Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θες να σου δώσω εγώ (αντικαταβολή με ΕΛΤΑ) ένα iPhone 6 στα 150€; Κάτσε να παραλάβεις και να ανοίξεις, να βρεις μια ωραιότατη σβουνιά αντί για smartphone μέσα στο κουτί, να δω πως θα βγάλεις άκρη μετά... που νομίζεις ότι η αντικαταβολή «σε καλύπτει».

Σε καλύπτει μόνο για το αν θα παραλάβεις ή όχι. Δεν σε καλύπτει για το τι θα παραλάβεις και σε τι κατάσταση! Επομένως, σιγά τα ωά!

Πάντως δεν έγραψα πουθενά ότι είσαι ασφαλής αν είσαι ηλίθιος (δε μιλώ προσωπικά, μη παρεξηγήσεις), οπότε τσάμπα το post. Άμα δει ο άλλος προϊόν που πωλείται με μέση τιμή τα 700€ να το δίνουν 100€ ευρώ και τσιμπήσει, χαλάλι αυτουνού που τα 'φαγε. Δε φταίει ο τρόπος αποστολής μετά, το χαμηλό IQ φταίει!

κοιτα εμενα δεν με καλυπτει ουτε αντικαταβολη ουτε τιποτα ,  χερι με χερι και αν !

ποσταρα για να σου πω οτι με τον τροπο που λες, καποιοι απατεωνες εχουν γινει τσαμπα μαγκες , εχουν κανει επαγγελμα τις αγγελιες (μην το παρεις προσωπικα) και καποιες αλλες κοροιδαρες πρωτα βαζουν λεφτα στον λογαριασμο και μετα κλαινε !

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χέρι χέρι βολεύει αλλα:

Πρώτον πολυ εύκολα τρως στήσιμο και έχεις πάει μία Α απόσταση και μπορεί και να σκοτώσεις και κανέναν απο τα νεύρα που θα έχεις (τα μηχανάκια τι φταίνε;  ).

Δεύτερον, μπορεί να πέσεις σε τπτ περίεργους.

Δημοσ.

Οχι δεν μπορείς γιατι μετα δεν καλύπτεται ο courier. Εγω μια φορά που ζήτησα έλγχο, μου λέει το courier και αν το ανοίξω και εσυ δεν το πάρεις, ποιος θα με καλύψει εμένα;

ACS ήταν   (πλάκα πλάκα δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι απο μαγαζί και να μου έρθει με άλλη εταιρείας, πρέπει να κάνει καλές προσφορές για επαγγελματίες), οπότε μάλλον κανείς δεν το δέχεται.

Εγω όμως δεν το έστειλα σε σπίτι αλλα σε κατάστημα ΕΛΤΑ. Εκεί φαντάζομαι θα γίνεται δεκτός ο έλεγχος, γιατι οχι, θα είναι παράλογο να μην το επιτρέπουν.

Γενική ταχυδρομική μου έχουν στείλει έτσι, το έγραφε πάνω στην αποστολή και παραλαβή στο κατάστημα

Δημοσ.

Μου φαίνεται τελικά η λύση είναι να στέλνεις αντικαταβολή σε κατάστημα ώστε να μπορεί ο άλλος να κάνει έλεγχο ΚΑΙ προκαταβολή ένα 5€ σε λογαριασμό για τα μεταφορικά.

Έτσι καλύπτονται και οι δυο πλευρές.

Δημοσ.

Μου φαίνεται τελικά η λύση είναι να στέλνεις αντικαταβολή σε κατάστημα ώστε να μπορεί ο άλλος να κάνει έλεγχο ΚΑΙ προκαταβολή ένα 5€ σε λογαριασμό για τα μεταφορικά.

Έτσι καλύπτονται και οι δυο πλευρές.

Yup. Απλά αυτό είναι δύσκολο, άρα και μη εφαρμόσιμο στις περισσότερες περιπτώσεις. Θέλει συννενόηση με τον courier (και φυσικά εταιρεία που να δέχεται το άνοιγμα) και αγοραστή που να μην τον απασχολεί το τρέξιμο...

Εγώ προσωπικά άμα μου 'λεγαν "βάλε μου πρώτα 5€ μεταφορικά" απλά θα κοίταγα την επόμενη αγγελία. Εκτός κι αν ήταν Η ευκαιρία.

Δημοσ.

