abeness Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Παίδες υπάρχει μια περίπτωση να είμαι εφορευτική επιτροπή αλλά δεν είμαι σίγουρος. Υπάρχει κάποιο link που να το επιβεβαιώσω; Κανονικά ξέρω ότι σου έρχεται χαρτί κ.λπ. αλλά επειδή άλλαξα διεύθυνση πολύ πρόσφατα μπορεί να πήγε στην παλιά μου διεύθυνση.Έχετε υπόψη σας κάποιο τέτοιο LINK?
Conan2046 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν νομίζω να υπάρχει, καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα που ανήκει το εκλογικό σου κέντρο.
abeness Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Miracle Worker Βασικά θέλω να ψηφίσω αλλά σκέφτομαι μην πάω εκεί και με "τσιμπίσουν" Conan2046 Νομίζω οτι έχεις δίκιο
krom281 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Σου ειπε καποιος πως ηρθε χαρτι στην παλια διευθυνση? Ή απλα λες αυθαιρετα πως υπαρχει και περιπτωση να ηρθε και να μη με βρηκαν? Μπορεις να πας στο κλεισιμο της καλπης. Το πολυ πολυ να σε τσιμπησουν για την υπολοιπη διαδικασια. 2
basilis5 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 βασικα πως να σε τσιμπησουν; εφοσον δεν ειχες ενημερωθει πως εχουν το δικαιωμα να στο πουν τελευταια στιγμη; δεν ξερω, αλλα λογικα δεν πρεπει να υπογραψεις οτι ελαβες την γνωστοποιηση για να ειναι και αυτοι καλλυμενοι με την σειρα τους;
abeness Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τι ερώτημα βασικά έχει και πληροφοριακού χαρακτήρα οπότε το αν και γιατί να με "τσιμπίσουν" είναι μια άλλη ιστορία
tasep Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Έτσι, μην πας εσύ, κάτσε άραξε και άσε τους άλλους, λιγότεροι πια, να κάνουν την λίγη δουλειά που θα έκανες εσύ..ΜΠΡΑΒΟ..ΜΠΡΑΒΟ.. 1
abeness Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αν το λες κυριολεκτικά φίλε tasep δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν είμαι τις γνώμης ότι στην ψήφο πρέπει να απέχουμε. Δεν νοώ να εκλέγουν λίγοι αυτούς που με διοικούν. Το αν είναι καλώς γενόμενο αυτό που βγαίνει από τις εκλογές είναι ένα άλλο θέμα. Σε κάθε περίπτωση πήγα ψήφισα, δεν ήμουν τελικά εφορευτική επιτροπή.Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τις σκέψεις σας
krom281 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ο tasep δεν σε καρηγορει πως δεν θα πας να ψηφισεις. Σε κατηγορει που προσπαθεις να αποφυγεις να πας στην εφορευτικη, φορτωνοντας ετσι την δουλεια που σου αναλογει στους φιλοτιμους ή "κοροιδα" που θα πανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα