Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(όχι δικαστήριο, διαταγή πληρωμής).

Δεν είμαι δικηγόρος αλλά αυτό που λες νομίζω δε στέκει ... η διαταγή πληρωμής είναι δκαστική απόφαση (ή τουλάχιστον την προϋποθέτει)  ... άλλωστε ποιός άλλος πέρα από δικαστικό ή τον αξιωματικό σου μπορεί να σε διατάξει να κάνεις οτιδήποτε ??

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.google.gr/search?q=ricardo+%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=MSLFVLD8GMbnygPewICwDQ#q=ricardo+%CF%83%CE%B4%CE%BF%CE%B5

http://www.insomnia.gr/topic/436978-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-ricardogr/

το ricardo(θυγατρικη αφρικανικης)εκλεισε επειδη τους την επεσε το σδοε.στη συνεχεια το σδοε(αυτο που λεει δεν εχουμε ατομα να κυνηγησουμε σοβαρες υποθεσεις φοροφυγαδων χιλιαδων ευρω ή μυριων)αποφασισε να κυνηγησει τους ιδιωτες - επαγγελματιες που εκαναν πανω απο 15αγοροπωλησιες και τους εκοβε προστιμο 10-20χιλ επειδη δεν εκαναν εναρξη+οαεε+φπα κτλ...

τα ερωτηματα ειναι

1)εχει κανει αναστολη ή πτωχευση/κλεισιμο το ricardo και ζηταει λεφτα?

2)το σδοε εκοψε προστιμο μερικα χιλιαρικα στα μελη αλλα τιποτα στο ricardo?

"Η χαμηλότερη κλίματα του ΤΕΒΕ είναι 500 ευρώ το δίμηνο (3.000 τον χρόνο δηλαδή), η έναρξη έχει επίσης κόστος και το τέλος επιτηδεύματος είναι πλέον 600 ευρώ τον χρόνο.

Επίσης σαν ελέυθερος επαγγελματίας έχεις φορολόγηση 22% από το 1ο ευρώ (για το οικονομικό έτος 2013 και μετά), επομένως με το τεκμήριο διαβίωσης και ενός μικρού αυτοκινήτου (δηλαδή 3.000+3.000), χωρίς να έχεις δηλώσει ΚΑΝΕΝΑ εισόδημα, θα πληρώνεις από του χρόνου και 22% στα 6000 ευρώ, δηλαδή 1300 ευρώ φόρο.

Συμπέρασμα ;;  Για να είσαι επαγγελματίας θέλεις με το καλημέρα σας, 3000+600+1300 = σχεδόν 5.000 ευρώ τον χρόνο."

BuImLwPCIAIL3Mq.jpg:large

Επεξ/σία από kage
  • Like 4
Δημοσ.

Οταν ανοιξε το site εβαλα να πουλησω κατι που τελευταια στιγμη αποφασισε οτι το θελει ο πατερας μου. Το εξηγω σε αυτη που το κερδισε και αρχισε να με βριζει. Μου εβαλε αρνητικη και κλειδωθηκε ο λογαριασμος μου. Το site μου στελνει οτι χρωσταω 0,30. Παιρνω τηλεφωνο, εξηγω οτι η πωληση δεν πραγματοποιηθηκε αλλα επιμενουν οτι πρεπει να πληρωσω. Με ειχαν πρηξει στα τηλεφωνα και μέιλ για 0,30, για μια πωληση που δεν εγινε ποτε. Λεω θα κλεισουν, δεν μπορει να δουλεψουν με τετοια πολιτικη (ποσο χαρηκα οταν εκλεισαν!) Εγω παντως στηθηκα στην τραπεζα για να τους πληρωσω το 0,30 να σταματησουν να με πρηζουν.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξέρω οτι αν κλέισει μια εταιρία δε μπορεί να διεκδικήσει χρωστούμενα..

Χωρίς να ξέρω βέβαια αν έχει κλείσει το ρικάρντο σαν εταιρία.

Δημοσ.

Οι αγωγες που κανουν ειναι εναντιον πολλων ταυτοχρονα, πχ 100

Αυτό. Σίγουρα υπάρχουν πολλές τέτοιες/παρόμοιες υποθέσεις. Πλήρωσε το και ξέχνα το.  :mellow:

Δημοσ.

Μη γράφετε ανοησίες.

Το ricardo.gr είναι σε εκκαθάριση που σημαίνει ότι έχουν δώσει όλες τις απαιτήσεις σε εκκαθαριστή (συνήθως νομική εταιρεία).

Αυτός έχει πάρει τη δουλειά fixed price, οπότε -και επειδή είναι υποχρεωμένος από τον εντολέα του και το νόμο- θα στείλει ενημερωτικά σε ΟΛΟΥΣ , ανεξαρτήτως ποσού χωρίς επιπλέον κόστος για αυτόν (μισθό υπαλλήλου εννοούμε).

