Προς το περιεχόμενο

Merenda vs Nutella

E.  

273 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Nutella ή Merenda;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

attachicon.gifnucrema ion.jpg

Δοκιμάστε την και θα πάθετε πλάκα!!

χα ειπα για αλλαγη να μην παρω νουτελα και πηρα αυτη.δεν απλωνεται με τιποτα σαν τσιμεντο ειναι η γευση δεν ειναι κακη αλλα δεν ειναι νουτελα.ουτε η μερεντα μου αρεσει πολυ βαρια γευση.this is heaven folks:

tumblr_inline_naq8efRRiv1ri14x7.gif

• Like 2
Δημοσ.

χα ειπα για αλλαγη να μην παρω νουτελα και πηρα αυτη.δεν απλωνεται με τιποτα σαν τσιμεντο ειναι η γευση δεν ειναι κακη αλλα δεν ειναι νουτελα.ουτε η μερεντα μου αρεσει πολυ βαρια γευση.this is heaven folks:

tumblr_inline_naq8efRRiv1ri14x7.gif

βαλε το βαζο λιγο στον φουρνο μικροκυμματων (χαμηλη ισχυς για κανα 20αρι δευτερολεπτα)

Δημοσ.

ειναι πλαστικο δεν παιζει πρεπει να βγαλω τη δοση να τη βαλω στα μικρο.πολυς κοπος για μια δυο κουταλιες.στη νουτελα δεν εχω τετοια προβληματα B)

Δημοσ.

Μερέντα εννοείται! Που τρώγεται και με το κουταλάκι. Κι επειδή με την μάνα μου είμαστε δεινοί μερεντοφάγοι, πάντα θα παίρνουμε τον κουβά. Τι να μας κάνουν οι μικρότερες συσκευασίες, αμέσως θ' αδειάσουν. Νουτέλα είναι καλή μόνο για τις κρέπες.

Δημοσ.

Μερεντα αλλα ρε γμτ μεσα σε κατι μηνες την πηγαν απο €4 το κιλο στα €5.

Επισης ωραια ειναι και η 'νεα' μερεντα η μικρη η crunchy.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κάνω διακρίσεις!!   :-D  :-D
Απλά, δεν παίρνω ποτέ στο σπίτι, γιατί αν πάρω θα τη φάω πριν βγω απ' το σουπερμάρκετ!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά πολύ "τυχερός" ο Παυλίδης

Η Merenda έχει πολλούς fan που (ο καθένας για τους λόγους του) δεν την...αγοράζουν!!! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...