Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ η φάση συμφωνώ σε μια τιμή και μετά την μειώνω μόνος μου νταιλίκι είναι νέα και πρέπει να συνεχιστεί με τους τζαμπατζήδες...Αν δεν έχεις να πληρώσεις το ποσό που έχεις συμφωνήσει μίλα με τον ιδιοκτήτη και αν δεν βρείτε άκρη φύγε διακριτικά και όμορφα σε άλλο σπίτι....Αν το παίζεις μάγκας και τα κόβεις μόνος σου επειδή ο άλλος πρέπει να ξηλωθεί για να σε κυνηγήσει ωραίος μάγκας είσαι....Αλλά είναι να έχεις δικηγόρο γνωστό να μην σε χρεώνει πολλά και κάτι τέτοια τυπάκια να τους πηγαίνεις εμπλοκή....

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αυτη η φαση νοικιαζω σπιτι και ζω απο τα ενοικια νομιζω παρατραβηξε βρειτε αλλη φαμπρικα

Δέν εννόησα;

Ο σπιτονοικοκύρης μου πήρε δάνειο και έφτιαξε μια τριώροφη πολυκατοικία (οροφοδιαμέρισμα και 4 δυάρια)

Πουλώντας το οροφοδιαμέρισμα και ένα δυαρι,έκανε σχεδόν απόσβεση το δάνειο.Του έμειναν τα 3 δυάρια που τα νοικιάζει έκαστο για 300 ευρώ (ήτοι μια 900αρα τον μήνα).Πήρε ρίσκο και του βγήκε.ΜΑΓΚΙΑ του!

• Like 1
Δημοσ.

αυτη η φαση νοικιαζω σπιτι και ζω απο τα ενοικια νομιζω παρατραβηξε βρειτε αλλη φαμπρικα

Τι τους πέρασες τους ιδιοκτήτες φιλανθρωπικό ίδρυμα? Να έχει κανά στεγαστικό 700+ ευρώ ο άλλος ούτε καν που σου πέρασε από το μυαλό? Και όπως είπες η φάμπρικα έληξε τόσο διαμερίσματα νοικιάζονται σε πολύ χαμηλές τιμές ας πάρει τα συμπράγαλα του ο άλλος και ας βρει ένα που το αντέχει η τσέπη του δεν θα του πέσει ο κ...Αν είχε λίγο εγωισμό και στοιχειώδη αξιοπρέπεια αυτό θα έκανε από μόνος του.

Στα του θέματος αφού το συμβόλαιο έληξε βάλε δικηγόρο και ας πληρώσεις και κάτι παραπάνω. Εξώδικο και αν δεν ιδρώσει το αυτί του άλλου μήνυση (σε πρώτη φάση είναι κανά 180άρι με παράβολο και κάτι έξτρα).

Δυστυχώς στην Ελλάδα η ακίνητη περιουσία δεν προστατεύεται καθόλου απέναντι στους τσαμπατζήδες.

• Like 2
Δημοσ.

Λέγοντας "φάση" προφανώς εννοείς το γεγονός ότι έχω ένα σπίτι (το αγόρασα, το 'χτισα, μου το χάρισαν, το 'κλεψα) και ορίζω ένα ενοίκιο (ελεύθερη αγορά γαρ) το οποίο κανείς δεν σε υποχρεώνει να δεχθείς και να πληρώνεις αφού μπορείς να πας κάπου αλλού να μείνεις (ειδικά τώρα). Σωστά;

Αν και ποτέ δεν ζούσα από ενοίκια, αφού δεν έχω κάτι για να νοικιάζω, δεν βλέπω κάτι το μεμπτό.

Από την άλλη για την φάση/φάμπρικα που στο όνομα της κρίσης πολλοί υπαναχωρούν από τις δεσμεύσεις/υποχρεώσεις/υπογραφές τους, ακόμα και όταν έχουν εναλλακτική (πχ πάω σε άλλο σπίτι) έχεις να πεις κάτι;

(Αλλά φυσικά μ...κας είναι να πάει σε άλλο σπίτι; Έξοδα μετακόμισης, ταλαιπωρία. Άσε που θα του ζητήσουν και κάναδυο ενοίκια μπροστά ;) )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η οικογενεια μου ειχε ενα σπιτι που ενοικιαζε απο τους τελευταιους δυο ενοικιαστες που εφυγαν το κοστος για να διορθωσεις το σπιτι ανηλθε περι τα 10000 ευρω και οι τυποι δεν πληρωναν ενοικιο περι το 9μηνο ,σιγουρα δεν ειναι φαμπρικα αλλα το σπιτι δεν αποκτηθηκε απο αερα ωστε να ζει κανεις  δωρεαν σε αυτο . μιλαμε για νοοτροπιες του στυλ αν φυγω θα σου ριμαξω το σπιτι .

ο τελευταιος ο οποιος εφυγε βραδυ,αφησε την πορτα ανοικτη εσπασε ολα τα ερμαρια συρταρια κλπ τους παγκους της κουζινας και διεφυγε μεσω κατεχομενων ενω χρωστα σε ηλεκτρικη 3000 ευρω και cyta 1200ε,τα χρεη του τυπου αγαπητε μου , τα πληρωσαν ολοι μαζι οι φορολογουμενοι μια και στη κυπρο η ηλεκτρικη και cyta ειναι δημοσιες. το να λες οτι κατι ειναι φαμπρικα σημαινει οτι δνε ξερεις πως μπορει κανεις να διαθεσει χρημα για να κανει ενα σπιτι ή οτιδηποτε αλλα προτιμας να παρασιτας εις βαρος τους.

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 1
Δημοσ.