Η επιστολή αυτή που σου στείλανε έχει τη μορφή εξωδίκου.

Λογικά είναι η τελευταία, άντε να στείλουν άλλη μία συστημένη, και μετά ακολουθούν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.

Θα στεναχωρηθείς πολύ αν βγει διαταγή πληρωμής για 3,95 ευρώ κι έρθει ο δικαστικός κλητήρας και σου κατασχέσει κινητά αντικείμενα , που θα τα βγάλει σε πλειστηριασμό για να πάρει 3,95 ευρώ + τα δικαστικά τους έξοδα (αμοιβή δικαστικού επιμελητή - παράβολα - έξοδα πλειστηριασμού) . Τα δικαστικά μπορεί να είναι πάνω από 300 ευρώ, μπορεί και πολύ παραπάνω..

Για να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα - ανακοπές πλειστηριασμού κλπ. κλπ. (ακριβώς δεν ξέρω τις ορολογίες), πρέπει να προσλάβεις δικηγόρο , και να πληρώσεις παράβολα δικαστικά και φόρους ..

Πλήρωσε τα και άσε τις εξυπνάδες, κι εσείς οι υπόλοιποι άσχετοι μην το παίζετε μάγκες με τέτοια θέματα και με ξένους κwλους..

Ναι σιγα μην του παρουν και το σπιτι για 3 ευρω. Αντε να του στειλουν 2-3 εξωδικα ακομα μηπως και ψαρωσει απλες φωτοτυπιες ειναι ετσι και αλλιως και στην συνεχεια θα το παρατησουν.
Δημοσ.

Ναι σιγα μην του παρουν και το σπιτι για 3 ευρω. Αντε να του στειλουν 2-3 εξωδικα ακομα μηπως και ψαρωσει απλες φωτοτυπιες ειναι ετσι και αλλιως και στην συνεχεια θα το παρατησουν.

Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Δεν είναι μόνο 3 ευρώ, θα βάλουν μέσα και δικαστικά/δικηγορικά έξοδα και θα κληθεί να πληρώσει 300 ευρώ τουλάχιστον. Με το σπίτι δεν θα ασχοληθούν ακόμα, θα κοιτάξουν την κατάσχεση μετρητών που είναι το ευκολότερο, μετά θα πάνε σε κατάσχεση κινητών και τέλος αν δεν βρούν τίποτα αφήνουν το δυσκολότερο που είναι τα ακίνητα που εκεί παίζει να μην κάνουν κάτι, το θέμα είναι γιατί να μπεις στην διαδικασία να περάσεις όλα αυτά για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου και να έχεις να λές "νίκησα, τους τσάκισα κολολαμόγια και μπλά μπλά".

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Δεν είναι μόνο 3 ευρώ, θα βάλουν μέσα και δικαστικά/δικηγορικά έξοδα και θα κληθεί να πληρώσει 300 ευρώ τουλάχιστον. Με το σπίτι δεν θα ασχοληθούν ακόμα, θα κοιτάξουν την κατάσχεση μετρητών που είναι το ευκολότερο, μετά θα πάνε σε κατάσχεση κινητών και τέλος αν δεν βρούν τίποτα αφήνουν το δυσκολότερο που είναι τα ακίνητα που εκεί παίζει να μην κάνουν κάτι, το θέμα είναι γιατί να μπεις στην διαδικασία να περάσεις όλα αυτά για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου και να έχεις να λές "νίκησα, τους τσάκισα κολολαμόγια και μπλά μπλά".

Πεστα ρε φίλε.

Δεν πουλάμε εξυπνάδα, συνήθεις διαδικασιες είναι αυτά.

Ο καθένας ας τα αξιολογήσει και ας πράξει ανάλογα. Το 'σιγά μωρέ' το έχω ακούσει πολλές φορές. Αρκετές από αυτές δεν βγήκε σε καλό.

Δημοσ.

δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό...το ότι κάποιος δεν θέλει να πληρώσει αυτά που χρωστάει (όσα και αν είναι αυτά) ή το ότι κάποιοι γράφουν κατεβατά και του λένε να μην πληρώσει την στιγμή που ο ίδιος το πήρε απόφαση...θεούληδες

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό...το ότι κάποιος δεν θέλει να πληρώσει αυτά που χρωστάει (όσα και αν είναι αυτά) ή το ότι κάποιοι γράφουν κατεβατά και του λένε να μην πληρώσει την στιγμή που ο ίδιος το πήρε απόφαση...θεούληδες

Έλα κι εσύ. Δεν έχεις καταλάβει ότι (ατομικά αλλά και σαν σύνολο) δεν χρωστάμε πουθενά αλλά μας χρωστάνε όλοι :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...