουβάχατα στο μυαλό του και επιχειρώντας να πείσει την κοινωνία οτι δεν υπάρχει Χριστός καταλήγει στο οτι υπάρχουν νεφελίμ και ελοχίμ.
dioskouros88 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αμα δεν ξερεις να διαβαζεις δεν φταιω εγω... Εγραψα '' Βεβαια αυτο ειναι γνωμη μου ο καθενας ας πιστευει οπου και οτι θελει... '' . Που ειδες να λεω κακως πιστευετε... Και ναι προφανως υπηρξε ο χριστος (εννουσα την υπαρξη του χριστου ως θεανθρωπου αλλα μαλλον πρεπει να τα ξαναεξηγω σε αυτους που δεν τα πιανουν με την πρωτη), αλλα για εμενα ηταν ενας φιλοσοφος οπως ηταν για παραδειγμα ο αριστοτελης η ο πλατωνας, απλα (κατ' εμέ παντα) ειχε τεραστια πειθω και ενα σχεδιο... Η γνωμη μου ειναι, δεν μπορω δηλαδη να εκφρασω την γνωμη μου τι εχουμε χουντα? Εδω στην αρχαιοτητα επεφτε κεραυνος και λεγανε οτι τους τιμωρει ο Διας πλακα μου κανεις... Δεν ηταν προφανως πολυ πιο ευκολες εποχες παλιοτερα να χειραγωγησεις και να πεισεις ανθρωπους αγραμματους που απο την γεννηση τους μεχρι το θανατο τους πχ μπορει να ειχα ασχοληθει μονο με την γη την καλλιεργεια και τα ζωα? Δηλαδη ειναι τυχαιο που πριν 500-1000-2000-3000 χρονια υπηρχαν μινωταυροι, μεδουσες, γοργονες (και παμε και στην εποχη του χριστου σου) ανθρωποι που περπατουσαν στο νερο, θαλασσες που ανοιγαν διαπλατα μεχρι τον πυθμενα, βροχη απο ψαρια και ολες ολες αυτες τις ιστοριουλες που γνωριζουμε ολοι και τα τελευταια 200-300 να μην εχουν ξανακαταγραφει ποτε ξανα τετοιες μυθοπλασιες...? Ενας χριστιανος ποτε δεν μου εχει απαντησει σοβαρα, αφου η βιβλος ειναι καταγραφη γεγονοτων απο τους αποστολους συμφωνα με οσα τους διηγηθηκε ο χριστος η οποια εξιστορει και το πως δημιουργηθηκε ο κοσμος και ο πλανητης γιατι πουθενα ο χριστος και ο χριστιανισμος δεν μας ανεφεραν ποτε για τους δεινοσαυρους...? Τους ξεχασε...? Ισως γιατι πριν 2000 χρονια οπως ειναι λογικο κανεις δεν γνωριζε οτι καποτε στον πλανητη πριν απο εμας κατοικουσαν αυτα τα πλασματα? Ναι αλλα αυτο δεν επρεπε να το ξερει ηδη ο χριστος αφου ο πατερας του τα επλασε ολα...? Ολα αυτα φιλε μου εμενα μου φαινονται αστεια αυτο εγραψα δεν ειπα οτι ο καθενας δεν μπορει να πιστευει οπου θελει δικαιωμα ειναι και αυτο κατοχυρωμενο απο τον νομο... Οχι ομως και να μην μπορουμε να εκφρασουμε την γνωμη μας και να τρωω επιθεση επειδη δεν συμφωνεις μαζι μου... Και κατι τελευταιο ψαξτο λιγο καλυτερα για την θρησκεια σου καλο θα σου κανει θα εχεις μια πιο σφαιρικη εικονα δεν λεω κατι παραπανω απλα αμα θες ξεκινα απο εδω αμα το διαβασεις ολο μονο θα καταλαβεις τι σου λεω.... Η εγκληματική επιβολή του Χριστιανισμού Υ.Γ. Α και οι νεφελιμ και ελοχιμ ειναι πλασματα που αναφερονται στην αγια γραφη οποτε προσπαθησες να μου την πεις χρησιμοποιωντας μυθοπλασματα των βιβλιων της θρησκειας σου και προφανως ηταν μια πολυ αστοχη αναφορα, για αυτο σου λεω ψαξτο καλυτερα γενικα και μετα ελα να απαντησεις.... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BC Οι Νεφιλείμ, Νεφιλίμ ή Νεφελίμ (καταρρίπτοντες·αυτοί που κάνουν άλλους να πέσουν), πρόκειται για μεταγραφή της εβραϊκής λέξης, η οποία βρίσκεται στον πληθυντικό αριθμό και στις τρεις περιπτώσεις όπου εμφανίζεται στην Αγία Γραφή. (Γε 6:4· Αρ 13:33 (δύο φορές)) Προφανώς η λέξη προέρχεται από την έμμεση ενεργητική διάθεση του εβραϊκού ρήματος ναφάλ (πέφτω) η οποία υπάρχει, για παράδειγμα, στα εδάφια 2 Βασιλέων 3:19· 19:7. Η Βιβλική αφήγηση που περιγράφει τη δυσαρέσκεια του Θεού απέναντι στους ανθρώπους των ημερών του Νώε, πριν από τον Κατακλυσμό, αναφέρει ότι «ἰδόντες δὲ οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων ὅτι καλαί εἰσιν, ἔλαβον ἑαυτοῖς γυναῖκας ἀπὸ πασῶν, ὧν ἐξελέξαντο» Γένεσις κεφ.6 παρ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2015 από dioskouros88
Nahock Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Και κατι τελευταιο ψαξτο λιγο καλυτερα για την θρησκεια σου καλο θα σου κανει θα εχεις μια πιο σφαιρικη εικονα δεν λεω κατι παραπανω απλα αμα θες ξεκινα απο εδω αμα το διαβασεις ολο μονο θα καταλαβεις τι σου λεω.... Η εγκληματική επιβολή του Χριστιανισμού Καλά τα είπες ως που μας πέταξες λινκ από το πιο αξιόπιστο site ever. Το έχω ξαναπετύχει αυτό με τους "οργονίτες" lol και δεν πίστευα πως θα το ξαναεπισκεφθώ ποτέ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα