Προς το περιεχόμενο

Merenda vs Nutella

E.  

273 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Nutella ή Merenda;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί γιατί βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες αλλά υπήρχε μια εποχή που η Nutella ήταν ανώτερη από την Merenda. Μετά από κάποιο σημείο (εδώ και αρκετά χρόνια βασικά) η Merenda άλλαξε συνταγή και έμοιασε στην Nutella με αποτέλεσμα οι διαφορές να είναι αμελητέες. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί γιατί βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες αλλά υπήρχε μια εποχή που η Nutella ήταν ανώτερη από την Merenda. Μετά από κάποιο σημείο (εδώ και αρκετά χρόνια βασικά) η Merenda άλλαξε συνταγή και έμοιασε στην Nutella με αποτέλεσμα οι διαφορές να είναι αμελητέες. 

Δεν νομίζω. Η μερέντα είναι αρκετά πιο γλυκιά από την νουτέλα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μ'αρεσει περισσότερο η νουτέλα (όχι οτι δεν θα τσάκιζα και μερέντα αν είχα).

Δημοσ.

Τρώω σταθερά και τις δύο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και καταλαβαίνω τις διαφορές τους. Η Merenda προσπάθησε να γίνει Nutella γιατί η τελευταία κέρδιζε σε γεύση και μια εποχή οι προτιμήσεις έγερναν ξεκάθαρα στην τελευταία. Απλά θυμάμαι μια μέρα που δοκίμασα merenda και κατάλαβα την αλλαγή.

Δημοσ.

Τρώω σταθερά και τις δύο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και καταλαβαίνω τις διαφορές τους. Η Merenda προσπάθησε να γίνει Nutella γιατί η τελευταία κέρδιζε σε γεύση και μια εποχή οι προτιμήσεις έγερναν ξεκάθαρα στην τελευταία. Απλά θυμάμαι μια μέρα που δοκίμασα merenda και κατάλαβα την αλλαγή.

εμενα ιδια μου φαινεται :P

Δημοσ.

Οταν ετρωγα μερεντα καθε ειδους τρελαινομουν με πιτ μπερ μπισκοτα.

Μπορει να.ανοιγα το βαζω και να τα βουτουσα μεσα, τωρα εχω καιρο να φαω χρονια βασικα, τωρα θα καφιερωσω το παγωτο, εχει ενα ζαχαροπλαστειο παγωτο μαυρη σοκολατα

Δημοσ.

Καλημέρα!!!

Μιας και βρίσκομαι στο εξωτερικό, όποτε κάνω κουβέντα για την μαγεία της Merenda  σχεδόν κανείς δεν την γνωρίζει.... Όλο Nutella και Nutella.... Είπα να κάνω μία έρευνα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν χαίρει και ιδιαίτερης εκτίμησης η Merenda στο εξωτερικό... 

http://www.washingtonpost.com/lifestyle/food/chocolate-hazelnut-spread-taste-test-beyond-nutella-options-abound/2014/06/02/72630d76-e806-11e3-afc6-a1dd9407abcf_story.html

Δεν ξέρω τι λένε... Αλλά όταν με το καλό πεθάνω θέλω Merenda στον παράδεισο μου...

tumblr_nftiavhc8c1u06bo7o1_1280.jpg

Μου θύμισες το καλοκαίρι που βρήκα μια αγγλίδα στην Σαντορίνη και άρχισα να της μιλάω για τον Παναθηναϊκό...  :P  :lol: 

Στο θέμα μας,  Μερέντα, και εγώ, μιας και αυτή έτρωγα από μικρός.

Δημοσ.

Το θέμα είναι τσόντα, ας κλείσει παρακαλώ.

Οι χαμένοι με τους χαμένους ουρανίσκους τους, να τραβήξουν να γλύψουν τον Vitaly.

Ευχαριστώ, εκ Διεύθυνσης.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωχ δεν το έχω μπανισει αυτό :) Γενικά mereda μαρεσει λιγοτερο γτ ειναι αρκετα λιγοτικη

Δημοσ.

ο βεροπουλος δε φερνει μερεντα, ουτε νουτελα(ειδικα αυτην εχω να την δω πολυυυ καιρο)?

Υπάρχει σούπερ μάρκετ που να μη φέρνει;!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...