Όσο δύσκολο είναι για τον ενοικιαστή να βρει σωστό ιδιοκτήτη (πολύ συχνά ακούμε κατηγορίες και παράπονα...) το ίδιο και περισσότερο δύσκολο είναι και για τους ιδιοκτήτες να βρουν σωστούς ενοικιαστές

• Like 1
Δημοσ.

Όσο δύσκολο είναι για τον ενοικιαστή να βρει σωστό ιδιοκτήτη (πολύ συχνά ακούμε κατηγορίες και παράπονα...) το ίδιο και περισσότερο δύσκολο είναι και για τους ιδιοκτήτες να βρουν σωστούς ενοικιαστές

Τολμώ να πω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο για τον ιδιοκτήτη. :( Τουλάχιστον αυτό λέει η προσωπική μου εμπειρία.

Στα 2 τελευταία σπίτια που νοίκιαζα εγώ (στην Κρήτη) ο ιδιοκτήτης άριστος. Δε πήγε κανείς να με κλέψει, να μου δημιουργήσει πρόβλημα, να με ενοχλήσει, τίποτα. Όποτε τον χρειάστηκα ήταν εκεί. Φυσικά, και από τη μεριά μου υπήρξε αντίστοιχη συμπεριφορά. Τα ενοίκια στην ώρα τους, τα κοινόχρηστα το ίδιο, καθαριότητα οκ, ζημιές μηδέν, κλπ. Να φανταστείς, από το προηγούμενο, επειδή πιάνουν τα χέρια μου του έφτιαξα κάτι μικροζημιές (φυσιολογικές φθορές χρήσης, του στυλ στοκαρίσματα, κλπ) πριν φύγω!

Από την άλλη, στην Αθήνα που νοικιάζουμε εμείς σπίτια (εγώ + ο πατέρας μου) τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά. Τα 3 διαμερίσματα καθυστερούν πληρωμές (ενοίκια + κοινόχρηστα). Ένα 4ο χρωστάει πάνω από 7,000€ και κοροϊδεύει κιόλας! Άλλος που διώξαμε πέρυσι άφησε φέσι 1200€ στη ΔΕΗ, μιας και είμασταν αρκετά βλάκες να τον εμπιστευθούμε (γνωστός γαρ) και δεν αλλάξαμε το όνομα στην παροχή. Μόνο 1 διαμέρισμα είναι που φέρεται όπως φέρομαι εγώ όταν νοικιάζω.

Γενικά στη χώρα μας υπάρχει η νοοτροπία του "αυτός νοικιάζει, άρα έχει, άρα φάτου". Το σκεπτικό ότι το σπίτι για κάποιον είναι εισόδημα, όπως είναι για κάποιον άλλο η δουλειά του, και το χρειάζεται, καθώς έχει και αυτός υποχρεώσεις όπως όλοι, δεν υπάρχει. Αν έχεις οτιδήποτε θεωρείσαι ... κακός γαιοκτήμονας.

• Like 4
Δημοσ.

^Συμφωνώ. Και είναι καλό να ακούγεται και αυτή η πλευρά γιατί συνήθως ακούγονται μόνο κατηγορίες για κακούς ιδιοκτήτες! (Νομίζω ότι είναι πακέτο με τους εργοδότες, τα πολυκαταστήματα, τις αλυσίδες κλπ :P )

Δημοσ.

άσε ρε τώρα που θα λυπηθώ ιδιοκτήτες με 100 ακίνητα να πούμε, και πως τα απέκτησαν!!  έχουμε ταυτιστεί με τις ιδιοκτησίες μας και συντηρούμε νοσηρές καταστάσεις αλλά κατά τα άλλα είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι !! Ανυπομονώ για το τέλος των ιδιοκτησίας και των "ιδιοκτήτων" και " νυκοκυραίων "

Link.png Site:

αφιερωμένο στους ιδιοκτήτες..

Δημοσ.

άσε ρε τώρα που θα λυπηθώ ιδιοκτήτες με 100 ακίνητα να πούμε, και πως τα απέκτησαν!!  έχουμε ταυτιστεί με τις ιδιοκτησίες μας και συντηρούμε νοσηρές καταστάσεις αλλά κατά τα άλλα είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι !! Ανυπομονώ για το τέλος των ιδιοκτησίας και των "ιδιοκτήτων" και " νυκοκυραίων "

Link.png Site:

αφιερωμένο στους ιδιοκτήτες..

κανεις λαθος με το να τσουβαλιαζεις τα παντα ,συγκρινεις ενα ατομο που δεν πασχισε ποτε στη ζωη του  που κληρονομησε περιουσια με ενα που πουλησε ή ενοικιαζει το πατρικο του που ζει με πενταροδεκαρες και περιμενει απο το ενοικιο να καλυψει καμια τρυπα? που σαι μεγαλε  η ζωη δεν ειναι ασπρο μαυρο....

• Like 1
Δημοσ.

εσύ έχεις i7 λογικό να στηρίζεις τους ιδιοκτήτες, εγώ με τον amd άσε με να στηρίζω την άλλη πλευρά κεφαλαιοκράτη λολ

Δημοσ.

εσύ έχεις i7 λογικό να στηρίζεις τους ιδιοκτήτες, εγώ με τον amd άσε με να στηρίζω την άλλη πλευρά κεφαλαιοκράτη λολ

μαλιστα τα ακουσα ολα οποιος εχει δουλεια και μισθο ειναι κεφαλαιοκρατης οκ τρολλ back to your cave

• Like 4
Δημοσ.

"οκ τρολλ back to your cave" έλεος πόσο nerdas μπορεί να εισαι ? πλάκα κάνω χαλάρωσε αμέσως η κλασσική ατάκα, ότι μ@#$α  ακούσουμε να τη πούμε και εμείς σα να ακούω τη χαζογκόμενα να μου λέει "πας καλα ?"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...