Κοίτα εμένα ακόμα και πολυ γνωστό μαγαζί που πουλάει ρολόγια, με έβαλε να βάλω προκαταβολή 20€ γιατι λέει συνέχεια τους κάνουν παραγγελίες με αντικαταβολή και δεν τα αγοράζουν.

Και εντάξει πλέον γίνονται όλα μέσω internet, δεν είναι τπτ να πας να βάλεις 5€. Ακόμα και σε τράπεζα να πας, δεν περιμένεις σε ουρά, έχουν ειδικά μηχανήματα και τελειώνεις μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Δημοσ.

Moνο χερι-χερι οι πωλησεις/αγορες απο sites που το section αγγελιων το εχουν μονο για τα παραπαπνω clicks-accounts και αρνουνται πεισματικα να βαλουν εστω και τις στοιχειωδεις δικλειδες ασφαλειας για τους χρηστες τους.

Καταθεση σε αγωνστο πριν παραλαβω δεν κανω ουτε στον αιωνα τον απαντα. Ομοιως δεν προκειται να δεχθω να στειλω κατι με αντικαταβολη-χωρις προκαταβολη ΟΛΟΥ του ποσου.

Κοινως, χερι-χερι μαγκες, το πιο δικαιο και ασφαλες μεσον για δοσοληψιες απο τετοιου τυπου sites...

Δημοσ.

Πούλαγα ένα ρολογάκι με αντικαταβολή ....

Πάλι καλά να λες ... εμένα μου έχει τύχει αυτό σε πράγμα που χάρισα στο Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ!

δε πλήρωσα κάτι, απλά δε παρέλαβε, τα ΕΛΤΑ μου το φέραν πίσω και μου ζητούσαν να πληρώσω 2 μεταφορές ή να μη το πάρω πίσω.

Κάποιος στα ΕΛΤΑ απέκτησε έναν Pentium4 επεξεργαστή δωρεάν ...

....

από την άλλη ... χαμένο δε πήγε ... για αυτό άλλωστε προορίζοταν η CPU 

Δημοσ.

Η μόνη ασφάλεια είναι το feedback (τόσο του πωλητή, όσο και του αγοραστή).

Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε! Αυξάνουν το κόστος, την πολυπλοκότητα, τη δυσπιστ'ια, ενώ παρακάμπτονται και πανεύκολα. Αν ο άλλος θέλει να στην κάνει, μπορεί να στην κάνει, με τρομερή ευκολία. Ιδίως οι αντικαταβολές είναι ότι πιο χαζό υπάρχει.

και αν δν εχεις feeback πως ξεκινας πωλησεις?
Δημοσ.

Πάλι καλά να λες ... εμένα μου έχει τύχει αυτό σε πράγμα που χάρισα στο Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ!

δε πλήρωσα κάτι, απλά δε παρέλαβε, τα ΕΛΤΑ μου το φέραν πίσω και μου ζητούσαν να πληρώσω 2 μεταφορές ή να μη το πάρω πίσω.

Κάποιος στα ΕΛΤΑ απέκτησε έναν Pentium4 επεξεργαστή δωρεάν ...

....

από την άλλη ... χαμένο δε πήγε ... για αυτό άλλωστε προορίζοταν η CPU 

Καλα δεν πάμε καλα, πήγες να βοηθήσεις και πλήρωσες κιόλας. Όντως πληρώνεις 2 μεταφορές; Εγω που έχω αντικαταβολή λογικά δεν ξαναπληρώνω έτσι;

Δημοσ.

και αν δν εχεις feeback πως ξεκινας πωλησεις?

Αναλαμβάνεις το ρίσκο. Ή με άλλα λόγια, κάνεις τα καπρίτσια του αγοραστή μέχρις ότου αποκτήσεις αξιόλογο feedback.

Δημοσ.

Aξιολογησεις ειχε ο τυπος;

Μην τους κοιτας καν αυτους χωρις καθολου. Θα μου πεις καπως πρεπει να ξεκινησουν, ε θα ξεκινησουν με το να πουλανε πραγματα χερι-χερι για αρχη να παρουν τις αρχικές.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όσοι λέτε μόνο πώληση με "χέρι - χέρι", για πείτε μου που μένετε. Διότι δεν υπάρχει μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι μένουν επαρχεία σε κωλοχωριά - κωλοπόλεις (συγνώμη για την έκφραση). Εκεί που να βρεις άτομο για να κάνεις ανταλλαγή; Αν το άτομο είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας;

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...