ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά ξέρω ότι τιναζόμαστε γενικά στον ύπνο μας αλλά πόσο πολύ πρέπει να συμβαίνει ώστε να θεωρηθεί πρόβλημα; Εχω τώρα δύο μέρες που ακόμα και μεσημέρι να ξαπλώσω να κοιμηθώ λιγάκι εκεί που ξεκινάει να με παίρνει ο ύπνος τινάζομαι. Κάποιες φορές συμβαίνει επειδή κάτι ονειρεύτηκα και άλλες συμβαίνει έτσι ή έστω δεν καταλαβαίνω αν το προκαλεί κάτι. Εσάς σας συμβαίνει συχνά; Με τι συχνότητα; Γενικά διαβάζοντας έχω δει ότι προκαλείται από υψηλή εγκεφαλική δράση την ώρα της χαλάρωσης. Είτε σκέφτεσαι πολλά δηλαδή είτε έχεις πολλά συναισθήματα που σε πιάνουν όλα μαζί. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω. Το ότι σκέφτομαι πολλά και γενικά δεν ηρεμεί το μυαλό μου τις τελευταίες μέρες είναι αλήθεια αλλά το θεωρώ και λίγο γελοίο να τινάζεται το σώμα μου με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα ήταν δηλαδή λογικότερο απλά να μην με πιάνει ύπνος παράδειγμα; Δεν ξέρω...οι δικές σας εμπειρίες καλοδεχούμενες.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ το έχω αυτό αλλά σε μονίμως. Από πάντα δηλαδή. Συμβαίνει συχνότερα όχι στο κρεβάτι αλλά σε ντάγκλες, όπως σήμερα που με πήρε λίγο ο ύπνος στο γραφείο και φεύγανε πόδια χέρια σαν να είχα φάει σφυριά στο γόνατο. Αν είναι φυσιολογικό αυτό ή θέλει ιατρική βοήθεια δεν έχω ιδέα...
Adon1s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Συνηθως εχω την αισθηση οτι πεφτω γιαυτο τιναζομαι . Αλλα ναι,γινεται σπανια οχι τοσο στον υπνο τον βραδινο οσο σε στυλ "ας κοιμηθω καμια ωρα και ειναι τρομακτικο.
GoDRiC- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 αυτο που λεει ο Adon1s το παθαινω κι εγω.... δεν εχω παρατηρησει αν το παθαινω σπανια ή οχι... θα το παρατηρησω και θα σου πω..... εχω την αισθηση οτι πεφτω και τιναζομαι οταν ανοιγω τα ματια λιγο... μετα ξανακοιμαμαι επειδη κοιμαμαι σα γουρουνι..... ειναι καπως τρομακτικο ε
star12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 δυστηχως συμβαινει και σε μενα οxι τακτικα.Κοιμαμαι και νιωθω πως πεφτω κατω η γλυστραω και πεφτω και τιναζομαι φυσικα ενω συνηδιτοποιω πως ειμαι στο κρεβατι. γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει κατι τετιό
bnvdarklord Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ριξτε μια ματιά http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnic_jerk 1
liopyr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Το κάνω συχνά, και δεν το καταλαβαίνω, μου το λένε. Και αυτό, όπως και άλλες διαταραχές στον ύπνο (διακοπή αναπνοής, ροχάλισμα κλπ.) μειώνονται δραματικά με την διακοπή του καπνίσματος, την βελτίωση της διατροφής και την πιο..ήπια κατανάλωση αλκοόλ και καφέ. Ειδικά σαβούριασμα & ύπνος μεθυσμένος, πολύ κακό combo. Επίσης ο ύπνος σε νορμάλ ώρες βοηθάει, πολυτέλεια που δεν μπορώ να έχω συχνά λόγω δουλειάς. Είναι σίγουρο πάντως πως έχω πολύ πιο ποιοτικό ύπνο το βράδυ, παρά την ημέρα, δεν είναι μύθος αυτό.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Πολύ βλακεία ρε γαμώτο, αυτές τις δύο μέρες με έχει πεθάνει λέμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τιναχτώ 2-4 φορές σε μια καθισιά. Είναι δηλαδή κάτι που δεν πρέπει να με φοβίζει δηλαδή.
liakjim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Άστα , έχω σπάσει νύχι στο πόδι από κλωτσιά στον τοίχο. Απερίγραπτος πόνος (και παναγίες). Είναι φυσιολογικό, έχει να κάνει με την απώλεια ελέγχου των μυών από τον εγκέφαλο.
Mikeasdf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Πριν κανα 2μηνο το παθαινα ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ απο 2 φορες πριν με παρει καλα ο υπνος και χωρις να βλεπω κατι, απλα τιναζομουν.Τελευταια φορα το επαθα χθες αλλα ειδα οτι σκονταψα απο ενα πεζοδρομιο κ επεφτα, οποτε δεν το μετραω
evoracing Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Χτες το έπαθα μετά από καιρό. Όντως και εγώ έχω κάτι θέματα τελευταία με αποτέλεσμα να γίνεται ένας πανικός στο κεφάλι μ... Εκεί που χαλάρωνα εχτές ήμουν σε φάση ύπνου-ξύπνιου και σκεφτόμουν κάτι που έπρεπε να χώσω μπουνιά, ε έχωσα και η ένα ξύλινο ντουλαπάκι που έχω δίπλα στο κρεβάτι πέρασα το χέρι διαμπερές... Αν μου πεις να το κάνω στον ξύπνιο μου σε χαλαρή φάση δεν υπάρχει περίπτωση..
arc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ σήμερα έφαγα γιουβαρελάκια. Ontopic : Είναι κάτι φυσιολογικό, πολύ κοινό και το link στο μήνυμα #6 γράφει όλα τα απαραίτητα 1
HALF EVIL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Το κάνω συχνά, και δεν το καταλαβαίνω, μου το λένε. Και αυτό, όπως και άλλες διαταραχές στον ύπνο (διακοπή αναπνοής, ροχάλισμα κλπ.) μειώνονται δραματικά με την διακοπή του καπνίσματος, την βελτίωση της διατροφής και την πιο..ήπια κατανάλωση αλκοόλ και καφέ. Ειδικά σαβούριασμα & ύπνος μεθυσμένος, πολύ κακό combo. Επίσης ο ύπνος σε νορμάλ ώρες βοηθάει, πολυτέλεια που δεν μπορώ να έχω συχνά λόγω δουλειάς. Είναι σίγουρο πάντως πως έχω πολύ πιο ποιοτικό ύπνο το βράδυ, παρά την ημέρα, δεν είναι μύθος αυτό. Εν ολιγοις μας στερεις το νόημα της ζωής σύντροφε.
cococrops Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 οποιος εχει δει την ταινια inception θα παρατηρησει ότι αυτό ακριβως γινεται και εκει!!!!
gokuthelegend Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ δεν ξέρω τι έχω πάθει, αλλά τον τελευταίο καιρό τινάζομαι στον ξύπνιο μου, όταν κάθομαι σε καρέκλα. Νομίζω ότι πέφτω και τινάζομαι. Μπορεί να συμβει αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, κάθε μέρα. Σαν κάτι να μου λέει ότι πρέπει να σηκωθώ από το γραφείο γιατί κάθομαι πολλές ώρες στον υπολογιστή. Όταν δεν κάθομαι σε καρέκλα (μπορεί να κάθομαι σε καναπέ, ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου), τότε δεν έχω πρόβλημα. Μόνο όταν κάθομαι σε καρέκλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα